2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240

2 kere alınmıyor doz atlayınca ben öyle biliyorum. Bende clexan kullanıyorum çünkü pıhtı bozukluğum olduğu için.

Benimki de söyleyince yapar belki ama ben kendi yapsın istiyorum maşallah o da elini sürmüyor

Bende senin gibiyim canim bide benm canavar bi kizim var ona bakmak da zor oluyo

Sizin daha da zor Allah kolaylık versin

Ay ozaman kesin normaldir ya dedigin gibi bende de sag kasikta kisa bi sanci giriyor. Bacaklarim fena agriyor ya

Merhaba ,bu kan sulandırıcı iğneleri dr hangi testi yaptıktan sonra karar veriyor ? Bana yardımcı olabılırmısınız? Kardıyo tromboz gbı bır test yapacagını soyledı doktorum,bunun sonunda bana da verır mi acaba ?

Benimki de söyleyince yapar belki ama ben kendi yapsın istiyorum maşallah o da elini sürmüyor
Söyleye söyleye alistircan canım benim hiç bi erkek görmedim ki kalksın kendiliğinden yapsın önce söyleye söyleye yaptıracaksın daha sonra o soracak zaten yapılacak bişey var mı hayatım diye

Düşük sonrası incelemede kan pıhtılaşması çıktı. Hamile kalınca hemen iğneye başlıyosun

Sac derken anlayamadım keseden önce nasıl görülebiliyor gerçekten hiç bir fikrim yok ilk muayenem için 20 sinde gidicem bende bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim umarım sizin içinde sorun olmaz

Merhaba kızlar ben 5+0 ım.kese ve yolK saç göründü.haftaya Cumartesi kalp atışı görülecek kısmetse.2 kimyasal bir dış gebelik geçirdim o yüzden çok tedirginim.
Korkma yolk kesesi goruldugu zaman genelde sagllkli diyolr haftaya inşallah kalp atışını gorceksn rabbim sag salim kucagna almayi nasip etsn

Merhaba kızlar ben 5+0 ım.kese ve yolK saç göründü.haftaya Cumartesi kalp atışı görülecek kısmetse.2 kimyasal bir dış gebelik geçirdim o yüzden çok tedirginim.
kese gorunmeden yolk sac nasil gorunuyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…