- 14 Şubat 2020
- 1.203
- 2.006
- 32
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #2.481
Ayy sakura süpersin kahkaha attım resmenAy maşallah rutinin ne güzel ama
Ben anlatıyorum bak dinle
Mide bulantısıyla uyanış. Saat belli değil
Kusma
Su içme
Tekrar kusma
Kusmama içim leblebi galeta yeme
Ama tekrar kusma
Dinleniş
Midenin hafif rahatlamasıyla koşturarak kahvaltı hazırlama
Yavaşça gıdım gıdım kahvaltı yapış
Uzanış
Bulanış
Tekrar uzanış
Akşamüstü sulu makarna yanında 1 tabak yoğurt tıkış
Bulanış
Bulanış
Şanslıysak kusmayış
Yatmadan da iyiysem meyve yitiş
Yatış
Bu arada da ne zaman iyiysem folik asit atış
Ya bende söylemek istiyorum ama bir şey olursa en azından o da üzülmesin diye söyleyemiyorum korkudanOhh ne guzel cnm Allah sagsaglim kucağıniza almayı nasip etsin inşallah.evet kuzum bizde annemize söyledik sadece artk baklm cuma günü de ins kalp atışınida duyarız Allah'ın izniyle
Ayy sakura süpersin kahkaha attım resmençok gülmeyeyim de benim de yakında başlar bulantılar e kilo vermişsindir sen bu programla
Öyle düşünürsek olur cnm valla ben hep.guzel.dusunuyrm inaniyrm bebişim.bana tutuncak o pıt pıt atışlarını duyucam.Allahin izniyle sende böyle düşün bence cnm Allah'ım.hepimize sagsaglim bebeklerimizi kucağımiza almayı nasip etsin inşallahYa bende söylemek istiyorum ama bir şey olursa en azından o da üzülmesin diye söyleyemiyorum korkudan
Bakalım ilerledikçe göreceğim inşallah olmaz tabi. Bı düşük risklerimiz ne zaman bitecek acabaYaa komik olan da o.
Kilo veremiyorum
Aksine alıyorum.
Çünkü hep kuru yiyorum ve düşük riskim var diye yataktan çıkmıyorum pek.
Sıvı içtiğim anda kusmam oluyor.
Katı yiyince.Bi tık daha iyi oluyorum.
O da kilo aldırıo işte.
Aman alayım valla bulantım kusmam azalsın da.
İnşallah olmaz kusmaların ya
Boğazım tahriş oldu benim.
Evet aslında haklısın iyi düşünelim iyi olsunÖyle düşünürsek olur cnm valla ben hep.guzel.dusunuyrm inaniyrm bebişim.bana tutuncak o pıt pıt atışlarını duyucam.Allahin izniyle sende böyle düşün bence cnm Allah'ım.hepimize sagsaglim bebeklerimizi kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
Offf ciddi misin yaaaaAy maşallah rutinin ne güzel ama
Ben anlatıyorum bak dinle
Mide bulantısıyla uyanış. Saat belli değil
Kusma
Su içme
Tekrar kusma
Kusmama içim leblebi galeta yeme
Ama tekrar kusma
Dinleniş
Midenin hafif rahatlamasıyla koşturarak kahvaltı hazırlama
Yavaşça gıdım gıdım kahvaltı yapış
Uzanış
Bulanış
Tekrar uzanış
Akşamüstü sulu makarna yanında 1 tabak yoğurt tıkış
Bulanış
Bulanış
Şanslıysak kusmayış
Yatmadan da iyiysem meyve yitiş
Yatış
Bu arada da ne zaman iyiysem folik asit atış
Benim de içim içimi yiyo söylemek icin ama tutuyorum kendimiYa bende söylemek istiyorum ama bir şey olursa en azından o da üzülmesin diye söyleyemiyorum korkudan
Benim de tahriş oldu sabah bi posta kusuyorum çünkü kusmayı bastırırsam zar zor yediğim kahvaltıyı çıkarıyorum bir de hormondan ağız içi salgısı artıyo tükrüğü bile yutamıyorum boğazım tahriş olmuş bazen duruyo bulantı o zaman da ay bişe mi oldu niye iyiyim diye ona dertleniyorumYaa komik olan da o.
Kilo veremiyorum
Aksine alıyorum.
Çünkü hep kuru yiyorum ve düşük riskim var diye yataktan çıkmıyorum pek.
Sıvı içtiğim anda kusmam oluyor.
Katı yiyince.Bi tık daha iyi oluyorum.
O da kilo aldırıo işte.
Aman alayım valla bulantım kusmam azalsın da.
İnşallah olmaz kusmaların ya
Boğazım tahriş oldu benim.
Ne kadar da güzel yazmışsın inşallah buradaki tüm anne adayları görür bu mesajı. Düşünce gücü ve ağzımızdan çıkanlar gerçekten çok önemli.Kızlar kendinizi şartlamayın ya da şartlayacaksanız güzel şeylere şartlayın hamileliğim iyi geçecek hiç bir sorunla karşılaşmayacağım bebeğim ve ben iyiyim diye tekrarlayın stres yapmayın biz hamile olduğumu duyduk emin olduk söyledik annelerimize ve daha çok küçük dua edin dedik anne duası aldık nasıl başlarsanız öyle gider allah korusun ölü doğum yapan var sen 12. Haftada söylersin o acı haberi 15. Haftada alırsın söz büyüdür ne söylersen öyle şekillenir iyi düşünün iyiyi çekin hayatınızda kötü hikayeler okumayın benim burda lekelenmem oldu yazmadım etkilenirsiniz diye ne zaman ki bebek iyi dedi doktor lekelenmem bitti o zaman söyledim yaşarsanız korkmayın dedim birbirinize UMUT verin kötü anınız varsa da aktarmayın sağlıkla mutlulukla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah ❤❤
Ben 27sini bi bekleyeceğim keseyi göreyim. Belki sonra söylerim belki kalbi duymayı da beklerim bilemiyorumBenim de içim içimi yiyo söylemek icin ama tutuyorum kendimi
Çok haklısın. Özellikle anne duası kısmı. Bu açıdan bakmamıştımKızlar kendinizi şartlamayın ya da şartlayacaksanız güzel şeylere şartlayın hamileliğim iyi geçecek hiç bir sorunla karşılaşmayacağım bebeğim ve ben iyiyim diye tekrarlayın stres yapmayın biz hamile olduğumu duyduk emin olduk söyledik annelerimize ve daha çok küçük dua edin dedik anne duası aldık nasıl başlarsanız öyle gider allah korusun ölü doğum yapan var sen 12. Haftada söylersin o acı haberi 15. Haftada alırsın söz büyüdür ne söylersen öyle şekillenir iyi düşünün iyiyi çekin hayatınızda kötü hikayeler okumayın benim burda lekelenmem oldu yazmadım etkilenirsiniz diye ne zaman ki bebek iyi dedi doktor lekelenmem bitti o zaman söyledim yaşarsanız korkmayın dedim birbirinize UMUT verin kötü anınız varsa da aktarmayın sağlıkla mutlulukla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah ❤❤
Ben çok etkileniyorum çünkü biri kötü bi hikaye paylaşınca evham yapıyorum ki hemşire olmama ve tıbbi önlem almama rağmen ben panikliyorsam burdaki herkes panikler sakin olun keyfini çıkarın rabbim verecekse her türlü verir sen istersen ara sülaleni ben doğuma gidiyorum diye yeni haberini ver kimsenin 9 ay hamilelik, doğum ve sonrasında ne yaşayacağını allahtan başka kimse bilemezNe kadar da güzel yazmışsın inşallah buradaki tüm anne adayları görür bu mesajı. Düşünce gücü ve ağzımızdan çıkanlar gerçekten çok önemli.
Ne zaman istersen o zaman söyle yaşayacağımız bir kader var rabbim ne yazarsa onu yaşarız kaderin önüne geçemezsin nasıl içine siniyorsa öyle yapÇok haklısın. Özellikle anne duası kısmı. Bu açıdan bakmamıştım
Yok keseyi görünce soyledım canımöğrenir öğrenmez söyledin mi