- 2 Kasım 2016
- 5.601
- 7.631
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #3.001
Karindan mi duyulduKızlar şükürler olsun 5+6 da bugun kalp atışını duyduk ve gördük minicikti❤
Kızlar şükürler olsun 5+6 da bugun kalp atışını duyduk ve gördük minicikti❤
Hep aynı saatlerde mi yaptırdınız? Sonuçta %60ın üstünde bir artış var inşallah bir sorun yoktur olsa doktor söylerdi zaten.Selam güzel anneler, hepiniz sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın inşallahsize bi sorum olcak. benim değerlerim gün aşırı 375, 874, ve en son dün1578 çıktı. son artış biraz düşük oldu ve kahve lekelenmem var 2 gündür. Doktora gittim bugün ilk kez kesem göründü ama doktor gününe göre küçük dedi. 5+1 im yumurtlamamı bildiğim için geç döllenme değil eminim. Sizler tecrübenize göre değerlendirebilir misiniz. Bana pek sağlıklı gelmedi de.
İnşallah canım :) biraz beslenmeden bahsetti yağlı hamur işi yiyeceklerden uzak dur pirinç pilavı paketlenmiş gıdalar asitli gidalar tüketmemeye dikkat et dedi protein kalsiyum bazlı beslen dedi bu şekilde canım haftaya tekrar gidicem bazı kan testleri için daha sonra ayda bir kez gidicem . Sende hamile misin ?yaa harikaneler dedi ay allahım inşalah hepimiz duyarız sağlıcakla kucaklarımıza alırız dikkat etmen gereken yada bir daha ne zaman gitceğini ilaç yemek nasıl olmalı paylaşır mısın çünkü çok heyecanlıyım
Sanırım.oyle benimde ilk gebeligimde 6ayda azıcık çıkmıştı ama şimdi daha 2aylik bile değilken 5aylik gibi maşallah 9ayda sonr noluruz Allah bilirİkinci gebelikte göbek çok mu büyük oluyor kızlar benim ilk gebeliğimde bu haftalarda dümdüzdü. Şimdi aynadan baktım öne doğru çıkık bir göbek görüyorum. Benim karnım 6. Ayda dışardan ancak belli oluyordu bunda şimdiden böyleyse sonunu düşünemiyorum
Gayette koyulaşma var canım hayırlı olsunKızlar meraba sizce de koyulaşma var demi
Yo valla benim ilk ama maşallahı var göbeğin 5 aylık gibiyim aynenSanırım.oyle benimde ilk gebeligimde 6ayda azıcık çıkmıştı ama şimdi daha 2aylik bile değilken 5aylik gibi maşallah 9ayda sonr noluruz Allah bilir
sagolasin canim karindan duyuldutebrikler canım. Vajinalde mi yoksa karından mı duyuldu kalp atışı?
merhaba canim sagolasin karindan duyduk bebegide gorduk sukur mini minnakti:)tebrikler canım. Vajinalde mi yoksa karından mı duyuldu kalp atışı?
Ohh maaşallahhhhmerhaba canim sagolasin karindan duyduk bebegide gorduk sukur mini minnakti:)
Hayrlı olsun gözün aydın canım maşallah yaKızlar şükürler olsun 5+6 da bugun kalp atışını duyduk ve gördük minicikti❤
Amin hep birlikte inşallah:)Ohh maaşallahhhh ❤ Darısı diğer kontrollerin başına
Maşallah minnoşamerhaba canim sagolasin karindan duyduk bebegide gorduk sukur mini minnakti:)
Evet canım hep aynı saatte yaptırdım. Doktorum açıkçası kan testi yaptırmamı istemedi keseyi takip edelim bekleyelim diyo. Hakkımızda en hayırlısı olsun. Teşekkür ederim cevabın içinHep aynı saatlerde mi yaptırdınız? Sonuçta %60ın üstünde bir artış var inşallah bir sorun yoktur olsa doktor söylerdi zaten.
Aynısını ben de bugün yaşadim sabah bulanti olmadan uyandim ama akşamüstü başladı bu sefer ve ara ara gelip gidiyor dedigin gibi bulanti saat değiştirdiÇok sağol canım yasak başlamadan alalım Oz aman.. Bugün sabah bulantı yoktu ama öğleden şu zamana kadar mahvetti beni bulantı saat değiştirdi sanırım