Hepsi ayni anda gelmis, hic kolay degilTesekkur ederim sagol canim.
Influanza negatif cikti oturdum agladim doktorun odasinda doktorda benimle agladi..cok dua ettim ne olur influanza olsun diye.
Yani uzamis covid olmasi mahvetti beni.
Cok yoruldunuz cok yiprandiniz biliyorum dedi kadın..
Inan oyle hayattan sogudum.
Ogluma dedi ki sana igne yazmam gerekiyor yok dedi beni yatir ben igneden cok korkuyorum ve duzelemem yatmadan biliyorum dedi artik ne kadar yorgun ve kendisini kotu hissediyorsa
Gercekten tahammulum kalmadi cocuklarimi boyle gordukce yasamak istemiyorum.
Kafa olarak cok gittim bu defa hic iyi degilim kendimi hem ruhen hem fiziken cok ama cok kotu hissediyorum.
Turkiye'ye gitmeseydik kesinlikle bize de demir baslatmazlardi Ingiltere'de. Bebegimin hayati demirden oncesi ve sonrasi diye ikiye ayriliyor resmen. Bu kadar hayati biseyi neden oteliyorlar anlamiyorum. Biz Sidefer kullandik 1 ay ama hic etki etmemis. Ferro sanol gozle gorulur bicimde degistirdi. Mutsuz, yorgun, huzursuz bebegim bir nebze olsun rahatladi.D vitamini doğduğundan beri kullanıyoruz.Alerji testi yapıldığında bazı değerlere bakıldı ama Demire bakıldı mı hiç bilmiyorum. 1 yaş öncesi gereksiz görüyor doktor damlayıBen bir süre zorlayarak içirdim en sonunda hiçbir kaşığa ağzını açmadığında vazgeçmiştim bugün sabah tekrar vermeye başladım.sabahları vereceğim inşallah
Ben de gece emzirmesini bir turlu kesemiyorum. Gece uyandiginda sakinlestirebilecegim hicbir sey yok meme disinda, e emince de cok cok ac uyanmiyor. Dogal olarak bizde de kahvalti cok istahli gecmiyor. Kuru ekmege hayir demiyor sadeceYa kızlar benim bebe bir türlü kahvaltı etmiyor, ne yapacağım bu kızımla ben
Neler kullandik bilsen maflor, enterogermina bile denedik.Ishal cok zor bebek icin biliyorum, cok gucsuz birakiyor, zayiflatiyor, hemencecik gecsin. Kendi bebegim icin de surekli elimin altinda sase, toz olan Maflor'dan bulunduruyorum. O hemen geciriyor, toparliyor. Bana da psikolojik olarak bir guvence oldu o.
Tesekkur ederim insallah gecef bugunlerHepsi ayni anda gelmis, hic kolay degilHepsi de ayni anda gecsin gitsin
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm, Allah şifa versin. Çocukların hasta olması çok zor gerçekten, ama neden bu kadar uzun sürdü acaba. Tetikleyen başka bir sebep olabilir mi, bazen farklı bir doktordan da görüş almak iyi olabiliyorCok gecmis olsun kuzum.
Ben cok uzuluyorum cocuklara bu sene mahvoldular.
Oglum kac gundur hastanede tedavi goruyor ama hala duzelme yok.
Cok zor bu covid kimde ne etki yaratacak hic bilinmiyor.
Neler kullandik bilsen maflor, enterogermina bile denedik.
Ishal icin ozel antibiyotik hicbiri fayda etmedi yaklasik 3 haftw surdu kendiliginden gecti.
Tesekkur ederim canim sagol.Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm, Allah şifa versin. Çocukların hasta olması çok zor gerçekten, ama neden bu kadar uzun sürdü acaba. Tetikleyen başka bir sebep olabilir mi, bazen farklı bir doktordan da görüş almak iyi olabiliyor
Iste viral olunca elden pek bir sey gelmiyormus.Enfeksiyonlara da probiyotikler bir yere kadar etkilidir tabi.
Aminn insallahTesekkur ederim canım insallahAllah sizede hayirlisiyla gecirmek nasip etsin şükür atlattik aradan çıkmış oldu
Merhaba inş sizde sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebeğinizi.merhaba sevgili anneler
öncelikle bebekleriniz hayırlı olsun :))
daha taze anne adayı olarak siz tecrübeli annelerden tavsiye almak isterim.
hamilelik sürecinde nelere dikkat etmek lazım, beslenmeyi nasıl düzenlemek lazım?
spor-hareket kısmında neler tavsiye edersiniz?
mobil gebelik uygulamalarından hangisini tavsiye edersiniz? (daha doktora gitmedim doktora da danışacağım ama tecrübeli annelerden de fikir istiyorum)
ayrıca manevi olarak ekstra bir dua ibadet vs tavsiye eder misiniz gebelik boyunca?
Keske gelsen napyosun nasilsin acabaKızlar bebeklerinizde gaz problemi ne alemde? Gündüz kucağımda uyuyor uyursa,gece de zor dalıyor.kıvrım kıvrım hep...
Bizde maske takmadik, biz taksak pelin ne olcak zaten cok agladi cok korktu covid olmak istemiyorm diue nasil ayircam odasini.buyuk olsa neysede suan yapaMdim.Ama 2.kex ust uste kovid olan tanidiklarim var acaba suzdede oyle bi durum mu var.Tesekkur ederim canim sagol.
Hastaneden ciktik wbc 23 binlerdeydi 15 bin olmus crp normal.
Bilmiyorum hala oksuruyor ama.
Pazartesi icin bir hocadan randevu aldim bakalim o ne diyecek?
Ya da esimle hic burda ugrasmayalim Çanakkaledeyiz baska bir yere gidelim diyoruz.
Ama doktorumuz iyi bir doktordur yani burda pek cok kisinin karisik konularda fikir aldigi biri.
Bazen uzayabiliyor dedi.
Bizim virus yukumuzun fazla oldugu kanisinda.
Bu da kendi aranizda mutasyon olusturmus bile olabilir gorusunde.
Yani hepimizin o covid doneminde ayri kalmasi gerektigini dusunuyor biz hep birlikte maskesizdik ne olsa olduk diye takmadik.
Bende cok hastayim suan ciddi atesim var acaba diyorum yine mi pozitifiz oksurdukce yaniyor icim.
Ya biliyor musun bende acaba tekrar mi covid olduk diyorum ama hic kimseyle temasimiz yok ki esimden desem o da dün hafif oksurmeye basladi.Bizde maske takmadik, biz taksak pelin ne olcak zaten cok agladi cok korktu covid olmak istemiyorm diue nasil ayircam odasini.buyuk olsa neysede suan yapaMdim.Ama 2.kex ust uste kovid olan tanidiklarim var acaba suzdede oyle bi durum mu var.
Çok gecmis olsun ama test mi verseniz yada evde yapilan antijen testlerinden mi yapsan.Ya biliyor musun bende acaba tekrar mi covid olduk diyorum ama hic kimseyle temasimiz yok ki esimden desem o da dün hafif oksurmeye basladi.
Uzamis covidde hepimizde mi uzadi yani.
Omicronda burunda yogun tikaniklik akinti oluyormus aslind omicrona o kadar cok benziyor ki..
Bilmiyorum ne oldugunu ama ben cok hastayim suan.
Ben test verelim dedim mumkun degil hic gerek yok dediler.Çok gecmis olsun ama test mi verseniz yada evde yapilan antijen testlerinden mi yapsan.
Cokk gecmis olsunMaalesef kızım covid pozitifhastalığı geçiren anneleri bugün daha iyi anladım çok zormuş daha kolay atlatması için öneriniz var bir de sonrasında bi sıkıntı yaşadınız mı?
Bizde oyleyiz bende simdi yazicaktim buraya danismak icin gece cok kalkiyor meme almadan dalmiyor hatta orsa uyumak istiyor ben cok yorucu gercekten kahvalti bizde de yok yemiyor ama ekmek yer seviyor onu kizimin uykulari bebekligi cok iyidi hic beni boyle yormadi oglan mahvetti gercektenBen de gece emzirmesini bir turlu kesemiyorum. Gece uyandiginda sakinlestirebilecegim hicbir sey yok meme disinda, e emince de cok cok ac uyanmiyor. Dogal olarak bizde de kahvalti cok istahli gecmiyor. Kuru ekmege hayir demiyor sadece