2021 Nisan Anneleri

Yaaa bizim kıza da birşeyler oldu.. Ayakta ne güzel uyuyordu geceleri en azından onu uyuturken dinleniyordum.. Şimdi gündüz uykusu yok , ayakta sallanmak yok kucakta ağlıyor, yatakta dolana dolana ağlaya zırlaya pilini bitiriyor.. Uyku serüveni 2 saat sürüyor.. Biberonu da istemiyor.Bütün gün yediği yoğurt ve çorba nerdeyse.. Bu dişlerdendir inşallah hala gelemedi çocuk perişan, annem bakıyor gündüz o perişan ben de akşamları bitiyorum.. En çok ta uykusuzluğuna üzülüyorum.

Bizimkinin uykuya dalma sureleri de iyice uzadi. Gece de sik sik uyaniyor hala. Daha once tecrubeleri olanlara sormak istiyorum, onceki bebeklerinde bunu yasayanlara. Bu gece uyanmalari ne zaman bitecek? Ah diyorum emzige alisabilseydi basta. Daha rahat emsin diye mememi koparip ona veresim var. onun olsun. Sabah olunca bana geri versin🙃

Bugün uzun süre sonra gündüz de gece de daha kısa sürede uykuya daldı gündüz biraz kısa uyudu ama iki uyku yaptı neyse ki, inşallah düzelmiştir de böyle devam eder tünelin ucunda ışık olabilir 😊

Bebeği yüzüstü yatan var mı? Dün gece bi anda öyle görünce aklım çıktı yataktan fırladım. Bugün yine dönüyor öyle rahat demek ki ama nefessiz kalmaz değil mi? Gündüz dönüyordu da gece dönmeleri yeni başladı korkuyorum

Bebeği yüzüstü yatan var mı? Dün gece bi anda öyle görünce aklım çıktı yataktan fırladım. Bugün yine dönüyor öyle rahat demek ki ama nefessiz kalmaz değil mi? Gündüz dönüyordu da gece dönmeleri yeni başladı korkuyorum
Benimki doğduğundan beri aynı şekilde yatıyor korkma hiçbirşey olmaz. Onlar artık her durumda kendilerini kurtarır. Biraz sıkıntıya girse ya bağırır ya ağlar ya da pozisyon değiştirir. Yorgan falan kapatmasın yüzünü en tehlikelisi o bence

Bizimki 3 aylıktan bu yana hiç sırt üstü yatmadı, dönmeyi öğrendiği günden beri yüz üstü yatıyor. O kadar uykusuz gece geçirdik ki hala her kontrol ettiğimde ilk refleksim nefesine bakmak olur. Ani bebek ölümü şu bu derken aklım çıkmıştı ama çok şükür, hala da öyle yatar. Artık istedikleri gibi hareket edebildikleri için sorun olmaz bu dönemden sonra Allahın izniyle

Benimki doğduğundan beri aynı şekilde yatıyor korkma hiçbirşey olmaz. Onlar artık her durumda kendilerini kurtarır. Biraz sıkıntıya girse ya bağırır ya ağlar ya da pozisyon değiştirir. Yorgan falan kapatmasın yüzünü en tehlikelisi o bence

Bizimki 3 aylıktan bu yana hiç sırt üstü yatmadı, dönmeyi öğrendiği günden beri yüz üstü yatıyor. O kadar uykusuz gece geçirdik ki hala her kontrol ettiğimde ilk refleksim nefesine bakmak olur. Ani bebek ölümü şu bu derken aklım çıkmıştı ama çok şükür, hala da öyle yatar. Artık istedikleri gibi hareket edebildikleri için sorun olmaz bu dönemden sonra Allahın izniyle
Çok teşekkür ederim 🤗 ben sırtüstü çevirdikçe o döndü başedemedim

Ay ne guzel bak yiyormus benimki sadece beni emiyor hicbir sey yemiyor.
Bugunde yine bana bitisik yasiyor
Bitiyorum bu haline hep sarılıyor kucagımda asla inmiyor yere filan uyurkende kucakta ama uzuluyorum da demek ki bir yeri agriyor.
Diş cikariyor gibi de degil hic anlamadim.
Bizim daha hiccc disimiz yok.
Kucuk kedim o benim ya ıslak dudak 🥰
2 disi var ama asla dis acisi agrisi bitmedi yani surekli ozellikle.geceleri agrisi var.Ruyada goruyor.uykusunda ciddi skintilar var.

Benim kizimda donuyor uykusunda 4 aylio var yoktu basladi ama pek yapmiodu simdi son 1 2 aydir full donuo.yuzustu yatiyor kafayoda bazen gomuyor tavuskus gbi uyancak bile olsa yana ceviriorm.

Benim kizim artik yuruyor😅
Yani bir ayi geckindir yuruyordu ama artik baya koridoru yuruyerek geciyor odadan odaya fln bazen dusuyor kalkiyor ama ayakta cogu zaman.
Ruyasinda da bunu goruyor sanirim kabus goruyormus gibi bir hali var doktorda sordu ruya gorup inliyor olabilir diye.
Cok karistiriici yani ne cekmece kaldi ne baska bisi.Arkami dondugum dakika evdeki kablo kapaticilari bile sokuyor.Napicam bilmiyorum.

Benim kizim artik yuruyor😅
Yani bir ayi geckindir yuruyordu ama artik baya koridoru yuruyerek geciyor odadan odaya fln bazen dusuyor kalkiyor ama ayakta cogu zaman.
Ruyasinda da bunu goruyor sanirim kabus goruyormus gibi bir hali var doktorda sordu ruya gorup inliyor olabilir diye.
Cok karistiriici yani ne cekmece kaldi ne baska bisi.Arkami dondugum dakika evdeki kablo kapaticilari bile sokuyor.Napicam bilmiyorum.
Maşallah ona 🧿

Herkese merhaba kızlar umarım sizler de bebişler de iyisinizdir 🖐️

Sizce bu diş mi nedir? Daha üst dişlerimiz çıkmadı. Bir süredir gözüme böyle beyaz nokta çarpıyordu şimdi iyice çıkmış gibi. Ama biraz geride değil mi beni aydınlatır mısınız (sol arkadaki beyazlıktan bahsediyorum) 🙄
Pek net değil ama bıdık ancak bu kadar fotoğrafa izin verdi 😁

Eklentiler

• IMG_20211225_113709.jpg
    IMG_20211225_113709.jpg
    23,5 KB · Görüntüleme: 40

Sizce bu diş mi nedir? Daha üst dişlerimiz çıkmadı. Bir süredir gözüme böyle beyaz nokta çarpıyordu şimdi iyice çıkmış gibi. Ama biraz geride değil mi beni aydınlatır mısınız (sol arkadaki beyazlıktan bahsediyorum) 🙄
Benim bebeğimin de 5 aylıkken buna benzer bişe çıkmıştı ama ertisi gün de geçmişti. Burada sormuştum diş değil demişlerdi 😊 sertlik geliyor mu baktığında

Bu kızımda da çıktı söndü peşine diş çıktı

Gecen doktorun biri gecici dis kisti demisti buna.Kendiliginden geciomus.

Hayır diş değil bunlar benim bebeğimde 4 aylıkken vardı kaç doktora sorduysak onemsemedi onlar önemli değil geçer dedi. Bu arada bebeğim daha ilk dişini yeni çıkarıyor.

X