2021 Nisan Anneleri

Benimde 40 civari çıktı cnm katlanarak artıcak zaten ben bir daha ölçtürmeyi düşünmüyorum belki senin de geç döllenmedir küçüktür daha.forumda 5 cıkıpta yükselenleri de gördük hiç birsey olmaz Allah İn izniyle

Son düzenleme:
Benim de öyle bi yandan hoşuma gidiyo güzel duygular.
Mide bulantısı baslayan var mı acabaa?
benim pek gitmiyor yaz bitmeden hamilelik giyme fikrim yok onceki gebeligim gibi ☺ ama sis işte biri sorsa daha 4 haftalık desem yalan soyluyormusum gibi bakarlar
Bende başladı ama kusma aşamasına gelmedim henüz

benim pek gitmiyor yaz bitmeden hamilelik giyme fikrim yok onceki gebeligim gibi ☺ ama sis işte biri sorsa daha 4 haftalık desem yalan soyluyormusum gibi bakarlar
Bende başladı ama kusma aşamasına gelmedim henüz
Hiç 4 haftalıga benzemiyo derler sabahları mı oluyo yoksa gün içinde mi

Aramızda benim gibi mide bulantısı ile yediğinden ictiginden birşey anlamayan var mı?
Bende öyleyim canım bulantı hat safha degıl ama kokulara karşı cok hassasım ve canım hiç bişey istemiyor açlığımı bile hissetmiyorum yiyince de mideme bıçaklar saplanıyor

Kızlar merhaba...Bugünki ovulasyon testim düne göre koyulaşmış yine...adete sanırım 6 gün falan var.

Eklentiler

• 6E109DF4-E8B3-4C7B-917E-5D719FCB24A5.jpeg
    70,7 KB · Görüntüleme: 20
bende yaa hiç gelemem bulantıya ama evlat icin cekilir olursada yıllardır istifra etmemiş biri olarak böyle devam etmek istiyorum
Ay çok zor bir şey o zaten.migrenim var ve arada tutar.Geçtiğimiz ay bir migren atağı geçirdim sabah sabah...kafamı cm oynatsam gidip istifra ediyordum.kızım hasta oldum diye dört dönmüştü yavrum...ekmek bile almamıştı içim

Oy oy kıyamam bilirim o migrene bağlı baş dönmesi ve bulantıyı Benimde yeni bisey çıktı hamilelikte bayramın 2. gununden beri baş arka kemikleri ağrıyor oksipital kemik derler o hiza, böyle bir ağrı yok maalesef geçmiyor sadece artıp azalıyor. Doktor arkadasa sordum oksipital nevralji olabilir dedi daha karpal tünel sendromu bile gelisebilir dedi ve bu kadar sikayetin varsa kesin erkek olacak diyor

O hiç belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…