2021 Nisan Anneleri

Kızına kardeş geliyo desene baya erken öğrendinn

Allah yardımcın olsun canım çok zor işin kendine dikkat et valla. İnş canım 2 haftaya kadar rahat yere geçersin inş

Allah yardımcın olsun canım çok zor işin kendine dikkat et valla. İnş canım 2 haftaya kadar rahat yere geçersin inş
aynen canım yarın keseyi göriyim inşallah sonra 9 10 güne özele gidrrim vajinal baktırıp kalp atısınıda duyarsam rapor izin alırım inşallah rahat yere gecerim ama önce kese ve kalp atısı

Gittiğinde belki kalp atışını bile duyabilirsin. Ben mayıs grubundaydım senin grubunda hamile kaldım düşük yaptım burada beraberiz inş
Evet kuzum hatırlıyorum seni Kalp atışı için 7.hafta diyolar ama 6.hafta da gitsem duyamam mı ki

Evet kuzum hatırlıyorum seni Kalp atışı için 7.hafta diyolar ama 6.hafta da gitsem duyamam mı ki
vajinalden duyabilirsin bence ama doktora bağlı bazıları vakinal sevmiyo üsttende 7.hafta ve sonrasında görünüyo genelde

6+4 6+5 gibi gidersen karından duyabilirsin canım eğer iyi bir cihaz ise ama karından 7.haftalarda duyuluyor genelde ay hadi inş çok heyecanlı

O zaman en azından 7.haftaya yaklasınca gitmekte fayda var
Aynen sabredebilirsen süper Ben dün sadece doktora 205 ti 485 oldu bidaha kan aldırmama gerek varmı diye sormaya gittim sonra oda ver sen bakalım dedi verdim 10 una randevu almıstım ama yarın kese için gidicem leke oldugu için Bazen elimizde olmadan yürüyo bişeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…