- 9 Temmuz 2013
- 462
- 307
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #1.621
Düşükde genetik inceleme yapıldı. Hamile iken yapılıp yapılmadığını bilmiyorumOlsun.Saglikla gelsin.Genetik test yaptıracak mısınız?ikili taramada 35 yaş üstü risk otomatik geldiği için artık genetik teste yönlendiriyorlar.Pahali ama kesin sonuç tabi.Yalniz down sendromu ve birkaç genetik hastalığa bakılıyor sadece.Hepsine bakılsa keşke.Ben 2.oğlumda yaptırmıştım 2500 TL idi.
benim arkadaşım hi. hissetmedi hamileliği bile herkesinki aynı olmaz kiYa kızlar bulantı olmaması iyi bişey değil derken noluyormus yani ?herkes bir degilki kaç arkadaşımın gebelikleri rahat sorunsuz geçti gayette sagliklilar.
Biz gebeler olarak zaten herseyden korkup 1 kelimeyi bile kafaya takip acaba diye gunlerimizi tedirginlikle gecirebilecek potansiyelimiz varken kalkipta doktorun boyle bisey demesi bana sacma geldi
bizim ilk gebelik olmadığı için belki 1-2 hafta daha erken hissedebiliriz :)Hareketlerini hissetmeye başlasak o zaman harika olacak
Ama o da epey ileri haftalarda oluyormuş.
hayırlı olsun canım :) sağlıkla inşallahMerhaba kızlar, bugün adet olmam lazımdı test yaptım sonuç böyle. Galiba ben de ikinci kez anne oluyorumiki gün önceki test çok çok silikti şimdi baya belli. Umarım yanılmıyorumdur. Boşuna ümitlenmek istemiyorum
benim annemde teyzemde de hic bulanti olmamis ama bende var degisiyor iste kisiden kisiye takilma sansli annelerdensin rahat bi hamilelikten guzeli var miBenim öğrendiğimden bu yana belirgin hiç bir belirtim olmadı. Kalp atışını çarşamba günü olan kontrolde 7+2 de duyduk.
Ama o kontrol gününü beklemek işkence oldu. Burdan herkeste bulantılar başka belirtiler okudukça bende hiç belirti yok acaba yolunda gitmeyen bişeyler mi var diye düşünmekten geçmedi zaman.
Sadece iki gündür hafif bulantı bile diyemeyeceğim bir durum var. Biraz da iştahsızlık. O da hani böyle araba da yol sallamışcasına.
artık kalp atışından sonra 2 hafta kontrole kadar hiç bişey düşünmemeye çalışıcam
Bende senin gibiyim canim bide benm canavar bi kizim var ona bakmak da zor oluyoGünaydınnn
Doktor istirahat verdi ama ne mümkün evin işleri kaldı, kalktım bugün mecburen çamaşırları halletmeye. Katlanacaklar var yıkanacaklar var. Mutfak toparlanacak
Benim gibi yanında kimsesi olmayanların Allah yardımcısı olsun.
Amin .Aynen kolay değil biyeri topluyorum bakiyorum boyle belim falan sizlamaya basliyor gelip 1 saat yatıyorum sonra tekrar başlıyorum. Allah'tan eşim çok yardımcı oluyor ama iş bitmiyor ki bahar temizliği için yavaş yavaş başladım bakalım. Adama tuvalet banyo yikattim evi süpürttum oh ne güzel iyi mi böyle diyoGünaydınnn
Doktor istirahat verdi ama ne mümkün evin işleri kaldı, kalktım bugün mecburen çamaşırları halletmeye. Katlanacaklar var yıkanacaklar var. Mutfak toparlanacak
Benim gibi yanında kimsesi olmayanların Allah yardımcısı olsun.
Fazla gelebilir canım bence doktorunun geri dönüşünü beklekızlar selam ben coraspin, folikasit progestan ve iğne oluyorum (enox4000) . dün iğneyi oldum ama coraspin folikasit ve progestanı unutmşm. acaba bugün 2 keremi almam gerek unuttuklarımı yoksa artık geçti mi böyle bir durum yaşayan varmı doktoru aradm ama cvp vermedi henüz
İki kere almak bana biraz tehlikeli geldi canım.günlük belirli bir dozu var sen iki katını almış olacaksın zararı olabilir.doktorun daha iyi bilir tabi ama ben olsam o geçti deyip devam ederdim.kızlar selam ben coraspin, folikasit progestan ve iğne oluyorum (enox4000) . dün iğneyi oldum ama coraspin folikasit ve progestanı unutmşm. acaba bugün 2 keremi almam gerek unuttuklarımı yoksa artık geçti mi böyle bir durum yaşayan varmı doktoru aradm ama cvp vermedi henüz
Yok canım bende hiç ağrı falan kusmada yokCano sende bel agrisi bacak agrisi var mi ? Asiri belim bacaklarim
Agriyor ya huzursuz bacak sendromu gibi birsey oldum aksamlaru rahat yok artik bana
Hayır sakın x2 alma normal devam et ayrıca doktoruna sor mutlaka ben de enox gibi oksapar kullanıyorum kan sulandırıcı saatini kur ilaç saatlerini geciktirme kuzumkızlar selam ben coraspin, folikasit progestan ve iğne oluyorum (enox4000) . dün iğneyi oldum ama coraspin folikasit ve progestanı unutmşm. acaba bugün 2 keremi almam gerek unuttuklarımı yoksa artık geçti mi böyle bir durum yaşayan varmı doktoru aradm ama cvp vermedi henüz
tmm cnm yok iğneyi atlamadm zaten de hapları atladm aradm ama dönmedi hala bende artk normal devam ediyorm.Hayır sakın x2 alma normal devam et ayrıca doktoruna sor mutlaka ben de enox gibi oksapar kullanıyorum kan sulandırıcı saatini kur ilaç saatlerini geciktirme kuzum