2021 Nisan Anneleri

Merhabalar, bebeklerinize yastik kullaniyor musunuz? Ben bu gune kadar kullanmamistim. Dun gece uyuduktan 1-2 saat sonra oksurmeye basladi, anlamadim. 10 dakikada bir oksurdu. Bogazi cigerleri kotu degil. Biraz dinleyince sanki midesinden agzina gelip bisey rahatsiz ediyor gibiydi. Reflu bebekliginde de hic yasamayinca ilk aklima gelmedi ama sonra tahmin ettim. Yastik koydum bir daha oksurmedi. Bundan sonra kullanirim yastik. Rahat edemez diye dusunmustum alisik olmayinca ama uyanmadi rahat yatti.
Canım hastaysa yani geniz akıntısı varsa kullanıyorum.
Yoksa kullanmıyorum.

1 aylık olduk kontrolde aynı dediğin gibi gelişimi iyi cıktı. Bebişim öyle huysuz ki, sadece kucakta memede duracak. Hayır ac mi tok mu anlaşılmıyor 24 saat yalaniyor resmen 🥺 Ne zaman geçecek bu halimiz acaba? Gece de hep memede 2 saat uyuyor valla eşimle kutlama gulucukleri atıyoruz 2 saat uyuduk diye 😂🙈 çok zorlaniyorum bir de çok hassasım 3. Bebişime haksizlik oldu bu bebiş diye inanılmaz analık hormonlarım beni zorluyor.
Uyuyan bebek olsaydı da ablasıyla ilgilenebilseydim.
Gecici oldugunu dusunn inan geciyo gieiyo çok Zorluyo ama. Şu dönemler de zorlanırsın biraz daha büyüyünce rahat edersin. Yardımcı olcak birileri var mı? Tek misin hep

Ben propolis bile iciryorum😂😂
Ah canım ya kıyamam ben ona.
Bizde de var bende vereyim bari.
Buarada biz yine hastayız🥹
Ben yine kaptım sanırım covid.
Ne tat kaldı ne koku.
Ela da hasta.
Abisi hastanede yatmıştı ya babası ilk defa hasta oldu sonra Ela sonra ben.
Benim tat koku falan gitti bütün kemiklerim ağrıyor.
Ela da öksürüyor geceleri ateşi çıkıyor.
Yarın yine doktora gidicez yani 🥹

Kızlar hangi marka balıkyağını kullanıyorsunuz ve nasıl içiriyorsunuz? Kızım aldığım hiç bir balık yağını sevmedi hiç içiremiyorum. Birde hergün veriyor musunuz yoksa yoksa aralıklarla mı veriyorsunuz?

Ah canım ya kıyamam ben ona.
Bizde de var bende vereyim bari.
Buarada biz yine hastayız🥹
Ben yine kaptım sanırım covid.
Ne tat kaldı ne koku.
Ela da hasta.
Abisi hastanede yatmıştı ya babası ilk defa hasta oldu sonra Ela sonra ben.
Benim tat koku falan gitti bütün kemiklerim ağrıyor.
Ela da öksürüyor geceleri ateşi çıkıyor.
Yarın yine doktora gidicez yani 🥹
Ah ya covid degildir belki, bir kere oldukya artik gripte vs de de benzer seyler gosterio olabilir ins dgildir ya.Valla bu cocuklar oerisan oldular biz neysede cok kotu doneme denk geldiker Allah sifa versin ins

Kızlar hangi marka balıkyağını kullanıyorsunuz ve nasıl içiriyorsunuz? Kızım aldığım hiç bir balık yağını sevmedi hiç içiremiyorum. Birde hergün veriyor musunuz yoksa yoksa aralıklarla mı veriyorsunuz?
Möllers tutti fruttiliyi içmeyen çocuk yok onu deneyin

Ah ya covid degildir belki, bir kere oldukya artik gripte vs de de benzer seyler gosterio olabilir ins dgildir ya.Valla bu cocuklar oerisan oldular biz neysede cok kotu doneme denk geldiker Allah sifa versin ins
Gittik canım Ela ateşlenmedi gece.
Ciğerleri temiz ama sinüzit yapmış onda virüs dedi.
Oğlanın tam öksürüğü geçmedi.
Hala bronşiti devam ediyor.
Benim neyim var sanırım onlardan kaptım.
Burnum tıkalı hafif öksürük baş ağrısı kemiklerim kötü ya bilmiyorum covid miyiz acaba dedim test yapsakta tedavisi değişmeyecek dedi.
Elaya antibiyotik verdi ama acaba gereksiz mi diye düşünüyorum.
Çünkü virüs kaynaklı dedi.

Bide onu deniyeyim balık yiyor haftada bir acaba yinede balık yağı vermem gerekir mi?
Ben de asagi yukari haftada 1 balik yapiyorum salata suyuyla beraber yiyor. Zamaninda uskumrulari buzluga atmistim. Bazen haftada 2 yaptigim da oluyor o yuzden hic dusunmedim ekstra balik yagi vermek.

Gittik canım Ela ateşlenmedi gece.
Ciğerleri temiz ama sinüzit yapmış onda virüs dedi.
Oğlanın tam öksürüğü geçmedi.
Hala bronşiti devam ediyor.
Benim neyim var sanırım onlardan kaptım.
Burnum tıkalı hafif öksürük baş ağrısı kemiklerim kötü ya bilmiyorum covid miyiz acaba dedim test yapsakta tedavisi değişmeyecek dedi.
Elaya antibiyotik verdi ama acaba gereksiz mi diye düşünüyorum.
Çünkü virüs kaynaklı dedi.
Pelinde gecen sefer virus kaynakli diye baslamadi ama onunda bir degeri var crp 47 olmus antbytik baslayana kdr enfekte oldu dili bogazi ve cok zor gunler yasadik.Probiyotik basladim hemen.ama is isten gecti cok gecikti.Sen bosver verdiyse icir hicbisi o kdrda kotu olamaz sonucta tedavisi bu.5 ggunde hersey cok kotuye gitti 40 derece yandi cocugum verdi sonradan ama 1 kilo verdi agzindan.

Ben her gittiğimde sormama rağmen balık yağı önermedi henüz.

Ben de asagi yukari haftada 1 balik yapiyorum salata suyuyla beraber yiyor. Zamaninda uskumrulari buzluga atmistim. Bazen haftada 2 yaptigim da oluyor o yuzden hic dusunmedim ekstra balik yagi vermek.

Bende emin olamadım elimdeki şişe bitince almıcam sanırım doktor tavsiyesiyle başladım ama mevsiminde balık yemesi daha iyi bencede.

X