Oglumda ben 0 uyku 12 ay gecirdim.2 saatte uyuturdum 15 dk yataga koydugumu anlar uyanirdi.Evdeydim o donem 18ayda ise basladim annem bakti 10 ay ama omrumden giden en az 10 sene.Bitmeyen aglamalar memeye duskunluk kapilarda bagirmalar full aglatarak gittim ise.Gece emmeyi kesince zamanla sureler artti ama 15.ayda 2 yas sendromu basladi bitmeyen aglamalar isyanlar kabus gibiydi yaklasik 1.5 sene surdu destek aldim.Aglasada dur dendi durdum.Ve zamanla duzeldi ama mizaci hala zor bir cocuk.Kizimda uykuda sorunum pek yoktu 14 ayda ise dondum.O direk krese basladi.Ama suan 2 yas sendromunun en zor zamanini yasiyoruz.Zaten 2 yas sendromu 15 ayla basliyor periyodu.Sueekli agliyor gece 0 uyku habire emmek istiyor.Odasina birturlu adapte olmuyor.Bu arada ise gidiorm uykusuz.Ordaki beklentilere adapte olamiyorum kafam dolu, 1 sn m yok kendi adima.Kafasini yere vuruo isirio tepinio.Sokaga cikmirz nerdeyse.Oglumda 2 sene cikamadim sokaga aglamasindan.Ufakti bu kocaman bununla yeni basladi.Valla inan etrafimda cok rahat cocuk buyutenler var cok sasiriyorum o cocuklara bize hic denk gelmedi
biz hep kan gozyasi izdirap, ama gececek elbet geciyor.