2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
bizimki cani yaniyor gibi agliyordu aglamaktan helak oldu .. ben bebek olmakta zor derim hep.
Kesinlikle Onların işi daha zor bence geçen internette gezinirken bebeklerin gözünden nasıl görünüyor dışarısı diye fotoğraflar gördüm de resmen şuan siyah bir karaltı olarak görüyorlar bizi hiçbir şekilde bir görüşleri yok korkmaları kendilerini güvensiz hissetmeleri çok normal
Kizlar bebeklerinize gazdan kriz anında ne yapiyorsunuz,ne yapıyorsam fayda etmiyor kendimi çok yetersiz görüyorum bu anlarda
Rahatlatıcı gaz masajları yapmaya çalışıyorum mesela gezerek şarkı söylediğimde rahatlıyor Bazen onu uygulamaya çalışıyorum hiçbir şekilde sakinleştirermezsem en son memeye koyuyorum Çünkü memede her türlü sakinleşiyor

Günaydın kızlar. Bugün aşı için gidecektik ama dışarda resmen 1 metre kar var ve daha da yağıyo. Sağlık ocağıyla görüştüm bi kaç gün gecikmeli sıkıntı olmaz dediler. Sağlık ocaklarında da covid aşıları var, çok kalabalık oluyo artık daha da korkuyorum böyle ortamlardan gebeligimiz çok dandik zamana denk gelmişti ama bebiş gelene kadar biter bu illet diye hayal kuruyorum, daha da fena oldu. Neyse bugünümüze bin şükür. Sabah sabah dertlendim biraz sanki yeterince yokmuş gibi

Günaydınn bizde bu sabah 5 te uyuduk oda zorla yani sabah 8.30 oldu baktım birileri uyandı gözünün içine baktım oysaki nolur biraz daha uyu die ama yok illa uyanıcak şimdide gülücükler atıp duruyo gülsem mi yoksa ağlasam mı bilemedim gözümden uyku akıyo valla yaa

Şifa olsun inşallah bende alayım her öğn sonrası bir çay kaşığı yeter bence
Sağol canım. Yeter tabi. 1 ya da 2 çay kaşığı..
Uzerine nasil yapilacagi var ama ben de soyleyim 1 bardak suya, 1 tatli kasigi atiyorsun. O hemen çözuluyor zaten. Kalanı da ben içiyorum. Bana da iyi geldi.

Allah hepimizin yardımcısı. Ben de hamileliğimin tadını tuzunu bulmamiştim. Bebek doğdu, simdi de bu surecin tadıni tuzunu bulmuyor.. cocuk icin doktora gitmek bile eziyet oldu. Geçen gün aşiya gittik, doktor bir de ultrasound istedi çok gazli oldugu icin. Hastanede dön dolaş hem sersem olduk, hem tedirgin.

Sütu artiran brnce su.su ictikce artiyor.ben gunde 12 bardak su tuketiyorum.kendimi inek gibi hissetmeye basladim.su =süt

Ben ilk çocuğumda yaşadıklarımı yasamayayim diye çok dua etmiştim ama olmadı. Bu gaz yuzunden çocuk uyuyamiyor. Bir de bunun üzerime emmek istemiyor,memeyle savaş halinde. Azıcık emerse de hepsini kusuyor. Gece bezini boş görünce kendimi salya sümük ağlar halde buldum. Yarın doktora götüreceğim bakalım ne diyecek. Beslenemiyor çocuğum

Kizlar mevlüd malum pandemi den dolayi yapamiycaz ama ben yakinima kuran okutmak istiyorum .

misafir de kbul etmiyceme göre kücpk hediyelikler vs dagitmak istiyorum hemde hatira kalmasi icin.
Instagramda güzel kalitwli sayfa önerebilirmisiniz

Bende sab simplex nurse harveys bio gaia iyi diye duydum genelde çok iyi yorumlar var nette bilemedim ya zinco kullanıyorum ben çok faydası yok bebekler büyüdükçe damlalar çok etki etmiyor galiba
Sub simplex kullaniyorum. Her sutune de laktazm koyuyoruz. Ama yine sancılı bir bebeğim var. Gazlı bebek cok zormus. Ilk oğlum prematureydi ama bu kadar gazlı değildi. Bu bambaşka..

Benimki de cok gazlı. Dediğin gibi, bazen benimki de memeyle kavga halinde oluyor. Gazdan memeyi tutamiyor. Beslemek icin elimden ne gelirse yapmaya calisiyorum. Sancisini dindirmeye calisiyorum, ama cok yoruldum.

Kızlar bebegım in gobegı hala gecmedı gobegı dustu ilk hafta ama kanaması gecmedı k vitamini yaptılar doktor yaktı bugun sizlerde boyle durum oldu mu korkuyorjm artık

Kızlar bebegım in gobegı hala gecmedı gobegı dustu ilk hafta ama kanaması gecmedı k vitamini yaptılar doktor yaktı bugun sizlerde boyle durum oldu mu korkuyorjm artık
Bebeğim 1 şubatta doğdu 5 şubatta göbek düştü hala leke oluyor atleti ve yıkamadım çocuğu. Göbeği yakıp k vitamini yaptılar düştüğü gün. Doktora leke fotosunu attım normal dedi. Koku ve akıntı yok beslenmesi de iyi MaşAllah beklemedeyim o nedenle

Kızlar Ne yaparsak yapalım Bu gaz problemi olacak 4 aya kadar devam edecek biz de bir şekilde katlanacağız bebeklerin doğası bu sindirim sistemleri bağırsakları gelişmeye çalışıyor sonuçta

Kızlar bebeğim 50 günlük bugün kalça ultrasonu çektirdik, doktor bugün için gelin demişti.
2 aydan önce çekilmesi sağlıklı değil deniliyor. Doğru mu ?

Benim oglan da aynı böyle gözler fal taşı gibi açık
Elleri içeride asla durmayacak çabalarken kendini uyandırıyor

Kızlar Ne yaparsak yapalım Bu gaz problemi olacak 4 aya kadar devam edecek biz de bir şekilde katlanacağız bebeklerin doğası bu sindirim sistemleri bağırsakları gelişmeye çalışıyor sonuçta
Çocuk beslenemiyor ama bu çok daha büyük sıkıntı Gaz tek unsur olarak kalmıyor ki. Benim çocuğum hem ememiyor,hem de emdiginin abartısız hepsini kusuyor.Anneler sakin,pozitif olmalı deniyor. Bu durumda bir anne nasıl pozitif kalabilir ki? Durup durup ağlıyorum

Arkadaşlar şöyle bir şey aldım eczaneden. Duyan kullanan var mı?

Eklentiler

• image.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…