2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Düşükde genetik inceleme yapıldı. Hamile iken yapılıp yapılmadığını bilmiyorum

benim arkadaşım hi. hissetmedi hamileliği bile herkesinki aynı olmaz ki

Daha çok yeni, ben 7 gün kadar geçince test yapmıştım net çıkmıştı. Ama doktora bayramdan sonra gideceğim hem İstanbul dışındayım şu anda.

benim annemde teyzemde de hic bulanti olmamis ama bende var degisiyor iste kisiden kisiye takilma sansli annelerdensin rahat bi hamilelikten guzeli var mi

Bir kadının 2 hamileliği bile birbirini tutmaz birinde rahat olur diğerinde yataktan çıkamaz bu bebeğin daha sağlıklı veya daha sağlıksız olması anlamına gelmez en yakın arkadaşımla haftamız bile aynı onun hiç bulantısı gögüs ağrısı yok iştahı yerinde benim iştahım hiç yok bulantı kusmam var kasık ağrısı gögüs hassasiyetim var bana doktorum bulantının olması iyi dedi o kadar Benimki riskli gebelik ve ben daha evhamlı olabiliyorum bu durumu kötü biten gebelik hikayelerini okumayarak iyi düşünerek geçiriyorum siz de öyle yapın dua edin bebeğinize odaklanın olacağı varsa pamuklara da sarsanız da olur dinlenin dua edin umutsuzluğa düşmeyin yeter

Bende senin gibiyim canim bide benm canavar bi kizim var ona bakmak da zor oluyo

Amin .Aynen kolay değil biyeri topluyorum bakiyorum boyle belim falan sizlamaya basliyor gelip 1 saat yatıyorum sonra tekrar başlıyorum. Allah'tan eşim çok yardımcı oluyor ama iş bitmiyor ki bahar temizliği için yavaş yavaş başladım bakalım. Adama tuvalet banyo yikattim evi süpürttum oh ne güzel iyi mi böyle diyo

kızlar selam ben coraspin, folikasit progestan ve iğne oluyorum (enox4000) . dün iğneyi oldum ama coraspin folikasit ve progestanı unutmşm. acaba bugün 2 keremi almam gerek unuttuklarımı yoksa artık geçti mi böyle bir durum yaşayan varmı doktoru aradm ama cvp vermedi henüz

Fazla gelebilir canım bence doktorunun geri dönüşünü bekle

İki kere almak bana biraz tehlikeli geldi canım.günlük belirli bir dozu var sen iki katını almış olacaksın zararı olabilir.doktorun daha iyi bilir tabi ama ben olsam o geçti deyip devam ederdim.

Hayır sakın x2 alma normal devam et ayrıca doktoruna sor mutlaka ben de enox gibi oksapar kullanıyorum kan sulandırıcı saatini kur ilaç saatlerini geciktirme kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…