- 19 Eylül 2019
- 1.559
- 2.647
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #1.201
Strese sokma kendini canım bir aksilik yoktur inşallah.. Uzan dinlen takipte kal doktoruna ulaşınca sorarsın hep hap kullanıyorsun zatenYa kızlar aradım doktora ulaşamadım saat 4ten sonra bağlıyorlarmis doktora.
Ben zaten progestan hap kullaniyorum. Niye böyle oldu anlamadım.
Sabah randevum var zaten ama şimdi peçete koydum devam ederse öğleden sonra gideceğim yattım dinleniyorum. Hiç ağrım da yok ama anlamadım
Ağlıyorum eşim de kızıyor evhamlısın aklına kötü şeyler getiriyorsun hemen diye ama napalim korkuyoruz işte.
Kuzum benim hiç korkma
Ben de korkumdan ağlamıştım bir sürü.
Yat sadece
Hatta ayaklarının altına minder koy.
Sıvı tüket bol bol yapabiliyorsan.
Dua et
Elini karnına koy bebeğinle konuş
Sen çok güçlüsün sıkı sıkı tutun bana.
Ben burdayım yalnız değilsin de ona.
Akıntın pembe kırmızıya dönerse eğer 4ten önce başka bir doktora da olsa gitmeye çalış.
Çok geçmiş olsun.
Stresini azalt ama
Olumsuz etkiler
Güzel düşün annesi.
Belki yer açıyordur kendine kılcal damarlar çatlamıştır.
Strese sokma kendini canım bir aksilik yoktur inşallah.. Uzan dinlen takipte kal doktoruna ulaşınca sorarsın hep hap kullanıyorsun zaten
Çok sağol canım Allah razı olsun.
Yatıyorum inşallah devam etmez. Yarın kalp atışı için gidecektik vajinal de bakmaz artık kalp atışını da duyamayiz.
Konuşmuştuk ya seninle ters rahim yüzünden karından görülmüyor diye.
Neyse sağlıklı olsun da 1 hafta sonra duyarız artık.
Yoo bakabilir bence. Benim ilk kanamam olduğunda vajinalden baktı doktor.
Sen sıkıntı yapma inşallah bakar doktorun.
Ben endişeliyim lütfen vajinal de olsa bakın de.
Düşük tehlikesi olunca vajinal bakmıyorlar diye duymuştum ama doktorlar daha iyi bilir tabi bakmak isterse hayır demem.
Anladım canım. Hayırlısı olsun inşallah. Sen içini ferah tut. Allahın izniyle bir şey olmaz
canım ne olur kötü düşünme dinlen bol bolÇok sağol canım Allah razı olsun.
Yatıyorum inşallah devam etmez. Yarın kalp atışı için gidecektik vajinal de bakmaz artık kalp atışını da duyamayiz.
Konuşmuştuk ya seninle ters rahim yüzünden karından görülmüyor diye.
Neyse sağlıklı olsun da 1 hafta sonra duyarız artık.
canım ne olur kötü düşünme dinlen bol bol
inşallah canım benimDüşünmeye çalışıyorum canım dinleniyorum geçecek bunlar da inşallah yarin kalp atışını duyabilirsek uçarak gelirim hastaneden
inşallah canım benim
bugün doktorla konuşunca da bilgilendir bizi
Yok canım bu dönemlerde normal sağdan sola dönerken bile kramp gibi ağrı girer bazenGünaydın kızlar azönce yatakta karnıma çok kötü bir ağrı girdi ki o ağrıyla uyandım ama kısa sürdü 2 yada 3 saniyelik bi ağrıydı.İnşallah kötü giden bişeyler yoktur.Acaba crınona jel'den dolayımı oldu ağrı anlamadım.
Adet başlangıç gününden itibaren hesaplanır canımKızlar gebelik tarihini tam nasıl hesaplamak gerekiyor. Mesela benim sat 7 Nisan bugün 38. gün yani 5+3 olmuyor mu? Gebelik takip uygulamasında 37 gün 5+2 gösteriyor. Hangisi doğru?
Hiç kötü düşünme canım.Yerleşme kanaması olabilir içini ferah tut lütfenAz önce lavaboya gidince farkettim akıntımın rengi bir tuhaf hafif kahve gibi. Tam koyu da değil off kötü bişey değildir inşallah yarın randevum vardı bugün mü gitsem
Vallahi benim burda 6 hafta gösteriyo ama telefona bi program yükledim onda 5+1 olarak gösteriyoKızlar gebelik tarihini tam nasıl hesaplamak gerekiyor. Mesela benim sat 7 Nisan bugün 38. gün yani 5+3 olmuyor mu? Gebelik takip uygulamasında 37 gün 5+2 gösteriyor. Hangisi doğru?
İnşallah kötü bi şey yoktur canım kötü düşünmeyelim hemen olabiliyormuş bazılarında böyle şeyler.Az önce lavaboya gidince farkettim akıntımın rengi bir tuhaf hafif kahve gibi. Tam koyu da değil off kötü bişey değildir inşallah yarın randevum vardı bugün mü gitsem
5+1 6. hafta demek zatenVallahi benim burda 6 hafta gösteriyo ama telefona bi program yükledim onda 5+1 olarak gösteriyo
bana dr verdi ama 2 kere ictim sadece cok zorda kalmadikca icmiyorumKızlar mide bulantısı için ilaç kullanan var mı