- 22 Ekim 2015
- 1.361
- 1.622
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #31.581
Canm banada eczacı yanlış söylemiş dr günde 4 defa 20_25 damla dedi toplam 100 veriyordumMerhabalar,
Sab simplex damla kullanıyorum. Her aldığım eczane farklı kullanım söylüyor. Çocuğum zaten hiç uyumuyor gazdan bide yanlış kullanım yüzünden boşuna mı veriyorum belli değil.
biri açken biri emzirdikten sonra. Biri 3 damla biri 3 az 7 ver diyor.
sürekli gaz yüzünden ağlıyor.
Çıldırmaya az kaldı!
Ben çekilişten lacmix kazandım deneyimde önericem ona göreKızlar bestlak damla kullanan varmı aranızda ne yersem yeyim göğüslerim hep yumuşak yaa alsam işe yararmı acaba yorumlara bakıyorum biri iyi demiş biri kötü karar veremedim
Tamam canım bekliyorum haberiniBen çekilişten lacmix kazandım deneyimde önericem ona göre
Ben kullanmadım ama arkadaşım kullanıyor memnundu. Bi ara ben de galaktago kullanmıştım o da iyiydi.Kızlar bestlak damla kullanan varmı aranızda ne yersem yeyim göğüslerim hep yumuşak yaa alsam işe yararmı acaba yorumlara bakıyorum biri iyi demiş biri kötü karar veremedim
Bilmiyorum ki cnm. Doktor verdiği icin bakmadim açikçasıBenim doktor vermedi. Sıcak havlu koy diyip duruyor. Benim de canıma tak etti kendim aldım. Biraz rahatlasın çocuk diye. Belirli bi süre mi kullanılıyor? Ne kadar kullanırsak zararsız acaba
o da bitkisel mi peki?
Şahsen ben, kendim, bizzat !Kim yapmış
Bilmiyorum ama doktor azaltacagiz dedi şimdilik böyle devam dedi... 60. Günden sonra 10 ar damlaya düşürmeyi düşünüyorum... 54. Gündeyiz bugün... Gazdaki saatlerce ağlama krizleri bitti.. düzenli kullan demişti doktor...Benim doktor vermedi. Sıcak havlu koy diyip duruyor. Benim de canıma tak etti kendim aldım. Biraz rahatlasın çocuk diye. Belirli bi süre mi kullanılıyor? Ne kadar kullanırsak zararsız acaba
o da bitkisel mi peki?
Bugün kontrole gittik, almış çok şükürNasıl oldu bebeğin canım geçen kilo almıyo diyodun yanlış hatırlamıyosam
Ben kullanıyorum... Ondan mı değil mi bilmiyor sutum var...Dr bugünde bestlak ve duosvit kullan dedi... Anne sütünün kalitesi için...Kızlar bestlak damla kullanan varmı aranızda ne yersem yeyim göğüslerim hep yumuşak yaa alsam işe yararmı acaba yorumlara bakıyorum biri iyi demiş biri kötü karar veremedim
Tamam canım bi bakayım onadaBen kullanmadım ama arkadaşım kullanıyor memnundu. Bi ara ben de galaktago kullanmıştım o da iyiydi.
Maşallah canım maşallah evet uykusuzlukta çok etkiliyo annem bendeyken hatta demişti bu çocuk kilo almazki ne uyku uyuyo ne bişey dieBugün kontrole gittik, almış çok şükürtahmin ettiğim gibi sorun uykusuzlukmus... Doktorda onayladı... Çünkü bu hafta uykusu düzelmisti... Daha önce emdiğinden daha az emdi hatta hatta bazı geceler dört beş saat deliksiz uyuduk ikimizde
Bazen iki bazende uc defa veriyorum canm unutuyorum cogu zaman damlayıGünde iki kere mi sadece canım?
Zaman cok cabuk geciyo canm bu gunlerde geçici emin ol bizim bebek bi bucuk aylik oldu zamanin nasil gectiginin farkina varamiyorum. Insanin canini sıkan stersini artıran bu pandemi aslında insan cikmaya korkuyo. Cikip eve geldigimde bastan aşağı ustumu degisiyom sonra ellleri yika cok zor geliyo bana üşeniyorum ve cikmak istemiyroum e evde oluncada insani daha da sıkılıyo...Hadi yaaa. Valla pek anliyamadim anne olduğumu bu çocukta hep bii stress sıkıntı bide pandemi Uykusuzluk cokzor olan kısmı.elimde değil artık ağlıyorum. 12 aylik ve ben daha hiç 3 saat uyumadım aralıksız. Yokmudur ilacı şurubu
Ikinci ay aşıları sonradan cok sıkıntı canm başta pek bisey yok o iki uc hafta sonra sisiyo iltihap falan tutuyo o zaman derdi basliyo iste cocuklar huysuz oluyo agri yaptigi icin tabiBu hafta 2.ay aşıları vurulacak ne bekliyor bizi çok merak ediyorum.
Uyku besler derler ya. Gercekten de öyle yani.Bugün kontrole gittik, almış çok şükürtahmin ettiğim gibi sorun uykusuzlukmus... Doktorda onayladı... Çünkü bu hafta uykusu düzelmisti... Daha önce emdiğinden daha az emdi hatta hatta bazı geceler dört beş saat deliksiz uyuduk ikimizde
Kim yapmış
Oo bende çoğaltayım o zaman. Bir işe yaramıyor çünkü şuanCanm banada eczacı yanlış söylemiş dr günde 4 defa 20_25 damla dedi toplam 100 veriyordum
Ah o ağlama krizleriBilmiyorum ama doktor azaltacagiz dedi şimdilik böyle devam dedi... 60. Günden sonra 10 ar damlaya düşürmeyi düşünüyorum... 54. Gündeyiz bugün... Gazdaki saatlerce ağlama krizleri bitti.. düzenli kullan demişti doktor...
Hahhaha evet hep yapıyoKızlar bebişleriniz uyuduğunda hık mık cık ediyo mu? Yarım saat kesintisiz uyuyamıyorum seslerinden
AynennKızlar bebişleriniz uyuduğunda hık mık cık ediyo mu? Yarım saat kesintisiz uyuyamıyorum seslerinden