- 13 Mayıs 2020
- 2.419
- 2.958
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #1.601
Olsun.Saglikla gelsin.Genetik test yaptıracak mısınız?ikili taramada 35 yaş üstü risk otomatik geldiği için artık genetik teste yönlendiriyorlar.Pahali ama kesin sonuç tabi.Yalniz down sendromu ve birkaç genetik hastalığa bakılıyor sadece.Hepsine bakılsa keşke.Ben 2.oğlumda yaptırmıştım 2500 TL idi.Bende 36 yaşındayım. İlk bebiş olcak. Geç kaldım biraz☹
Geçmiş olsun.Bu sefer herşey çok iyi olacakTeşekkür ederim. Bu dönemleri atlatmıştım aslında. Şimdi ikinci kez aynı şeyleri yaşıyorum. Bu kez kan sulandırıcı iğne ve corasprin kullanıyorum. İnşallah bu kez sağlıklı olur.
Benim de 1 Haziranda hayırlısı ile kontrolüm aynen korkularım vesveselerim var sanaha karşı uyanıp uyuyamıyorum aklım takılıyor düşünmemeye çalışıyorum felan filan göğüs ağrım çoktu bugün daha az bu bile kafamı kurcalıyor.. hakkımızda hayırlısı Rabbim bize bağışlasın sağlıkla hayırla huzurla evlatlarımızı inşallahgunaydin kizlarbenim kontrolumde bayramdan sonra daha cok var ya bisey olurda farkedemezsem diye icimde korku var. Biz kalp atisini falan duyduk ama allah korusun bebege bisey olursa kalbi durursa ben bunu farkeder miyim acaba?
benimde mide bulantim azaldi goguslerim acimiyordu 2 gundur goguslerim aciyor sertlesti sankiBenim de 1 Haziranda hayırlısı ile kontrolüm aynen korkularım vesveselerim var sanaha karşı uyanıp uyuyamıyorum aklım takılıyor düşünmemeye çalışıyorum felan filan göğüs ağrım çoktu bugün daha az bu bile kafamı kurcalıyor.. hakkımızda hayırlısı Rabbim bize bağışlasın sağlıkla hayırla huzurla evlatlarımızı inşallah
gunaydin kizlarbenim kontrolumde bayramdan sonra daha cok var ya bisey olurda farkedemezsem diye icimde korku var. Biz kalp atisini falan duyduk ama allah korusun bebege bisey olursa kalbi durursa ben bunu farkeder miyim acaba?
aynen canim su ilk aylari bi atlatsak bu kadar endise olmicak sankiBen de bundan korkuyorum çünkü o kadar çok okudum da ne kadar çok yaşayan var.
Ama hiç bir belirti vermiyor galiba anladığım kadarıyla doktora gidince öğreniliyor
Doktor da lekelenmem olmasaydı 3 hafta sonra gel demişti o kadar uzun geldi ki 3 hafta bana bebekten habersiz iyi mi kötü mü bilmeden.
aynen canim su ilk aylari bi atlatsak bu kadar endise olmicak sanki
Doğum paketimi aldınız? Ayrintilari ve Fiyati söyleyebilir mısınız?Bende Ankaradayım. Hrs hastanesine gidiyorum. Dr tarık Aksu. Memnunum
Benim de bulantım yok öyle şeyler okuyunca tedirgin oluyorum bir sorun mu var bende diyeYa kızlar bulantı olmaması iyi bişey değil derken noluyormus yani ?herkes bir degilki kaç arkadaşımın gebelikleri rahat sorunsuz geçti gayette sagliklilar.
Biz gebeler olarak zaten herseyden korkup 1 kelimeyi bile kafaya takip acaba diye gunlerimizi tedirginlikle gecirebilecek potansiyelimiz varken kalkipta doktorun boyle bisey demesi bana sacma geldi
bulantı kusma Vs başladı bir iki hafta sürdü ve aniden kesildiyse bunda başta boş gebelik gibi sorunları arar Dr. Hiç bulantı yoksa ve de olmadıysa bulantı yok diye bebekte sıkıntı var denmezBenim de bulantım yok öyle şeyler okuyunca tedirgin oluyorum bir sorun mu var bende diyedoğruluğu var mı acaba?
o da kismet olur insallahHareketlerini hissetmeye başlasak o zaman harika olacak
Ama o da epey ileri haftalarda oluyormuş.