2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Merhaba kızlar şubat ayında ilk gebeliğimde bebeğimin kalp atışı duyulmadığı ve kesesi bozulduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Dün yeniden hamile olduğumu öğrendim, bat dündü, idrar testiyle öğrendim.bu sabahta kan tahlili verdim 27.81 çıktı. Biraz endişelendim kötü de düşünmemeye çalışıyorum sanırım çok yeni daha ama kimyasal olmasından korktum. Aranızda değeri böyle düşük çıkan var mı?

Merhaba kızlar şubat ayında ilk gebeliğimde bebeğimin kalp atışı duyulmadığı ve kesesi bozulduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Dün yeniden hamile olduğumu öğrendim, bat dündü, idrar testiyle öğrendim.bu sabahta kan tahlili verdim 27.81 çıktı. Biraz endişelendim kötü de düşünmemeye çalışıyorum sanırım çok yeni daha ama kimyasal olmasından korktum. Aranızda değeri böyle düşük çıkan var mı?
Merhaba canım, ben de subat ayının basında benzer durumu yaşadım, bu ay adet gununden 1 gun sonra 78 cıktı benim degerim, duzgun artması onemli hic kafana takma iyi dusunelim iyi olsun :KK200:

Merhaba canım, ben de subat ayının basında benzer durumu yaşadım, bu ay adet gununden 1 gun sonra 78 cıktı benim degerim, duzgun artması onemli hic kafana takma iyi dusunelim iyi olsun :KK200:
Benimde 1 şubatta aynı zamanlarda yaşamışız 🥺 hala etkisi üzerimde ya aynı şeyleri yaşarsam diye korkuyorum hatta bu sefer bir süre ailemizden hiç kimseye söylememe kararı aldık eşimle, bizim kadar onlar içinde yıpratıcı bir süreçti. Size de çok geçmiş olsun Ve hayırlı olsun inşallah sağlıklı hamileliğimiz ve sağlıklı bebişlerimiz olur 🤲🏻

Benimde 1 şubatta aynı zamanlarda yaşamışız 🥺 hala etkisi üzerimde ya aynı şeyleri yaşarsam diye korkuyorum hatta bu sefer bir süre ailemizden hiç kimseye söylememe kararı aldık eşimle, bizim kadar onlar içinde yıpratıcı bir süreçti. Size de çok geçmiş olsun Ve hayırlı olsun inşallah sağlıklı hamileliğimiz ve sağlıklı bebişlerimiz olur 🤲🏻
Amin insallah🤲 Çarşamba günü ilk ultrason kontrolüne gideceğim 5+6 olacağız o zaman.Korku durumu sanırım hiç geçmeyecek ama elimden geldiğince düşünmemeye çalışıyorum 🤲 Gebeliğin başında bence de duyurmamak lazım öncekinde heyecanla herkese duyurmuştuk bu sefer biz de sadece birinci derece yakınlarımıza söyledik

Amin insallah🤲 Çarşamba günü ilk ultrason kontrolüne gideceğim 5+6 olacağız o zaman.Korku durumu sanırım hiç geçmeyecek ama elimden geldiğince düşünmemeye çalışıyorum 🤲 Gebeliğin başında bence de duyurmamak lazım öncekinde heyecanla herkese duyurmuştuk bu sefer biz de sadece birinci derece yakınlarımıza söyledik
Ben hamile bile değilken hem kendi anneme hem de kayınvalideme sakın bana darılmayın, tekrar hamile kaldığımda bi süre söylemeyeceğim sizde anlasanız bile bana sormayın dedim. En azından sıkıntılı süreci bilmesinler söylemedim işte ne biliyim yoksa içim içimi yiyiyor çok heyecanlıyım 😔 doktoruma yazdım çarşamba tekrar testine bakalım dedi. Kürtaj sonrası istersen genetik testlerini yaptır demişti ama ben yaptırmadım sadece basit testler ve eşime spermiogram testi yapıldı hepsi normal çıktı, bebeğin patolojisi de temizdi. İkinci hamileliğinde kan sulandırıcı başlicaz sana demişti. Şimdi yasak zamanına denk geldi her şey, ilaçta başlamadık Sadece içinde omega 3Lü folik asit kullanıyorum zaten hiç bırakmadım kasım ayından beri bunları da düşünüyorum bir şey olur mu diye gerçekten bu detaycı düşünce ve şüphecilikten uzak olmamız lazım ama elimde değil🤷🏼‍♀️

İnşallah ultrasonda sağlıkla yolunda görümür her şey. Kalp atışını duyabilirsin inşallah ama küçük olduğu için duyamayada bilirsin. İçini ferah tut sen de. Ben hiç duyamamıştım nasıl bir his bilmiyorum şimdi duyarsam sanırım çok duygulanıcam 🥺

İnşallah ultrasonda sağlıkla yolunda görümür her şey. Kalp atışını duyabilirsin inşallah ama küçük olduğu için duyamayada bilirsin. İçini ferah tut sen de. Ben hiç duyamamıştım nasıl bir his bilmiyorum şimdi duyarsam sanırım çok duygulanıcam 🥺
Ben de duyamamıştım çok benziyoruz seninle :KK43: Kalp atışı için çarşamba gününe şartlanmıyorum genelde o kadar erken duymuyorlar..Sağlıklı olsunlar da bekleriz :dua:

Günaydın anneler:)

Uyku konusunda sanırım ben de muzdarubim, halsizlik ve uyku zaman zaman oluyor ama resmen uykuya dalamadim:) bir de sizi bilmem ama ben huzursuz rüyalar görüyorum. Sanırım sebebi bebek bekliyor olmak beni strese soktu. İkinci çocuk fikri beni stres yapıyor ve yemeden içmeden kesildim. Pandemi süreci, sonrası, ekonomi, eğitim süreci, ben öğretmenim ve yeni nesli gördükçe üzülüyorum....

Hani diyorum, zamanı kıydı JustAurora? Ne gerekti?

Benim gibi umutsuz ve mutsuz olan var mı:KK43:
Beeeen aynen ne gerek vardı rahatını bozdun diyorum😞 ne güzel gül gibi bir tane evlatcığım vardı büyümüştü rahatlamıştık .inceciktim evin içinde ful enerji koşuşturuyor yorulmak bilmiyordum. Şimdi bulantı baş dönmesi hiçbirşey yapamıyorum. Yine kilo alcam amaaaan bi sürü iş açıldı başıma diye düşünüp düşünüp dertleniyorum. Bir de biz korunuyordukta nasıl oldu bilemedik😃ama bir sağlıkla doğurayım bağlatıcam tüpleri rahatlıcam😉

Son düzenleme:
Doktorum

Beeeen aynen ne gerek vardı rahatını bozdun diyorum😞 ne güzel gül gibi bir tane evlatcığım vardı büyümüştü rahatlamıştık .inceciktim evin içinde ful enerji koşuşturuyor yorulmak bilmiyordum. Şimdi bulantı baş dönmesi hiçbirşey yapamıyorum. Yine kilo alcam amaaaan bi sürü iş açıldı başıma diye düşünüp düşünüp dertleniyorum. Bir de biz korunuyordukta nasıl oldu bilemedik😃ama bir sağlıkla doğurayım bağlatıcam tüpleri rahatlıcam😉
Öyle demeyin Allahın gücüne gider :KK43: Bebek sahibi olmak için canla başla uğraşan insanlar var bebeğini kaybeden insanlar var bence şükretmek lazım bu hediyeye

Kızlar kilo takibini ve bilgi akışını gerçekten lütfen yapalım ben aşırı kiloya takık bir insanım max 9 kilo almak istiyorum diyince çevremde olanlar bana gülüyor bütün moralim motivasyonum yerle bir sabah akşam tartılmaya başladım bu kilo grubuna gerçekten ihtiyacım var kurmasına kurarız tablo yapmak sorun bilen biri çıkarsa bizden iyisi yok💃🏻💃🏻💃🏻
Niye gülüyorlar canım mümkün yani ben ilk hamileliğimi tam +9 kg ile tamamladım. Hamurişi çok yemedim.tatlı ayda 1 ödül verdim kendime. Onun dışında herseyi yedim.tahinpekmez bile çok yedim.doktorum karbonhidrat sana protein bebeğine yarar demişti haklı çıktı😉 kimse gülmesin başarabilirsin👍🏻

Öyle demeyin Allahın gücüne gider :KK43: Bebek sahibi olmak için canla başla uğraşan insanlar var bebeğini kaybeden insanlar var bence şükretmek lazım bu hediyeye
Tabi tabi onuda biliyorum. Bu zaten tamamen benim tembelliğim.Psikolojim iyi değil hala kendimi alıştıramadım o yüzden normale dönerim inşallah bu zorlu süreç geçince🙏🏻🙏🏻Allah bebek isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın🙏🏻

Kızlar günaydın, hiç geç döllenme olan veya ultrason ile haftası uyumlu olmayan var mı ?

Benim geç döllenmeden dolayı 4 gün geri ben hangisine göre hesaplama yapacağım son adet tarihi mi doktorun ultrason ölçümü mü ?

Kızlar günaydın, hiç geç döllenme olan veya ultrason ile haftası uyumlu olmayan var mı ?

Benim geç döllenmeden dolayı 4 gün geri ben hangisine göre hesaplama yapacağım son adet tarihi mi doktorun ultrason ölçümü mü ?
Ben ultrason ölçümü diye biliyorum canım 4 gün çok bişey değil zaten

X