2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Strese sokma kendini canım bir aksilik yoktur inşallah.. Uzan dinlen takipte kal doktoruna ulaşınca sorarsın hep hap kullanıyorsun zaten

Çok sağol canım Allah razı olsun.

Yatıyorum inşallah devam etmez. Yarın kalp atışı için gidecektik vajinal de bakmaz artık kalp atışını da duyamayiz.

Konuşmuştuk ya seninle ters rahim yüzünden karından görülmüyor diye.

Neyse sağlıklı olsun da 1 hafta sonra duyarız artık.

Yoo bakabilir bence. Benim ilk kanamam olduğunda vajinalden baktı doktor.
Sen sıkıntı yapma inşallah bakar doktorun.
Ben endişeliyim lütfen vajinal de olsa bakın de.

Yoo bakabilir bence. Benim ilk kanamam olduğunda vajinalden baktı doktor.
Sen sıkıntı yapma inşallah bakar doktorun.
Ben endişeliyim lütfen vajinal de olsa bakın de.

Düşük tehlikesi olunca vajinal bakmıyorlar diye duymuştum ama doktorlar daha iyi bilir tabi bakmak isterse hayır demem.

canım ne olur kötü düşünme dinlen bol bol

Kızlar gebelik tarihini tam nasıl hesaplamak gerekiyor. Mesela benim sat 7 Nisan bugün 38. gün yani 5+3 olmuyor mu? Gebelik takip uygulamasında 37 gün 5+2 gösteriyor. Hangisi doğru?

Yok canım bu dönemlerde normal sağdan sola dönerken bile kramp gibi ağrı girer bazen

Az önce lavaboya gidince farkettim akıntımın rengi bir tuhaf hafif kahve gibi. Tam koyu da değil off kötü bişey değildir inşallah yarın randevum vardı bugün mü gitsem
Hiç kötü düşünme canım.Yerleşme kanaması olabilir içini ferah tut lütfen

Kızlar gebelik tarihini tam nasıl hesaplamak gerekiyor. Mesela benim sat 7 Nisan bugün 38. gün yani 5+3 olmuyor mu? Gebelik takip uygulamasında 37 gün 5+2 gösteriyor. Hangisi doğru?
Vallahi benim burda 6 hafta gösteriyo ama telefona bi program yükledim onda 5+1 olarak gösteriyo

Az önce lavaboya gidince farkettim akıntımın rengi bir tuhaf hafif kahve gibi. Tam koyu da değil off kötü bişey değildir inşallah yarın randevum vardı bugün mü gitsem
İnşallah kötü bi şey yoktur canım kötü düşünmeyelim hemen olabiliyormuş bazılarında böyle şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…