2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ayy sakura süpersin kahkaha attım resmen çok gülmeyeyim de benim de yakında başlar bulantılar e kilo vermişsindir sen bu programla

Ohh ne guzel cnm Allah sagsaglim kucağıniza almayı nasip etsin inşallah.evet kuzum bizde annemize söyledik sadece artk baklm cuma günü de ins kalp atışınida duyarız Allah'ın izniyle
Ya bende söylemek istiyorum ama bir şey olursa en azından o da üzülmesin diye söyleyemiyorum korkudan

Ayy sakura süpersin kahkaha attım resmen çok gülmeyeyim de benim de yakında başlar bulantılar e kilo vermişsindir sen bu programla

Yaa komik olan da o.
Kilo veremiyorum
Aksine alıyorum.
Çünkü hep kuru yiyorum ve düşük riskim var diye yataktan çıkmıyorum pek.
Sıvı içtiğim anda kusmam oluyor.
Katı yiyince.Bi tık daha iyi oluyorum.
O da kilo aldırıo işte.
Aman alayım valla bulantım kusmam azalsın da.

İnşallah olmaz kusmaların ya
Boğazım tahriş oldu benim.

Ya bende söylemek istiyorum ama bir şey olursa en azından o da üzülmesin diye söyleyemiyorum korkudan
Öyle düşünürsek olur cnm valla ben hep.guzel.dusunuyrm inaniyrm bebişim.bana tutuncak o pıt pıt atışlarını duyucam.Allahin izniyle sende böyle düşün bence cnm Allah'ım.hepimize sagsaglim bebeklerimizi kucağımiza almayı nasip etsin inşallah

Bakalım ilerledikçe göreceğim inşallah olmaz tabi. Bı düşük risklerimiz ne zaman bitecek acaba progestan sende baş dönmeai falan yaptı mı

Evet aslında haklısın iyi düşünelim iyi olsun amin canım inşallah

Offf ciddi misin yaaaa biz de mi yaşıcaz bunlarııııı kaç haftadır böylesin?

Benim de tahriş oldu sabah bi posta kusuyorum çünkü kusmayı bastırırsam zar zor yediğim kahvaltıyı çıkarıyorum bir de hormondan ağız içi salgısı artıyo tükrüğü bile yutamıyorum boğazım tahriş olmuş bazen duruyo bulantı o zaman da ay bişe mi oldu niye iyiyim diye ona dertleniyorum

Kızlar kendinizi şartlamayın ya da şartlayacaksanız güzel şeylere şartlayın hamileliğim iyi geçecek hiç bir sorunla karşılaşmayacağım bebeğim ve ben iyiyim diye tekrarlayın stres yapmayın biz hamile olduğumu duyduk emin olduk söyledik annelerimize ve daha çok küçük dua edin dedik anne duası aldık nasıl başlarsanız öyle gider allah korusun ölü doğum yapan var sen 12. Haftada söylersin o acı haberi 15. Haftada alırsın söz büyüdür ne söylersen öyle şekillenir iyi düşünün iyiyi çekin hayatınızda kötü hikayeler okumayın benim burda lekelenmem oldu yazmadım etkilenirsiniz diye ne zaman ki bebek iyi dedi doktor lekelenmem bitti o zaman söyledim yaşarsanız korkmayın dedim birbirinize UMUT verin kötü anınız varsa da aktarmayın sağlıkla mutlulukla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah

Ne kadar da güzel yazmışsın inşallah buradaki tüm anne adayları görür bu mesajı. Düşünce gücü ve ağzımızdan çıkanlar gerçekten çok önemli.

Çok haklısın. Özellikle anne duası kısmı. Bu açıdan bakmamıştım

biz duyduğumuz gibi en yakınlarımızla paylaştık çünkü üzülsek de yanımızda olacaklar sevinsek de.
bu arada benim bir günüm de şöyle
mide yangısıyla uyanış
çubuk yeme
azıcık kahvaltı
mide yangısı
soda
zar zor uyuma
uyanış
mide yangısı
bir şeyler yeme
şanslıysam çok yeme
mide yangısı
uyuma
eşimin zorla beni yatağa götürüp tekrar uyumam
ama şükrediyorum yine ki kusmuyorum.

Ne kadar da güzel yazmışsın inşallah buradaki tüm anne adayları görür bu mesajı. Düşünce gücü ve ağzımızdan çıkanlar gerçekten çok önemli.
Ben çok etkileniyorum çünkü biri kötü bi hikaye paylaşınca evham yapıyorum ki hemşire olmama ve tıbbi önlem almama rağmen ben panikliyorsam burdaki herkes panikler sakin olun keyfini çıkarın rabbim verecekse her türlü verir sen istersen ara sülaleni ben doğuma gidiyorum diye yeni haberini ver kimsenin 9 ay hamilelik, doğum ve sonrasında ne yaşayacağını allahtan başka kimse bilemez

Kızlar bişey sorucam ben keseyi geçen hafta gördüm hala daha karnım da ağrı var çok şiddetli değil ama var adet sancısı gibi orda yumak gibi bişey var gibi siz de de aynı mı bugün 5+3 üm bu arada

Kızlar maşallah bugün güzel sohbet edilmiş oku oku zor bitirdim

Ailelere ben de daha ileriki zamanlarda söyleyecektim ama dayanamadım keseyi görünce kendi anneme kalp atışını duyunca da kayınvalideme söyledim.

Rabbim hepimizin bebeğini korusun ama ters bir durum olsa da zaten öğrenecekler açıkçası ben de dua almak istedim annelerden.

Ama şimdilik 2-3 arkadaşım ve anneler babalar hariç kimse bilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…