Hayırlı olsun adete kaç gün varKızlar erken gebelik testi yaptım.çok heyecanlıyım.siz de görüyor musunuz?
Kızına kardeş geliyo deseneYaa var resmen ben şok!!! 6 gün var.bugün ovu testim çok koyulaşınca şüphelendim .kızımı enerjisini atsın diye parka götürünce öylesine eczaneye uğradık hatta şu renkli yara bantları için malumbir erken test alayım dedim ovu sebebiyle.yaptım anında belirdi.
amin canım benim sen ne zamna gidiceksin doktoraAllah yardımcın olsunn. Rabbime emanet olsun bebislerimiz
Var hayırlı olsun hemen kan verKızlar erken gebelik testi yaptım.çok heyecanlıyım.siz de görüyor musunuz?
Gittiğinde belki kalp atışını bile duyabilirsin. Ben mayıs grubundaydım senin grubunda hamile kaldım düşük yaptım burada beraberiz inşyok canım görebilirdimm aslında değerim yüksekti ama gitmedim doktora
6 gün var canım daha...ovu testim çok koyulaştı.2. Kez yumurtlama ya da gebelik denir böyle durumlarda.ondan yaptım her ne kafar çılacağını sanmasam da...sıra gece eve gelecek kocaya sürprizdeee...nasıl yapsam?Hayırlı olsun adete kaç gün var
Allah yardımcın olsun canım çok zor işin kendine dikkat et valla. İnş canım 2 haftaya kadar rahat yere geçersin inşBen yoğun bakım hemşiresiyim 24 saat nöbet tutuyoruz imkansız yormamam. Dünde nöbetteyken ayakta cok kaldım belim ağrıdı somradan kahve lekem oldu zaten Kalp atısını duyarsam cıkıcam inşallah rahat yere☺ Ev hanımı olmak cok iyi böyle durumlarda
Çok Heyecanlıyım canım ama bekleyeceğim.daha önce 2 kürtajım var.beta takibi yaptırmıştı doktor ben de arada fayanamayıp yaptım.çok sinir bozucu benim için oVar hayırlı olsun hemen kan ver☺
Aslında ben gitmisken kalp atısını da duymak istiyorum şuan 5+4 oldukamin canım benim sen ne zamna gidiceksin doktora
Tebrik ederim gördüm ben benimde böyleydiKızlar erken gebelik testi yaptım.çok heyecanlıyım.siz de görüyor musunuz?
mantıklı canım inşallah hepsini bir halledersinAslında ben gitmisken kalp atısını da duymak istiyorum şuan 5+4 olduk
aynen canım yarın keseyi göriyim inşallah sonra 9 10 güne özele gidrrim vajinal baktırıp kalp atısınıda duyarsam rapor izin alırım inşallah rahat yere gecerim ama önce kese ve kalp atısıAllah yardımcın olsun canım çok zor işin kendine dikkat et valla. İnş canım 2 haftaya kadar rahat yere geçersin inş
Evet kuzum hatırlıyorum seniGittiğinde belki kalp atışını bile duyabilirsin. Ben mayıs grubundaydım senin grubunda hamile kaldım düşük yaptım burada beraberiz inş
Yeter ki sağlıklı ilerlesin demantıklı canım inşallah hepsini bir halledersin
vajinalden duyabilirsin bence ama doktora bağlı bazıları vakinal sevmiyo üsttende 7.hafta ve sonrasında görünüyo geneldeEvet kuzum hatırlıyorum seniKalp atışı için 7.hafta diyolar ama 6.hafta da gitsem duyamam mı ki
Bende görüyorum canım hayırlısıyla saglıkla gelsin inşaallah tebriklerKızlar erken gebelik testi yaptım.çok heyecanlıyım.siz de görüyor musunuz?
İnş canım inşaynen canım yarın keseyi göriyim inşallah sonra 9 10 güne özele gidrrim vajinal baktırıp kalp atısınıda duyarsam rapor izin alırım inşallah rahat yere gecerim ama önce kese ve kalp atısı☺
O zaman en azından 7.haftaya yaklasınca gitmekte fayda varvajinalden duyabilirsin bence ama doktora bağlı bazıları vakinal sevmiyo üsttende 7.hafta ve sonrasında görünüyo genelde
6+4 6+5 gibi gidersen karından duyabilirsin canım eğer iyi bir cihaz ise ama karından 7.haftalarda duyuluyor genelde ay hadi inş çok heyecanlıEvet kuzum hatırlıyorum seniKalp atışı için 7.hafta diyolar ama 6.hafta da gitsem duyamam mı ki
Aynen sabredebilirsen süperO zaman en azından 7.haftaya yaklasınca gitmekte fayda var