2021 Nisan Anneleri

Kızlar bugün kan tahlili yaptırdım. Sonucum 89,87 çıktı. Doktora henüz gösteremedim laborant sonucun biraz düşük olduğunu iki gün sonra tekrarlamamı söyledi. Adet tarihim dündü ve yumurtlamam da 20 temmuzda oldu sizce bu sonucu nasıl yorumlamalıyım.
Canım önemli olan 2 günde bir 2 katı artması Benim bi arkadaşın adeti 2 gün gecmişti 50 küsür cıkmıştı senin ona göre değerin iyi bence artış önemli

Canım önemli olan 2 günde bir 2 katı artması Benim bi arkadaşın adeti 2 gün gecmişti 50 küsür cıkmıştı senin ona göre değerin iyi bence artış önemli
Çok teşekkür ederim gerçekten içimi rahatlattınız. Çarşambayı bekleyeceğim inşallah artış olur ☺️

Kızlar bugün kan tahlili yaptırdım. Sonucum 89,87 çıktı. Doktora henüz gösteremedim laborant sonucun biraz düşük olduğunu iki gün sonra tekrarlamamı söyledi. Adet tarihim dündü ve yumurtlamam da 20 temmuzda oldu sizce bu sonucu nasıl yorumlamalıyım.
Geç döllenme olabilir canım çarşamba bir daha baktır bencede doktorunda aynı seyi söyleyecektir muhtemelen

arkadaşlar çok kötüyüm. ayıptır söylemesi günlerdir kabızım. şehir dışındayım doktora da gidemedim davul gibi oldum tavsiye var mı çok da su içiyorum ama patlıcak gibiyim

arkadaşlar çok kötüyüm. ayıptır söylemesi günlerdir kabızım. şehir dışındayım doktora da gidemedim davul gibi oldum tavsiye var mı çok da su içiyorum ama patlıcak gibiyim
Benim de karnım cok sis.. kıyafet giyiyorum karnım cıkıyo kocaman :KK70:

Benim de karnım cok sis.. kıyafet giyiyorum karnım cıkıyo kocaman :KK70:
Benim de öyle sanırsın 16 haftalığız.eşim de hamileliğimden göbeğim çıktı zannetti göbeğimi seviyordu şişkinlik bu dedim 😁 pantolonlarımın düğmesi kapanmıyor. ama çok rahatsızım nasıl geçer acaba of

Hakiki zeytin yağı iç çok iyi geliyo ya da gün kurusu kayisi ye sabahları ac karnını beni kavunda toparliyo bi de bol su

Benim de öyle sanırsın 16 haftalığız.eşim de hamileliğimden göbeğim çıktı zannetti göbeğimi seviyordu şişkinlik bu dedim 😁 pantolonlarımın düğmesi kapanmıyor. ama çok rahatsızım nasıl geçer acaba of
adamın hevesini kırmasaydın :KK70: ne zaman gecicek bilmiyorum üstüme tam oturan bişe giyemiyorum bol giymem gerekiyı :KK70:

adamın hevesini kırmasaydın :KK70: ne zaman gecicek bilmiyorum üstüme tam oturan bişe giyemiyorum bol giymem gerekiyı :KK70:
:KK70:bol iyidir. Ben normalde de bol giyiyorum gömlek tişört tunik falan o yüzden sıkıntı çekmem. kot pantolonlara veda edicez bir süre 😁 aman hevesi kırılmaz oğlum diyip duruyor inşallah sağlıkla doğarda cinsiyeti bilemicem kız olursa heves baya kırılır gibi 🤔

:KK70:bol iyidir. Ben normalde de bol giyiyorum gömlek tişört tunik falan o yüzden sıkıntı çekmem. kot pantolonlara veda edicez bir süre 😁 aman hevesi kırılmaz oğlum diyip duruyor inşallah sağlıkla doğarda cinsiyeti bilemicem kız olursa heves baya kırılır gibi 🤔
Erkek kardes mi istiyo 😊

Geçmedi canım ama önceki gebeliklerimden bildiğim ilişkinin 10. Günü çat diye çıkardı.hayırlısı hepimiz için.kan verme olayını doktor randevu durumu oluşana kadar yapmak istemem sanırım:) lazım bana zaten zayıfım:))
Anladım canım o zaman umarım hamilesindir

Aramızda benim gibi mide bulantısı ile yediğinden ictiginden birşey anlamayan var mı?
Benimde ağız tadım yok ve mide bulantilarim hafif var. Önceki gebeligimden biliyorum 8. hafta itibariyle ne yesem çıkartacagim için bu günleri iyi bir şekilde beslenmeye çalışarak geçirmeye çalışıyorum.

Kızlar bende de inanilmaz şişkinlik var. Daha susam tanesi kadar bebisler ama gobusler 4 aylık gibi

Ben hamileligimi hep mide bulantısı ile anliyorum..ilk gebeligimde regl günüme 4 gün vardı mide bulantısı ile anladım test yaptım pozitifti.Malesef 6 haftalıkken kalbi durmuş ama ben bir ay sonra öğrendim..hiç kanama yada başka birşey olmamıştı..kontrole gittigmde Dr mide bulantim kesildi dediğimde anlamış bir terslik olduğunu..ikincide yine regl olmadan mide bulantısı başlamıştı şükür kızım sağlıkla doğdu..Bu da 3. Gebeliğim ve yine erken başladı ama ben regl 3 gün geçince yaptım testi..Çok zor ama sonu güzel olsun..

X