2021 Nisan Anneleri

Hepsi ayni anda gelmis, hic kolay degil Hepsi de ayni anda gecsin gitsin

Turkiye'ye gitmeseydik kesinlikle bize de demir baslatmazlardi Ingiltere'de. Bebegimin hayati demirden oncesi ve sonrasi diye ikiye ayriliyor resmen. Bu kadar hayati biseyi neden oteliyorlar anlamiyorum. Biz Sidefer kullandik 1 ay ama hic etki etmemis. Ferro sanol gozle gorulur bicimde degistirdi. Mutsuz, yorgun, huzursuz bebegim bir nebze olsun rahatladi.

Ya kızlar benim bebe bir türlü kahvaltı etmiyor, ne yapacağım bu kızımla ben
Ben de gece emzirmesini bir turlu kesemiyorum. Gece uyandiginda sakinlestirebilecegim hicbir sey yok meme disinda, e emince de cok cok ac uyanmiyor. Dogal olarak bizde de kahvalti cok istahli gecmiyor. Kuru ekmege hayir demiyor sadece

Neler kullandik bilsen maflor, enterogermina bile denedik.
Ishal icin ozel antibiyotik hicbiri fayda etmedi yaklasik 3 haftw surdu kendiliginden gecti.

Cok gecmis olsun kuzum.
Ben cok uzuluyorum cocuklara bu sene mahvoldular.
Oglum kac gundur hastanede tedavi goruyor ama hala duzelme yok.
Cok zor bu covid kimde ne etki yaratacak hic bilinmiyor.
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm, Allah şifa versin. Çocukların hasta olması çok zor gerçekten, ama neden bu kadar uzun sürdü acaba. Tetikleyen başka bir sebep olabilir mi, bazen farklı bir doktordan da görüş almak iyi olabiliyor

Tesekkur ederim canim sagol.
Hastaneden ciktik wbc 23 binlerdeydi 15 bin olmus crp normal.
Bilmiyorum hala oksuruyor ama.
Pazartesi icin bir hocadan randevu aldim bakalim o ne diyecek?
Ya da esimle hic burda ugrasmayalim Çanakkaledeyiz baska bir yere gidelim diyoruz.
Ama doktorumuz iyi bir doktordur yani burda pek cok kisinin karisik konularda fikir aldigi biri.
Bazen uzayabiliyor dedi.
Bizim virus yukumuzun fazla oldugu kanisinda.
Bu da kendi aranizda mutasyon olusturmus bile olabilir gorusunde.
Yani hepimizin o covid doneminde ayri kalmasi gerektigini dusunuyor biz hep birlikte maskesizdik ne olsa olduk diye takmadik.
Bende cok hastayim suan ciddi atesim var acaba diyorum yine mi pozitifiz oksurdukce yaniyor icim.

merhaba sevgili anneler
öncelikle bebekleriniz hayırlı olsun :))
daha taze anne adayı olarak siz tecrübeli annelerden tavsiye almak isterim.
hamilelik sürecinde nelere dikkat etmek lazım, beslenmeyi nasıl düzenlemek lazım?
spor-hareket kısmında neler tavsiye edersiniz?
mobil gebelik uygulamalarından hangisini tavsiye edersiniz? (daha doktora gitmedim doktora da danışacağım ama tecrübeli annelerden de fikir istiyorum)
ayrıca manevi olarak ekstra bir dua ibadet vs tavsiye eder misiniz gebelik boyunca?

Merhaba inş sizde sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebeğinizi.
Bence hamilelikte her hangi bir riskin yoksa ekstra dikkate gerek yok. Proteinine vitaminlerine dikkat et haftada 3 kere yumurta yemeye özen göster. Avokado tüketmeye çalış yine haftada üç kere çeyrek olarak.suyunu bol iç. Spor olarak yürüyüş ve nefes ideali en uygunu. Ben hep yürümüştüm hatta 24. Haftaya kadar her gün 10 bin adım atmıştım sonradan kuyruk sokumu ağrım çok olduğu için her gün olmasa da yürümeye çalıştım.uygulama olarakta elika uygulamasını sevmiştim.Dua olarak Al-iimran suresi Meryem suresi dışında birde doğuma kadar hatim yaptım. Allah kabul etsin inş şimdiden.

Bizde maske takmadik, biz taksak pelin ne olcak zaten cok agladi cok korktu covid olmak istemiyorm diue nasil ayircam odasini.buyuk olsa neysede suan yapaMdim.Ama 2.kex ust uste kovid olan tanidiklarim var acaba suzdede oyle bi durum mu var.

Bizde maske takmadik, biz taksak pelin ne olcak zaten cok agladi cok korktu covid olmak istemiyorm diue nasil ayircam odasini.buyuk olsa neysede suan yapaMdim.Ama 2.kex ust uste kovid olan tanidiklarim var acaba suzdede oyle bi durum mu var.
Ya biliyor musun bende acaba tekrar mi covid olduk diyorum ama hic kimseyle temasimiz yok ki esimden desem o da dün hafif oksurmeye basladi.
Uzamis covidde hepimizde mi uzadi yani.
Omicronda burunda yogun tikaniklik akinti oluyormus aslind omicrona o kadar cok benziyor ki..
Bilmiyorum ne oldugunu ama ben cok hastayim suan.

Çok gecmis olsun ama test mi verseniz yada evde yapilan antijen testlerinden mi yapsan.

Çok gecmis olsun ama test mi verseniz yada evde yapilan antijen testlerinden mi yapsan.
Ben test verelim dedim mumkun degil hic gerek yok dediler.
Evde yapilan antijenlerden bulamadim suan tukendi gosteriyor.
Hatta doktor dedi ki diyelim ki tekrar pozitifsiniz ee ne olacak suan yapilmasi gereken olan bronsitlerinizin tedavisi.
Zaten evdesiniz kimseyle gorusmuyorsunuz, bizim bu durumumuz nerdeyse 10 gunu gecti coktan negatife dondunuz cigerlerde artik diyorlar.
Ama.tabii varsa bizim cok ihtimal vermiyorlar tekrar olmasina aktif bir hayatimiz yok suan.

Ben de gece emzirmesini bir turlu kesemiyorum. Gece uyandiginda sakinlestirebilecegim hicbir sey yok meme disinda, e emince de cok cok ac uyanmiyor. Dogal olarak bizde de kahvalti cok istahli gecmiyor. Kuru ekmege hayir demiyor sadece
Bizde oyleyiz bende simdi yazicaktim buraya danismak icin gece cok kalkiyor meme almadan dalmiyor hatta orsa uyumak istiyor ben cok yorucu gercekten kahvalti bizde de yok yemiyor ama ekmek yer seviyor onu kizimin uykulari bebekligi cok iyidi hic beni boyle yormadi oglan mahvetti gercekten

Kızlar tetagil diş granülü kullananlar gerçekten faydası oluyor mu ben veriyorum ama pek bi etki hissetmedim hep huysuz ağlıyor üst yanlar kabarmış bir gün ateş oldu ama ateş geçti şükür zaten yemek istemiyordu son bi kaç gün yine yoğurt falan yemeğe başlamıştı şimdi o da gitti yine zayıflayacak diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…