- 28 Şubat 2020
- 1.678
- 2.235
- 31
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #1.221
Kızlar mide bulantısı için ilaç kullanan var mı
Hangisini verdi canım sana?bu gün fena bulantım var ne yaptıysam geçiremedimbana dr verdi ama 2 kere ictim sadece cok zorda kalmadikca icmiyorum
Ne kullanıyorsun canım.ben kusamıyorumda kussam rahatlayacakmışım gibi geliyor.çok fenayım bu gün.Ben kullanıyorum kuzum ama fayda görmedim. Felaket kusuyordum. Dün galeta ve naneli şeker aldım. Onları tüketiyorum. Bi tık iyi gelio
prilam miydi neydi adi canimHangisini verdi canım sana?bu gün fena bulantım var ne yaptıysam geçiremedim☹
Sağolasın canım bende yarın doktora bi gideyim yazdırayım.prilam miydi neydi adi canim
Hayırlı haberlerini bekliyoruzkontrole geldim kapıda sıra bekliyorum.
doktor idrara sıkışık ol da vajinal bakmaya gerek olmasın dedi.
sirtustu yatmak bana iyi geliyor canim sende dene gecer belki birazSağolasın canım bende yarın doktora bi gideyim yazdırayım.
Ne kullanıyorsun canım.ben kusamıyorumda kussam rahatlayacakmışım gibi geliyor.çok fenayım bu gün.
sirtustu yatmak bana iyi geliyor canim sende dene gecer belki biraz
Sağolasın canım yatayım biraz dahasirtustu yatmak bana iyi geliyor canim sende dene gecer belki biraz
Zencefil çayı yaptım bende o iyi gibi oldu 1 saat sonra tekrar başladı canımKuzum emedur diye bir şey verdi. Her yemekten önce alabilirsin dedi.
Bi kere aldım yine kustum üstüne 2 kez.
Bidaha almadım
Farklı çözümler üretmeye çalışıyorum kendimce.
Mide bulantım bastırmak için ekmek yemekten kilo aldım kabız oldum ya
Sıvı şeyler daha kötü yapıyor
Yerken çok sıkıntı yok gibi ama sonrasında başlıyor benimde yediğimede pişman oluyorumBen aksamlari hic normal yemek yiyemiyorum esim ekmege yogurt suruyor ustune nane falan atiyor o ferahlatiyor beni.
Ben aksamlari hic normal yemek yiyemiyorum esim ekmege yogurt suruyor ustune nane falan atiyor o ferahlatiyor beni.
Zencefil çayı yaptım bende o iyi gibi oldu 1 saat sonra tekrar başladı canım
Yerken çok sıkıntı yok gibi ama sonrasında başlıyor benimde yediğimede pişman oluyorum
3. aydan sonra gecermis biraz daha sabirBen de kuru yemekler yiyorum. Diğer türlü hiç iyi değil midem. İnşallah atlatırız bu süreci
3. aydan sonra gecermis biraz daha sabir
Hadi hayırlı güzel haberler bekliyoruz canımkontrole geldim kapıda sıra bekliyorum.
doktor idrara sıkışık ol da vajinal bakmaya gerek olmasın dedi.