2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
bazilari normal su yerine onu iciyor bence bisey olmaz

Kızlar progestan aç tok farkediyor mu? Onu söylemedi doktor
Bir de bana sabah 9 akşam 9 içeceksin dedi. Neden diye sormak aklıma gelmedi. Sabah 10 akşam 10 içsem nolur ki

Ben 25 yaşındayım oğlum engelli falan da olsaydı zaten aldırmazdım yine bundada aynı şekilde

Kızlar progestan aç tok farkediyor mu? Onu söylemedi doktor
Bir de bana sabah 9 akşam 9 içeceksin dedi. Neden diye sormak aklıma gelmedi. Sabah 10 akşam 10 içsem nolur ki

Tok karına içiyorsun canım.
Saat olarak da bence örnek vermiş.
12 saat arayla al diye.
Ben sabah 12 gece 12 alıyordum.
Şuanda da folik asit alıyorum.
Midemin keyif saatine göre o da.
Ne zaman bulantım durdu biraz iyi hissettim o zaman alıyorum.
Diğer türlü direk kusuyorum işe yaramıyor zaten
Bazen 1de atıyorum bazen 4te. Belli olmuyor yani

Folikasit hep başucumda benim sabah uyanır uyanmaz atıyorum onu ağzıma. 9 da kahvaltı 10 progestan 14te öğle yemeği sonrası bebe aspirini akşam 10da tekrar progestan. Maşallah şimdiden ilaca abandık

Folikasit hep başucumda benim sabah uyanır uyanmaz atıyorum onu ağzıma. 9 da kahvaltı 10 progestan 14te öğle yemeği sonrası bebe aspirini akşam 10da tekrar progestan. Maşallah şimdiden ilaca abandık

Ay maşallah rutinin ne güzel ama
Ben anlatıyorum bak dinle
Mide bulantısıyla uyanış. Saat belli değil
Kusma
Su içme
Tekrar kusma
Kusmama içim leblebi galeta yeme
Ama tekrar kusma
Dinleniş
Midenin hafif rahatlamasıyla koşturarak kahvaltı hazırlama
Yavaşça gıdım gıdım kahvaltı yapış
Uzanış
Bulanış
Tekrar uzanış
Akşamüstü sulu makarna yanında 1 tabak yoğurt tıkış
Bulanış
Bulanış
Şanslıysak kusmayış
Yatmadan da iyiysem meyve yitiş
Yatış

Bu arada da ne zaman iyiysem folik asit atış

Evet canım ilk bebek ve coook uzun süre bekledğimiz icin o kadar heyecanlıyız ki. Hala inanamıyoruz kalp atısını duymadan mı söylediniz?
Ohh ne guzel cnm Allah sagsaglim kucağıniza almayı nasip etsin inşallah.evet kuzum bizde annemize söyledik sadece artk baklm cuma günü de ins kalp atışınida duyarız Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…