2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar bebekleri kaç gibi gece uykusuna yatırıyorsunuz bizim 23 den 24 oldu dün 22 de uyudu bugün 21e çektim inşallah zaten gece 4 den sonra sürekli mızır mızır . Birde yastık kullanıyormusunuz??
Ne zaman uyuyup ne zaman uyandığı hiç belli olmadığı için henüz bi düzenimiz yok. Biz reflü yatağı kullanıyoruz şimdilik o yüzden yastık kullanmıyoruz.

Canim benim kizimda 8 yasinda oda babasina ve bana karsi ayni kufur kavga kiyamet sabredin alttan alin diyorlar ediyoruzda ama bebegi oyle bir sevisi varki cakttirmadan hirpaliyor sabredeceksin gecici bir surec bu herkeste durum ayni

Yüzde yüz kesmiyor gaz sancılarını ...ve her geceyi korkarak bekliyorumşimdilik iyi gidiyoruz
Bende sab simplex nurse harveys bio gaia iyi diye duydum genelde çok iyi yorumlar var nette bilemedim ya zinco kullanıyorum ben çok faydası yok bebekler büyüdükçe damlalar çok etki etmiyor galiba

Kızlar bebekleri kaç gibi gece uykusuna yatırıyorsunuz bizim 23 den 24 oldu dün 22 de uyudu bugün 21e çektim inşallah zaten gece 4 den sonra sürekli mızır mızır . Birde yastık kullanıyormusunuz??
Bizimki en geç 1 de uyur sabah 10 gibi uyanır gece uykusu iyi Maşallah ama gündüz gazı olduğu zaman çok uyumuyor hemen uyanıyor bazende sabah uyur akşama kadar uyanmaz yani bı düzeni yok maalesef bı günü bı gününe tutmuyor yastıkta kullanıyorum bazen kusabiliyor ondan

Aman maşallah gece uykusu çok önemli ya gündüz idare ediliyo ama gece zor

Gece ayrı bir zor uykusuz kalıyorsun uyku en hassas noktam gündüzde ayrı kahvaltı bulaşık ev temizliği akşam yemeği abisiyle ilgilen falan zor oluyor bebek uyumayınca her türlü sıkıntı yani
Aynen benm kız kreşe gidiyor ondan rahatım biraz akşam 16.30 da geliyor 20.30 dada uyuyor

Kizlar bebeğim anne sütüyle besleniyor... Günde sabah öğle akşam sam simplex 15 er damla veriyorum ve biogai 5 damla...
Bebeğimin kakası akşam koyu yeşil suluydudamladan mi sutumden mi acaba...
Canım her seferinde mi 15 damla veriyorsun çok değil mi. Ben de sap simplex kullanıyorum ama bize günde 4 kez 4er damla şeklinde söylendi. Toplamda 16 damla veriyorım ben gün boyu.
Henüz sabit bir saati yok bazen 10 da uyıyo bezen 12 bazen 1 -2 değişiyo. 4 e kadar uyumadoğımız bile oluuo hergün başkayız. Zaten kayınvalidem kırkına kadar 40 şekle girer çocuk demişti. Hakkaten öyle her günümüz başka. Her seferinde bu seferki maceramız ne diye düşünüyorum
Yastık kullanıyorum ama tam başının altına koymuyorum reflü yatağı vazifesi görsün diye sırtının altından koyuyorum.

Kızlar benım goguskerım cok yumusak sizde durum nasıl sut artırıcı seyekr de tüketıyorum ama pek etkisi olmuyor sanki sagdıgımda da aynı sekılde az geliyor ilk kızımda 3 4 ay goguskerım hep sertti agrırdı daha cok sutum vardı

Benimde aynı hep yumuşak bi valla bende o kadar dikkat ediyorum yediklerime ama yok yok olmayınca olmuyo valla çokta kafama takıyorum bı durumı

Benimde aynı hep yumuşak bi valla bende o kadar dikkat ediyorum yediklerime ama yok yok olmayınca olmuyo valla çokta kafama takıyorum bı durumı
Aynı seylerı yaouyorjm aslında ilk gebelıgımde bu kadar dikkat etmedim bile kizim kolıktı dogru duzgun yemek yemiyordumsımdı sagsam 10 cc anca cıkar napmak lazım bilemedim

Aynı seylerı yaouyorjm aslında ilk gebelıgımde bu kadar dikkat etmedim bile kizim kolıktı dogru duzgun yemek yemiyordumsımdı sagsam 10 cc anca cıkar napmak lazım bilemedim
Benimde canım ilk gebeliğimde aşırı derece sütüm vardı üstelik yemek hiç yemiyo gibiydim sadece su içiyodum yanii ama çok sütüm vardı şimdi dikkat ediyorum süt yok napçam bilmiyorum valla

Gündüz uyku yok gece de yok dalgın uykuya geçemiyor 53 günlük olduk 40 falan hikaye bence 40 indan sonra sürekli incelemek bakınmak istedi kucakta oda oda geziyoruz gözler kocaman açık tam uyutuyorum beşiğe koyuyorum gözler yine kocaman kundak yap uykusu hafif olmaz dediler ellerini çıkarmak için çabalarken uykusu iyice açılıyor hergün çaresiz ay yine akşam oluyor gece oluyor modundayim

benimki anne karnında elleri hep yuzunde oldugundan kundak icinde elleri cıkarcam diye ugrasıyor , özellikle uyumaya gönlü yoksa, bazen de tam heerseyi tamamlamıssa gazı cıkmıs doymus seni de yormulsa :) ozaman yaparsan tam dalıyor guZel oluyor , ben de son gunlerde acık yapıyorum , gece dalıncca emzirme sonrası tam kundaga ceviriyorum

Ağlama sesleri videosunu dinledikten sonra anladım ki , kızın viyaklaması uykuya geçemediği için ve uyuyamadıkça uyumak için emmek istiyormuş. Memeye koyunca göstermelik emiyor uyuyor. Bir de gün boyu sütüm doyuruyor kızı gayet güzel ama gece yetmiyor akşamüstünden başlayıp sürekli emme istiyor ve bi türlü doymuyor. Mama veriyorum ben de.
Bir de kızlar ben dün ısırgan otu çayı yapıp içtim romatizmal ağrılarıma iyi geliyor diye aöa baktım sütü de arrtırırmış gerçekten onu içerikten sonra gece göğüslerim taş gibi uyandım ağrı yaptı hatta doluluğu. Az bişey boza da içmiştim. Birlikte de etkilemiş olabilir. Son haftalarda benim de hep yumuşaktı göğsüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…