2021 Nisan Anneleri

İnşallah ya aynen kendi rahat değil gözlerinden yaş geliyor yapacağını anlayınca hemen bna koşup sarılıyor kıyamıyorum onu öyle görmeye bende kuru kayısı kaynatıp yediriyorum her yemeğine zeytinyağı koyuyorm benimki de çok su içmiyor evet

Maalesef kızım covid pozitif hastalığı geçiren anneleri bugün daha iyi anladım çok zormuş daha kolay atlatması için öneriniz var bir de sonrasında bi sıkıntı yaşadınız mı?
Cok gecmis olsun canım.
D vit verdik c vitamini vermisti abisine ondan yarım ölcekte kizima verdim.
Ateslenince goturdum belki antibiyotik verir diye ama gerek gorulmedi.
Oglanda bronsitte oldugu icin ona vermislerdi.
Bebege bir sey vermiyorlar ama solunum sıkıntisi olmadigi surece.
Bir iki gun ates ve ishalle gecirdik biz.
Ama bizde sonradan nerdeyse 3 hafta suren ishal oldu daha bugun kesildi diyebilirim.
Abisi de hastanede yatiyor bronsit oldu bunlar hep sonradan oldu bizde uzamis covid dediler.
Moral olarak ciddi anlamda kotuyum cunku bende ve bebekte de oksuruk basladi bildigin cogerlerim yaniyor muhtemelen bizde bronsit olduk.
Ama tabii bizim durumumuz sizin gibi olmaz yabi herkeste boyle seyretmez bizde uzadi durum.

Maalesef kızım covid pozitif hastalığı geçiren anneleri bugün daha iyi anladım çok zormuş daha kolay atlatması için öneriniz var bir de sonrasında bi sıkıntı yaşadınız mı?
Allah acil şifalar versin burnunu temizle canım devamlı. Sanırım doktorlar birşey vermiyor ateş düşürücü haricinde.

Çok geçmiş olsun.Bu söylediğini çok kişiden duydum. Bir de zatürre bronşit covid influenza hepsi birbirine karışmış durumda ne yazık ki

Çok geçmiş olsun.Bu söylediğini çok kişiden duydum. Bir de zatürre bronşit covid influenza hepsi birbirine karışmış durumda ne yazık ki
Tesekkur ederim sagol canim.
Influanza negatif cikti oturdum agladim doktorun odasinda doktorda benimle agladi..cok dua ettim ne olur influanza olsun diye.
Yani uzamis covid olmasi mahvetti beni.
Cok yoruldunuz cok yiprandiniz biliyorum dedi kadın..
Inan oyle hayattan sogudum.
Ogluma dedi ki sana igne yazmam gerekiyor yok dedi beni yatir ben igneden cok korkuyorum ve duzelemem yatmadan biliyorum dedi artik ne kadar yorgun ve kendisini kotu hissediyorsa
Gercekten tahammulum kalmadi cocuklarimi boyle gordukce yasamak istemiyorum.
Kafa olarak cok gittim bu defa hic iyi degilim kendimi hem ruhen hem fiziken cok ama cok kotu hissediyorum.

Allah korusun lütfen kendini salma. Biliyorum insan kendini çıkmazda hissediyor. Bak ben şu an çocuğumun sancısı gazıyla uğraşıyorum kaç ay oldu iyice yıprandı çocuk. Keyifsiz mutsuz.Ve doktorla bile çare bulamadık.Şöyle düşün çok şükür sağlar ve önce Allah’a sonra doktora emanetler inşallah düzelip sapasağlam olacaklar.Bugün Kandil bol bol dua edip pozitif düşünelim.

Benim bebegimde bronsit olmusttu kovidden bagimsiz oyle bi salginda var ama antbytikle gecti 6 aylik flndi.

Influenza varya covidden beter Pelini mahvetti gecelerce kollarimda uyumadan inledi.Atesler icinde yandi yanaklari atesteb hala kirik kiris ben boyle bis gormeidm baya kilo verdi,ishal oldu hep kustu asla birsey yemedi 6 kutu ilac kullansin yeni yeni duzelio oglumda covid ve influenza birlikte oldu 3 gunde bjtti.Bu cocukla ilgili bencr ve Allah inf dusmanima bile vrrmesin cok kotuydu.

Gecmis olsun.Youplus in propolis c vitamini ve cinko su vsr erir formda.Cocuklarda yarim buyuklrde 1 tam 200 ml bardaga oglumada banada cok cok ii geldi.Oglumda covidle beraber bogaz enf vardi kizimda inf ike beraber bronsit vardi kizima bisi vermediler inf ilaci disinda takviye ama bunu ogluma kullandim asiri ii geldi ve d vit 3muze kullandim.Oglum 3.gub ayaga kalkti oyle diim surekli corba verdim, kati beslemedim.Zorliycak seyler verme ishal kusma oluyor eger birkez bozuodumu zor duzeliyor kizimda oldu.Probiyotik verdim yogurtla fln topladi kilo verirse korkma hemen geri alio.Kizima ek gidayi enrdeyse kestim kusuodu zsten memeyi bile zor aliodu zorlamaidm.

Evet ama oglumun durumu cok garip gercekten bilmiyorum anlamadim allah hayir yazsin.

Cok gecmis olsun kuzum.
Ben cok uzuluyorum cocuklara bu sene mahvoldular.
Oglum kac gundur hastanede tedavi goruyor ama hala duzelme yok.
Cok zor bu covid kimde ne etki yaratacak hic bilinmiyor.

Çok geçmiş olsun.. Bize doktor 5 günlük antibiyotık vermişti zaten allerji ilaçlarını sürekli kullanıyoruz. Ama hastanede ilk gün serumu takınca şükür çocuk hemen ayaklandı.. Yoksa iki gün evde çok çekti yavrum ben covid diye düşünmediğimden götürmemiştim. Tekrar eden ateşten dolayı götürdüm. Bol su içirin.

Cok gecmis olsun kuzum.
Ben cok uzuluyorum cocuklara bu sene mahvoldular.
Oglum kac gundur hastanede tedavi goruyor ama hala duzelme yok.
Cok zor bu covid kimde ne etki yaratacak hic bilinmiyor.
Size de çok geçmiş olsun. Allah mübarek gün dualarımızı kabul etsin inşallah.. Bir an önce iyileşsin.

Çok geçmiş olsun D vitamini veriyorum c vitamini bi alerji doktoruna sorup ben de veriyim teşekkür ederim, bize de sadece ateş düşürücü verdi ateşini takip edicez dedi bugün daha iyi gibi inşallah sonradan kızımda da uzamaz siz de en kısa sürede toparlarsınız inşallah
Çok geçmiş olsunnn
Çok teşekkür ederim
Allah acil şifalar versin burnunu temizle canım devamlı. Sanırım doktorlar birşey vermiyor ateş düşürücü haricinde.
Çok teşekkür ederim burnu tıkalı değil ama doğru serum fizyolojik yapıyım yine de
Teşekkür ederim, D vitamini kullanıyorum c vitaminini alerji doktoruna soruyum kullanalım biz de. Kızımın da boğazı kızarıkmış. İştahı kesildi sadece emiyor neredeyse. Katıda zorlanacağını düşünememiştim çorba veriyim ben de
Çok teşekkür ederim, şimdilik ateş düşürücü verdi takip edelim dedi. Suyu da pek içmiyor ama sık teklif ediyorum

İnsan böyle durumlarda bildiğini de unutuyormuş gerçekten, tavsiyelerinizle fark ettim çok teşekkür ederim

Ishal cok zor bebek icin biliyorum, cok gucsuz birakiyor, zayiflatiyor, hemencecik gecsin. Kendi bebegim icin de surekli elimin altinda sase, toz olan Maflor'dan bulunduruyorum. O hemen geciriyor, toparliyor. Bana da psikolojik olarak bir guvence oldu o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…