- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
Benimde 40 civari çıktı cnm katlanarak artıcak zaten ben bir daha ölçtürmeyi düşünmüyorum belki senin de geç döllenmedir küçüktür daha.forumda 5 cıkıpta yükselenleri de gördük hiç birsey olmaz Allah İn izniyleKızlar bugün kan tahlili yaptırdım. Sonucum 89,87 çıktı. Doktora henüz gösteremedim laborant sonucun biraz düşük olduğunu iki gün sonra tekrarlamamı söyledi. Adet tarihim dündü ve yumurtlamam da 20 temmuzda oldu sizce bu sonucu nasıl yorumlamalıyım.
Canım galiba mayıs ayı topiğinde beraberdik hatırladım seni. Cok sevindim maşallah cok bekletmedi seni miniğinBenim de öyle bi yandan hoşuma gidiyogüzel duygular.
Mide bulantısı baslayan var mı acabaa?
Olmaz inşallah cok korkarım bulantıdanBenim de öyle bi yandan hoşuma gidiyogüzel duygular.
Benim de öyle bi yandan hoşuma gidiyogüzel duygular.
Evet canım beraberdikk cok sükür geldi ballarımızCanım galiba mayıs ayı topiğinde beraberdik hatırladım seni. Cok sevindim maşallah cok bekletmedi seni miniğin
Benim de yok gibi ara sıra vuruyo bakalım neler bekliyo bizi :)Olmaz inşallah cok korkarım bulantıdan
Hiç 4 haftalıga benzemiyo derlerbenim pek gitmiyor yaz bitmeden hamilelik giyme fikrim yok onceki gebeligim gibi ☺ ama sis işte biri sorsa daha 4 haftalık desem yalan soyluyormusum gibi bakarlar
Bende başladı ama kusma aşamasına gelmedim henüz
Elhamdulillah sağlıkla ilerler inşallah seneye hangi pisik kremi hangi bez alsam konuşuruz buradaEvet canım beraberdikk cok sükür geldi ballarımız
yaaa sağlıklı olsun da yeter ki kuzumİlk çocuk olucak canısı bakalım :)
İnşallah o günleri de yaşarızElhamdulillah sağlıkla ilerler inşallah seneye hangi pisik kremi hangi bez alsam konuşuruz burada
Canım su an sadece arada kasığım ağrıyo benim daha küçük ya yerleşmeye çalışıyor galiba tuz tanesi kadarBenim de yok gibi ara sıra vuruyo bakalım neler bekliyo bizi :)
Daha cok minicikCanım su an sadece arada kasığım ağrıyo benim daha küçük ya yerleşmeye çalışıyor galiba tuz tanesi kadar
Bende öyleyim canım bulantı hat safha degıl ama kokulara karşı cok hassasım ve canım hiç bişey istemiyor açlığımı bile hissetmiyorum yiyince de mideme bıçaklar saplanıyorAramızda benim gibi mide bulantısı ile yediğinden ictiginden birşey anlamayan var mı?
Olmaz inşallah cok korkarım bulantıdan
Ay çok zor bir şey o zaten.migrenim var ve arada tutar.Geçtiğimiz ay bir migren atağı geçirdim sabah sabah...kafamı cm oynatsam gidip istifra ediyordum.kızım hasta oldum diye dört dönmüştü yavrum...ekmek bile almamıştı içimbende yaa hiç gelemem bulantıya ama evlat icin cekilir olursada yıllardır istifra etmemiş biri olarak böyle devam etmek istiyorum
İnşallah olmaz cnm benim su an iştahım fln yerinde normal yiyorumbende yaa hiç gelemem bulantıya ama evlat icin cekilir olursada yıllardır istifra etmemiş biri olarak böyle devam etmek istiyorum
Ay çok zor bir şey o zaten.migrenim var ve arada tutar.Geçtiğimiz ay bir migren atağı geçirdim sabah sabah...kafamı cm oynatsam gidip istifra ediyordum.kızım hasta oldum diye dört dönmüştü yavrum...ekmek bile almamıştı içim
İnşallah olmaz cnm benim su an iştahım fln yerinde normal yiyorum
O hiç belli olmazOy oy kıyamam bilirim o migrene bağlı baş dönmesi ve bulantıyıBenimde yeni bisey çıktı hamilelikte bayramın 2. gununden beri baş arka kemikleri ağrıyor oksipital kemik derler o hiza, böyle bir ağrı yok maalesef geçmiyor sadece artıp azalıyor. Doktor arkadasa sordum oksipital nevralji olabilir dedi daha karpal tünel sendromu bile gelisebilir dedi ve bu kadar sikayetin varsa kesin erkek olacak diyor