- 23 Ağustos 2017
- 2.261
- 4.901
- 35
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #31.141
Amin teşekkürlerNe güzel maşallah tüm hayatı böyle kolaylıklarla geçer inşallah. Darısı bizimkilere
Bu kucuk canimiza okudu ama.. Kolik bebek çok zormuş..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin teşekkürlerNe güzel maşallah tüm hayatı böyle kolaylıklarla geçer inşallah. Darısı bizimkilere
CanimOğlum bugün çok sancılı. Gun icinde toplam 3 saat uyku uyumadı..
Kaç numara kullanıyorsunuz beziBizde de başta öyleydi günde 3-4 kez kıyafet değiştiriyordum arrık çıldırmak üzereydim. Herkesin dediğine ek olarak bez boyutunuza da dikkat edin, eğer bir büyük beze geçme zamanı gelmişse de küçük kalan bezler çok sızdırıyor
Bana geçen ilk defa gördüğüm tanımadığım yan komşumla asansörde karşılaştık elimde mamayı görünce emzirmiyormusun dedi bana ilk konuşmamız böyle gerçekleştiMerhaba kızlar biz eltimle altlı üstlü oturuyoruz bu gün gelmiş bana diyoki Ali Asaf 3 aylık olduğunda bebe bisküvisi ne başla diş falan çıkarırsa zayıflar önceden kilo alsın ya bide sürekli bebeğim pişik olmadığı halde bebek pudrası al her yerine sür sürekli bende kullanmak istemediğimi belirttiğim halde yanıma gelip baskı yapıyor resmen bende napıcağımı şaşırdım resmen sizinde varmı böyle çevrenizde birileri
3 e gectim cnm..Canim
Kaç numara kullanıyorsunuz bezi
Canm ortalama 500-600 gr aliyolar genelde cocuklar seninki bi tik alti olmus ama aliyo sonucta cok sıkıntı yapma canm süt kaliteni arttir biraz kuruyemiş falan tüketKızlar 2 aylık aşımızı olduk 3005 gr doğdu bebeğim 4800 çıktı normal mi nerdeyse 1 ay önce 4400 geldi doktorda bana çok almamış gibi geldi
Sert bezden rahatsız oluyosa komili var çok yumuşak ben kızımda kullanmıştımMolfix denedim hep sırtına tastı acaba buyuk mu geliyor pure soft cinsinden almıştım bu srkilde basına gelen var mı?
Sleepy bio ve naturali denedim kızım rahatsız olunca elledim çişliyken bezin agındaki ıslaklık elime geldi,kullanmayı dusunmuyorum,
Canbebe ve molfix puresoft agına erlledigimde ıslaklık hissetmedim, fena değiller
Prima koyu yeşil paketler eskiden agır kokuyodu hala oyle mi
Sık çiş yaptıgı ve çişli kalmayı sevmediğinden elimdekileri sırayla bitirmeye calısıyorum
Bir ayylık olduk ve 3 noya gecmemizi söyledi dt elimdrki iki noları bitirmeye calısıyorum, bu arada geceleri prima premium takıyorum,
Sleepy Bio, molfix puresoft, prima premium fiyatları yakın prima en iyisi
Nedense anneden cok herkesi ilgilendiren bir konu bu. Emziriyor musun? Emzirmiyor musun?Bana geçen ilk defa gördüğüm tanımadığım yan komşumla asansörde karşılaştık elimde mamayı görünce emzirmiyormusun dedi bana ilk konuşmamız böyle gerçekleşti
Ben de memnun oldum deseydin insanlar çok hadsiz maalesef. Benim yan komşum da geçen Instagram'da bebisin tırnaklarını kesme zorluğuna atıfta bulunduğum bi storyme yanıt verdi. Canım benim niye kestin çocuğun tırnaklarını onlar kendiliğinden kirilirdi?! Canını acıtmışsındır nolcak onun tırnağından yazdı bana her şeye karışma hastalığı çok yaygınBana geçen ilk defa gördüğüm tanımadığım yan komşumla asansörde karşılaştık elimde mamayı görünce emzirmiyormusun dedi bana ilk konuşmamız böyle gerçekleşti
Yap cnm bide benim karisik bir cayim var icinde kimyon anason rezene...vs var gece ictim sut baya olduŞimdi bende yapayım bari
cnm dereotu tahin helvası sut yapiyo baya kilo almak istemeyen icin incir suyu mükemmelAynen incir çok faydalı. Dereotu da yiyin kızlar. Bir de tahin-pekmez.
Cnm bende boydan elbise giyiyorum oyleyken guzel ama esim goruyo morelim bozuluyo iki ayim dolsun basen eritme hareketlerine basliycam zorlamadan cnm kahvaltı yiyemiyorsan iki uc bardak su uc hurma yeAyy benm basenlerde cok fena Allahtan etek giyiyom pek gozukmuyo onlar
Yani benm kahvaltiyi yapmam saat 2yi buluyo canm oda zor bela yiyorum. Ben bugun gittim bi sürü abur cubur aldim cunku yemeğe oturmaya vaktim olmuyo malesef gunduzki cikolta beni kesmedi 5 dilim soguk baklava yedim hala da yiyebilirim sanirsam neden boyleyim ben ya
Kesinlikle burası o kadar güzel bir ortam ki her şeyi burada paylaşmak Gerçekten benim için çok güzel bir deneyimKizlar k.kulubunde bebisler sayesinde birbirimizi tanimadak sevdik birbirimizi destek olduk fikir alışverişinde bulunuyoruz ne guzel dimi
Aynen benim eşim de bir şey olduğu zaman sizin Forum'a yaz bakalım ne diyecekler diye söylüyorGerçekten çok güzel oldu bu grup benim için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim çok faydalandığım şeyler oldu. Artık eşim annem bile sizin gruba sor bi bakalım onlar ne yapıyolarmış onlar ne almışlar gibi şeyler diyolar.
5 hafta da benim kızım da uyumadı maalesef gerçekten Atak haftalarında huysuz oluyorlar şimdi korku ile 8 hafta atağını bekliyorumBüyüme atagi olabilir mi.canim? 5. Hafta ve 8. Haftalarda oluyordu.
Ya oğlan bezlemeyi öğrenemedim galiba ben her bezde üst değiştiriyoruz üstüne geçiyor hep
Molfix kullanıyorum bez olarak sizde de oluyor mu? Pipi önce olduğu için mi geciriyor anlamadım ki
Benim bebegiminde aynisi doktor dogum lekesi dedi goster yinedeMerhaba hanımlar, benim bebeğim 2 aylık oldu doğduğunda kuyruk sokumuna doğru yeşilimsi bi morluk vardı bugün banyo yaptırırken farkettim sırtına doğru sanki parmak uçlarıyla bastırmışsın da morarmış gibi yeşilimsi lekelerden vardı 3 gün önce yıkadığımda yoktu böyle bi morluk sebebi nedir acaba korkuttu beni
Oo masallah siz baya gelistirmissiniz deseneTabi ki çok güzel kızımda 2012 Şubat annesiydim 9 Yıldır hala görüşüyoruz whtsp grubumuz var çocuklar buyuse de bilgi alış verişi hiç bitmiyor
Aynen mutluluk veriyo buraya girmek bana deyemimim de artiyoKesinlikle burası o kadar güzel bir ortam ki her şeyi burada paylaşmak Gerçekten benim için çok güzel bir deneyim
Aynen benim eşim de bir şey olduğu zaman sizin Forum'a yaz bakalım ne diyecekler diye söylüyor
5 hafta da benim kızım da uyumadı maalesef gerçekten Atak haftalarında huysuz oluyorlar şimdi korku ile 8 hafta atağını bekliyorum
Kırılmadığındada yüzünü gözünü çiziyo yavrucaklar eldiven durmuyo maalesef elde en iyisi zorluğuyla kolaylığıyla tek başına büyüteceksin çocuğı ben kızımı öyle büyüttüm kimsemiz yoktu şehir dışında aile yanına geldikçede katı kurallarım var dedim şimdi kimse bana sormadan çikolata bile veremez elineBen de memnun oldum deseydin insanlar çok hadsiz maalesef. Benim yan komşum da geçen Instagram'da bebisin tırnaklarını kesme zorluğuna atıfta bulunduğum bi storyme yanıt verdi. Canım benim niye kestin çocuğun tırnaklarını onlar kendiliğinden kirilirdi?! Canını acıtmışsındır nolcak onun tırnağından yazdı bana her şeye karışma hastalığı çok yaygın
Hiç sorma keyfimizden veriyoruz sankiNedense anneden cok herkesi ilgilendiren bir konu bu. Emziriyor musun? Emzirmiyor musun?
En guzeli aslinda. Ben basaramadim pek. Calistigim icin annem bakti ogluma ben ise giderken. Simdi de yardimci olur sagolsun. Ama buyuk oglum cok simarik. Annemin cok etkisi var..Kırılmadığındada yüzünü gözünü çiziyo yavrucaklar eldiven durmuyo maalesef elde en iyisi zorluğuyla kolaylığıyla tek başına büyüteceksin çocuğı ben kızımı öyle büyüttüm kimsemiz yoktu şehir dışında aile yanına geldikçede katı kurallarım var dedim şimdi kimse bana sormadan çikolata bile veremez eline