2021 Nisan Anneleri

Kızlar tetagil diş granülü kullananlar gerçekten faydası oluyor mu ben veriyorum ama pek bi etki hissetmedim hep huysuz ağlıyor üst yanlar kabarmış bir gün ateş oldu ama ateş geçti şükür zaten yemek istemiyordu son bi kaç gün yine yoğurt falan yemeğe başlamıştı şimdi o da gitti yine zayıflayacak diye korkuyorum.
Bizde de o anlık bi rahatlama yapıyor

Ben de gece emzirmesini bir turlu kesemiyorum. Gece uyandiginda sakinlestirebilecegim hicbir sey yok meme disinda, e emince de cok cok ac uyanmiyor. Dogal olarak bizde de kahvalti cok istahli gecmiyor. Kuru ekmege hayir demiyor sadece 😑
Elini tutuyorum sariliyorum pişpisliyorum en az 2 ye indirebildim

Ben test verelim dedim mumkun degil hic gerek yok dediler.
Evde yapilan antijenlerden bulamadim suan tukendi gosteriyor.
Hatta doktor dedi ki diyelim ki tekrar pozitifsiniz ee ne olacak suan yapilmasi gereken olan bronsitlerinizin tedavisi.
Zaten evdesiniz kimseyle gorusmuyorsunuz, bizim bu durumumuz nerdeyse 10 gunu gecti coktan negatife dondunuz cigerlerde artik diyorlar.
Ama.tabii varsa bizim cok ihtimal vermiyorlar tekrar olmasina aktif bir hayatimiz yok suan.
Valla okullar acildi gene.3 haftadir ne rahattik,simdi yine basliycak oksurme vs cidden cok yipratici.bir surec ins biran once iyi olursunuz.

Kızlar tetagil diş granülü kullananlar gerçekten faydası oluyor mu ben veriyorum ama pek bi etki hissetmedim hep huysuz ağlıyor üst yanlar kabarmış bir gün ateş oldu ama ateş geçti şükür zaten yemek istemiyordu son bi kaç gün yine yoğurt falan yemeğe başlamıştı şimdi o da gitti yine zayıflayacak diye korkuyorum.
Ben faydasini gordum hatta kendi agzini aciyor cidden perisan halde onu goruncr istekli geliyor ama egerki ciddi boyuttatsa olay ben calpol veriyorum anca o zaman rahatlatip uyuyor.

Valla okullar acildi gene.3 haftadir ne rahattik,simdi yine basliycak oksurme vs cidden cok yipratici.bir surec ins biran once iyi olursunuz.
Insallah canım.
Oglan fena sayilmaz hafif oksuruk hala var ama.
Kız fena hirliyor ben bugun tomografi cekildim sonucu bilmiyorum grev varmis doktorumu goremedim.

merhaba sevgili anneler
öncelikle bebekleriniz hayırlı olsun :))
daha taze anne adayı olarak siz tecrübeli annelerden tavsiye almak isterim.
hamilelik sürecinde nelere dikkat etmek lazım, beslenmeyi nasıl düzenlemek lazım?
spor-hareket kısmında neler tavsiye edersiniz?
mobil gebelik uygulamalarından hangisini tavsiye edersiniz? (daha doktora gitmedim doktora da danışacağım ama tecrübeli annelerden de fikir istiyorum)
ayrıca manevi olarak ekstra bir dua ibadet vs tavsiye eder misiniz gebelik boyunca?
Sabah mutlaka yumurta ve peynir yiyordum haftada bir de balık, geri kalan günlerde et ve sebze ağırlıklı yemekler yedim, sık meyve tükettim, meyve konusu göreceli tabii. Sebzeleri meyveleri mutlaka bol suyla karbonat ve sirkeyle arındırdım. Katkılı koruyuculu ürünleri çok nadir canım çok isterse yedim. Eti çok pişmiş tükettim, çiğ ve az pişmiş yumurtadan mayonez rafadan yumurta gibi, sakatatdan, işlenmiş etten sucuk gibi kabuklu deniz ürünlerinden uzak durdum tavuk üzerinde çok oynama yapıldığı ve içime sinmediği için olabildiğince uzak durdum. Vitaminlerimi düzenli kullandım. Ağrım oluyordu yürüyüş yapamadım.
Cokk gecmis olsun
Çok teşekkür ederim

Ben faydasini gordum hatta kendi agzini aciyor cidden perisan halde onu goruncr istekli geliyor ama egerki ciddi boyuttatsa olay ben calpol veriyorum anca o zaman rahatlatip uyuyor.
Biraz daha devam edeyim o zaman mahvetti dişler tam düzeldik diyordum ki yine başa sardık.yaza hayırlısıyla çıksaydık hastalıklar azalır biraz da büyümüş oluruz tüm bebişlerimiz rahatlar inşallah

Çok üzüldüm moralini bozma lütfen düzeleceksiniz inş. Nasıl bir tedavi verdi
Simdi cikti kan tahlillerim cok iyiymis.
Hicbir sey vermiycem 1 ay sonra tekrar bakicaz sen bunu kendin atlatacaksin onemli olan tekrar uzerine enfeksiyon bindirme.kendini iyi koru bol bol et suyu icilecek akciger izlerin baki kalabilir dedi😔

Simdi cikti kan tahlillerim cok iyiymis.
Hicbir sey vermiycem 1 ay sonra tekrar bakicaz sen bunu kendin atlatacaksin onemli olan tekrar uzerine enfeksiyon bindirme.kendini iyi koru bol bol et suyu icilecek akciger izlerin baki kalabilir dedi😔
Benim annemin covid sonrası bu görüntüsü vardı bir yıl oldu doktor düzenli grip aşını yaptır kendini koru dedi. Şükür şimdilik bir sıkıntısı yok. Belki de geçmiştir bile. Sen de bağışıklığını yükseltmeye çalış. Bizde covid atlattık ama çok kısa sürdü. Bebeğim 3 gün ateşlendi 39lara çıktı ateli ama başka şikayeti yoktu.parasetamol şurupla düzeldi

Benim annemin covid sonrası bu görüntüsü vardı bir yıl oldu doktor düzenli grip aşını yaptır kendini koru dedi. Şükür şimdilik bir sıkıntısı yok. Belki de geçmiştir bile. Sen de bağışıklığını yükseltmeye çalış. Bizde covid atlattık ama çok kısa sürdü. Bebeğim 3 gün ateşlendi 39lara çıktı ateli ama başka şikayeti yoktu.parasetamol şurupla düzeldi
Ya canım bizde cok guzel atlattik diye dusundum hep.
Ben gayet iyiydim röntgen cekildi bir sorun yoktu.
Oglum gecen hafta durup dururken hasta oldu ardindan biz ve sonuc bu.
Doktora dedim tekrar mi covid olduk yok diyor bu gecmis halin.
Sanirim oglan tekrar enfeksiyon kapti bende o yuzden cok hasta oldum.
Umarim gelip gecer.

Yinemi covidsin yoksa etkilerimi gecmemis
Yani aktif birinin kan tahlilleri bu kadar iyi olmaz dedi.
Akciglerlerde ki kalicak onlar dedi onemli olan uzerine bindirme.
Alyaliya da demis influanza aşısı ve kesinlikle covid aşını duzenli yaptiracaksin tekrar olursan bir kere daha cigerlerlerine inecek yogun bakimda gorusuruz yaptirmazsan dedi.

Bana da oyle dedi iste grip aşısı covid aşısi duzenli yaptiracaksin tekrar aşısiz bu hastaliga yakalanmamalisin dedi. Uzerinden 5 ay gecmisti aşımın.

Tekrar degiliz aktif covid oldugumuzu dusunen hicbir doktor yok eskilerinin izleri diyorlar.
Arkadasinda covid atlatali 1 ay oldu ama cigerleri duzelmiypr sanirim.oyle.bisi ama ilac verdiler simdi daha ii o sez oldu o arada birde alerjsi var mecburen ilac kullandi.ins seninde hemen gecer.

X