2021 Nisan Anneleri

Ya bir şekilde içirirdim yerinde olsam, ne yapıp edip. Kan değerlerine bakıldı mı peki? D vit.kullanıyor musunuz?
D vitamini doğduğundan beri kullanıyoruz.Alerji testi yapıldığında bazı değerlere bakıldı ama Demire bakıldı mı hiç bilmiyorum. 1 yaş öncesi gereksiz görüyor doktor damlayı🤦🏻‍♀️Ben bir süre zorlayarak içirdim en sonunda hiçbir kaşığa ağzını açmadığında vazgeçmiştim bugün sabah tekrar vermeye başladım.sabahları vereceğim inşallah

D vitamini doğduğundan beri kullanıyoruz.Alerji testi yapıldığında bazı değerlere bakıldı ama Demire bakıldı mı hiç bilmiyorum. 1 yaş öncesi gereksiz görüyor doktor damlayı🤦🏻‍♀️Ben bir süre zorlayarak içirdim en sonunda hiçbir kaşığa ağzını açmadığında vazgeçmiştim bugün sabah tekrar vermeye başladım.sabahları vereceğim inşallah
Evet evet, çok iyi yapmışsın bence, belli bir oranda zeka düzeyini etkilediği söyleniyor, bu arada benim doktorum da 7.ayda başlatacaktı ama ben 5in ortasında başladım, çok kişi 4 ayda başladı, bakanlığın rutini de o yönde aslında Türkiye'de

Ya kızlar benim bebe bir türlü kahvaltı etmiyor, ne yapacağım bu kızımla ben 🙃
Farkettiniz mi bilmiyorum ya da sizin bebişlerde var mı? Mesela benim kız önceden yediği sevdiği birşeyi sonradan yemiyor. Örneğin; patatesi önceden yiyordu şimdi yemiyor ağzından çıkarıyor. Ya da balık seviyordu artık sevmiyor.Yumurta az da olsa yerdi ama yemiyor haşlanmışı.sebzeli omlet tarzında yapınca yiyor biraz. Kahvaltıya omlet mücver pankek çeşitlerine bir bak. İnce dilimlenmiş avokado ver eline. Ya da yulaflı meyveli mama yapabilirsin. Muzlu Elmalı pekmezli vs

Farkettiniz mi bilmiyorum ya da sizin bebişlerde var mı? Mesela benim kız önceden yediği sevdiği birşeyi sonradan yemiyor. Örneğin; patatesi önceden yiyordu şimdi yemiyor ağzından çıkarıyor. Ya da balık seviyordu artık sevmiyor.Yumurta az da olsa yerdi ama yemiyor haşlanmışı.sebzeli omlet tarzında yapınca yiyor biraz. Kahvaltıya omlet mücver pankek çeşitlerine bir bak. İnce dilimlenmiş avokado ver eline. Ya da yulaflı meyveli mama yapabilirsin. Muzlu Elmalı pekmezli vs
Yulaf hariç hepsini yapıyorum, mıncıklayıp oynuyır sadece, kendim veriyorum bir iki lokma yerse o kadar. Değişir herhalde ya, alışamadı hala kahvaltı işine.

11.30 dan beri uyutmaya çalışıyorum 1 haftadır hergece böyle uyuyor aslında tam yatıcam5 dk içinde ağlayrak yatakta ayağa kalkıyor biliyorum geçecek de nedir bu ya 🤦‍♀️

11.30 dan beri uyutmaya çalışıyorum 1 haftadır hergece böyle uyuyor aslında tam yatıcam5 dk içinde ağlayrak yatakta ayağa kalkıyor biliyorum geçecek de nedir bu ya 🤦‍♀️
Benim kız her akşam öyle alıştık galiba artık.. Gündüz çok uyumuyor gece erken yatar diyorum tam uyutuyorum en fazla yarım saat sonra hiç uyumamış gibi dikiliyor ayağa hadii 1 saat yine uyutmaya uğraşıyorum. Gece de hep mıkır mıkır gözü kapalı ağlıyor çığlık atıyor onun sayesinde 1-2 den önce uyuyamıyorum sabah ta işe gidiyorum.

Kızlar Allah aşkına hâlâ sabaha kadar uyanık olan var mı aranızda napiyorum uyumuyor bı bağlanmış bana kimseye gitmiyor hep benimle oyna diyor tuvalete bile gitsem çığlık üstüne çığlık tam uykuya dalıyor mutfağa gidiyorum ağlama sesi nedir bu ya napicam ben
Bizde oyleyiz bazen babasinda duruyor ama genellikle bende yanindan aytilmaya gelmiyor hemen agliyor uyku zaten yok bitkin yorgun ve uykusuzluk 🙁

Biz oyleyiz ek gidadaya basladigimizda guzel gidiyordu yavas yavas sevdigi yedigi seyleri yememeye basladi zaman gecince tekrarliyorum ama olmuyor sizin pankek falanda denedim yemedi onune koydum atti heo yulaf denicem deniginiz gibi insallah yer 🤲

Benim kızım da başta ferro sanol aldı ama sonra reddetti bestiron aldık onu da sonra almamaya başladı şimdi microfer kullanıyor bunu daha rahat alıyor. Başka bir demir bakmalısın. Bebeğimn baş çevresiyle ilgili danışmamız için götürdüğümüz çocuk nörologu hoca da demiri atlama ne yap et ver dedi.

Benim bebeğimde ek gıdaya başlayalı kabız gbi çok zor kaka yapıyor bana sarıla sarıla yapıyor doktora da gittim ama düzene girer dedi çocuk 10 aylık olacak hala bir gelişme yok. Ve kabızlığı mı bağlı bilmiyorm ama benim bebeğim artık 1 ay kilo almıyor diğer ay 400 gram alıyor şuan 9.800 gram 5 aylıkken 8900 gramdı. Benimle aynı durumu yaşayan var mı?

Benim bebeğimde ek gıdaya başlayalı kabız gbi çok zor kaka yapıyor bana sarıla sarıla yapıyor doktora da gittim ama düzene girer dedi çocuk 10 aylık olacak hala bir gelişme yok. Ve kabızlığı mı bağlı bilmiyorm ama benim bebeğim artık 1 ay kilo almıyor diğer ay 400 gram alıyor şuan 9.800 gram 5 aylıkken 8900 gramdı. Benimle aynı durumu yaşayan var mı?
Benim kızım anlattığın gibi. Doktora kaç kere götürdüm geçer deyip gönderiyor. Bunun yanında gaz sancısı da çok fazla. Bazı bebeklerin geç gelişir bağırsağı deyip yolladı beni doktor. Bebeğimde ben de çok yorgunuz mutsuzuz. Sabah 3e 4 e kadar gaz sancısı yaşıyoruz.

Benim kızım da başta ferro sanol aldı ama sonra reddetti bestiron aldık onu da sonra almamaya başladı şimdi microfer kullanıyor bunu daha rahat alıyor. Başka bir demir bakmalısın. Bebeğimn baş çevresiyle ilgili danışmamız için götürdüğümüz çocuk nörologu hoca da demiri atlama ne yap et ver dedi.
Evet veriyorum üç dört gündür tekrar başladık.sabah uyanınca emziriyorum 1 saat sonra Demir’i verip kahvaltı yaptırıyorum.zor içiyor ama yapacak birşey yok.

Benim kızım anlattığın gibi. Doktora kaç kere götürdüm geçer deyip gönderiyor. Bunun yanında gaz sancısı da çok fazla. Bazı bebeklerin geç gelişir bağırsağı deyip yolladı beni doktor. Bebeğimde ben de çok yorgunuz mutsuzuz. Sabah 3e 4 e kadar gaz sancısı yaşıyoruz.
Peki kilo alımı nasıl? Ben kilo alamamasnı artk kabıza bağlamaya başladım

Peki kilo alımı nasıl? Ben kilo alamamasnı artk kabıza bağlamaya başladım
Bizim 6. Aydan sonra kiloya hiç Bakılmadı ben evde ölçmeye çalışıyorum 9. Ayın başı 9 kiloydu.kabız oldukları için yemek yemek istemiyorlar iştahsızlar

Bizim 6. Aydan sonra kiloya hiç Bakılmadı ben evde ölçmeye çalışıyorum 9. Ayın başı 9 kiloydu.kabız oldukları için yemek yemek istemiyorlar iştahsızlar
Bazı günler çok güzel yiyor bazı günler yemiyor bugün yemedi çünkü alttan dişi kabarmış ama bu kadar almıyor olması kabızlık tan diye düşünüyorum randevu alıp kan değerlerine baktırcam birde çatlak mı var makatta ondan mı kronikleşti kabız ona baktırcam

Bazı günler çok güzel yiyor bazı günler yemiyor bugün yemedi çünkü alttan dişi kabarmış ama bu kadar almıyor olması kabızlık tan diye düşünüyorum randevu alıp kan değerlerine baktırcam birde çatlak mı var makatta ondan mı kronikleşti kabız ona baktırcam
Doktor makatına falan baktı ama sıkıntı yok dedi. Devamlı krem yağ vs sürüyorum oraya rahat çıkarsın diye. Kayısılı yulaf yapıyorum sabahları. Ben su içmiyor çok fazla biraz da ona bağlıyorum. Zaten artık kilo alımları çok azalırmış kiloyu ben takmıyorum çok fazla.kendisi rahat değil buna çok üzülüyorum. 6. Ayında kan vs baktırmıştık sıkıntı yok demişlerdi. 1 yaşını bekliyorum ben inşallah düzelir o zmn a kadar

X