2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar şükürler olsun 5+6 da bugun kalp atışını duyduk ve gördük minicikti❤

yaa harika neler dedi ay allahım inşalah hepimiz duyarız sağlıcakla kucaklarımıza alırız dikkat etmen gereken yada bir daha ne zaman gitceğini ilaç yemek nasıl olmalı paylaşır mısın çünkü çok heyecanlıyım

İkinci gebelikte göbek çok mu büyük oluyor kızlar benim ilk gebeliğimde bu haftalarda dümdüzdü. Şimdi aynadan baktım öne doğru çıkık bir göbek görüyorum. Benim karnım 6. Ayda dışardan ancak belli oluyordu bunda şimdiden böyleyse sonunu düşünemiyorum

Hep aynı saatlerde mi yaptırdınız? Sonuçta %60ın üstünde bir artış var inşallah bir sorun yoktur olsa doktor söylerdi zaten.

İnşallah canım :) biraz beslenmeden bahsetti yağlı hamur işi yiyeceklerden uzak dur pirinç pilavı paketlenmiş gıdalar asitli gidalar tüketmemeye dikkat et dedi protein kalsiyum bazlı beslen dedi bu şekilde canım haftaya tekrar gidicem bazı kan testleri için daha sonra ayda bir kez gidicem . Sende hamile misin ?

Sanırım.oyle benimde ilk gebeligimde 6ayda azıcık çıkmıştı ama şimdi daha 2aylik bile değilken 5aylik gibi maşallah 9ayda sonr noluruz Allah bilir

Güzel gebelerimiz kilo takibi yapmak isteyenler vardı farklı grup açalım deniliyordu ben topik oluşturdum onun için
Gebelikte kilo takibi ve kontrolümüz diye isteyenler oraya yorum olarak bilgilerini yazıp katılabilirler

10 haftayı bekleyeceğim derkeeen 6. Haftaya randevu aldım doktora. Sizler pıtır pıtır kalp atışlarını duyduk mesajları Atinca ben de minik susami göreyim bı kesinestireyim dedim. Perşembe günü insallah ben de pitirciga bakmaya gidiyorum

Hep aynı saatlerde mi yaptırdınız? Sonuçta %60ın üstünde bir artış var inşallah bir sorun yoktur olsa doktor söylerdi zaten.
Evet canım hep aynı saatte yaptırdım. Doktorum açıkçası kan testi yaptırmamı istemedi keseyi takip edelim bekleyelim diyo. Hakkımızda en hayırlısı olsun. Teşekkür ederim cevabın için

Çok sağol canım yasak başlamadan alalım Oz aman.. Bugün sabah bulantı yoktu ama öğleden şu zamana kadar mahvetti beni bulantı saat değiştirdi sanırım
Aynısını ben de bugün yaşadim sabah bulanti olmadan uyandim ama akşamüstü başladı bu sefer ve ara ara gelip gidiyor dedigin gibi bulanti saat değiştirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…