- 20 Haziran 2020
- 346
- 538
Nasipp bende öyle dedimmO hiç belli olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasipp bende öyle dedimmO hiç belli olmaz
Hiç kan tahlili yaptırmadın mı canım benimde bugün adet tarihimdi tam 4haftalık beta 1006 cıktı cuma günü muayeneye cagırdı bakalım bende görebilecekmiyim keseyi merak ediyorum bazıların geç görünebiliyormus ama i ç ini karartma sakın pozitif düşünArkadaşlar benim sat 1 temmuz 4+6'dı bugün doktora gittim kese görünmedi kan tahlili ile bekliyorum, dış gebelik kimyasal ya da geç döllenme olabilir dedi doktor. Kesesi görünen var mı acaba?
Bhcgnize göre görünür o yüzden stres olmayın 1500 altı vajinal de dahi gözükmuyor.Arkadaşlar benim sat 1 temmuz 4+6'dı bugün doktora gittim kese görünmedi kan tahlili ile bekliyorum, dış gebelik kimyasal ya da geç döllenme olabilir dedi doktor. Kesesi görünen var mı acaba?
Canım betanı öğrenmelisin benim 1767 ydi vajinadan baksa görünürdü belki ama bakmadı çarsamba bakalım dedi 3 bin üstünde karından görünürBen 4+2 yım kan tahlilm yarın çıkacak geçen gebeligimde 4+1 Ken 50 idi
Hiç kan tahlili yaptırmadın mı canım benimde bugün adet tarihimdi tam 4haftalık beta 1006 cıktı cuma günü muayeneye cagırdı bakalım bende görebilecekmiyim keseyi merak ediyorum bazıların geç görünebiliyormus ama i ç ini karartma sakın pozitif düşün
Beta 196 çıktı, çok mu az acaba?Bhcgnize göre görünür o yüzden stres olmayın 1500 altı vajinal de dahi gözükmuyor.
Az çok olarak değil iki gün sonra katlanıyor mu diye degerlendirinBeta 196 çıktı, çok mu az acaba?
İnşallah bende düşük yaptm gecen ay Allah sağlıkla nasip etsin inşallahMerhaba, bugün evde basit gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Yarin kan vermeye gideceğim. SAT 2 temmuz. Bundan önce dusuk yapmıştım inşallah bu sefer sağ salim kucağıma alırım.
Adet tarihi geçtimi ne kadar geçti? Geç döllenme olabilir oyüzden düşük olablirBeta 196 çıktı, çok mu az acaba?
Çok geçmiş olsun. Allah yardımcımız olsunİnşallah bende düşük yaptm gecen ay Allah sağlıkla nasip etsin inşallah
İnşaallah arkadaşım hep pozitif düşün Rabbim hayırlısıyla saglıklı versin herseyde vardır bi hayırBenim bir gün gecikti 476 cikmis inşallah sağlıklıdır sağlıkla devam eder hepimizinki. Acısı çok zor oluyor Allah korusun hepimizi inşallah
AminÇok geçmiş olsun. Allah yardımcımız olsun
Aminİnşaallah arkadaşım hep pozitif düşün Rabbim hayırlısıyla saglıklı versin herseyde vardır bi hayır
Ay aynı kaderi paylaşmışız resmen. Bende mayıs ayında hamile kalmıştım 15 haziranda düşük yaptım hiç adet görmeden birdaha hamile kaldım. Yarın Allah nasip ederse kalp atışı için gidicem.Ben düşük yaptım adet olmadan hamile kaldım 27 sinde 205 29 unda 485 cıktı 10 una randevu aldım bakalım
MaşallahAy aynı kaderi paylaşmışız resmen. Bende mayıs ayında hamile kalmıştım 15 haziranda düşük yaptım hiç adet görmeden birdaha hamile kaldım. Yarın Allah nasip ederse kalp atışı için gidicem.