2021 Nisan Anneleri

Hippp tahıllı kaşık mması almıştım kahvltıda muz avakado eziyorum içine yumurta sarısı ve tuzsuz lor peynir karıştırıyorum bazen ceviz de koyuyorum bu karışıma kayısı kurusu eziyorum yada hurma, bazende yumurta sarısın 1 kaşık yoğurt karıştırıp tereyağında pişiriyorum içine lor da koyuyorum yumuyşak oluyor, birde bebek kurabiyesi yaptım ıhlamurla eziyorum yanına yumurta sarısı peynir avakado ekliyorum ve salatalık rendeliyorum yumurt sarısını haşlyınca kuru geliyor salatalığın auyuyla dha kolay yiyor ve salatalık hastası eline de veriyorum bazen dişler çıkmadan daha iyisi de artık kopartıyor korkuyorum tıkanıcak diye bazen pankek yapıyorum ama onu pek gzl yemiyor diğer saydıklarım daha başarılı yediği kahvltı menüleri fikir olsun
Kaşık mamasını formul mamayla mi hazirliyorsunuz?
Ben daha once hic mama yapmadim da bilmiyorum.

Hippp tahıllı kaşık mması almıştım kahvltıda muz avakado eziyorum içine yumurta sarısı ve tuzsuz lor peynir karıştırıyorum bazen ceviz de koyuyorum bu karışıma kayısı kurusu eziyorum yada hurma, bazende yumurta sarısın 1 kaşık yoğurt karıştırıp tereyağında pişiriyorum içine lor da koyuyorum yumuyşak oluyor, birde bebek kurabiyesi yaptım ıhlamurla eziyorum yanına yumurta sarısı peynir avakado ekliyorum ve salatalık rendeliyorum yumurt sarısını haşlyınca kuru geliyor salatalığın auyuyla dha kolay yiyor ve salatalık hastası eline de veriyorum bazen dişler çıkmadan daha iyisi de artık kopartıyor korkuyorum tıkanıcak diye bazen pankek yapıyorum ama onu pek gzl yemiyor diğer saydıklarım daha başarılı yediği kahvltı menüleri fikir olsun
Evet hipp i ben de kullanıyorum hatta onun pirinç ve yulaflısını da aldım ama ben hiç yumurtayla vs karıştırmadım sadece elma armut ya da muzla karıştırdım bir de yumurtalı deneyeyim

Pekmezi ayri koyuyorum.Ama mesela yulaf yaptim karistiriyorum.Evet annem yapti peyniri.bende alip minik minik buzluga atiyorum sabah cikarip cozduruyorum.E bebekten hurma ozu keciboynuzu ozu fln aldim artik oankek tarzi seylerfe yapcam bebek ekmegini yedirdim ogurmuo tikanmio artik
Keçiboynuzu özünü doktorunuza danıştın mı? Bizim doktor önermedi östrojen mekanizmasıyla ilgili bir şeylerden bahsetti.

Sadece emiyor canım. Boyu kilosu normal olduğu için doktora sormadım en son 6. Ayında doktora gittik. Burada herşeye normal diyorlar bu duruma da normal derler😫
He sen yurtdisindaydin dimi kilosu boyu iyiyse bisi olmaz ya ek bunlar sonucta ama bnm kizima artik tek sut yetmio demekki yapisal buda tipki ytskinlerde nasil biri tek cesit biri cok cesit yiyosa yada az cok oyle bisi demkki

Keçiboynuzu özünü doktorunuza danıştın mı? Bizim doktor önermedi östrojen mekanizmasıyla ilgili bir şeylerden bahsetti.
6.ayda baslanio aslinda ama bazi doktorlar 1 yas sonrasi oneriomus aldim ama daha kullanmadim once hurmayi kullancam gidince sorarim ostrojen ayrintisini bilmiordum.O zaman erkek cocuk icinde sorunmudr acaba aklima takildi.bn kendime kullnym bari

Ben e bebekten keciboynuzu ozlu ve keci sutlu bebek biskuvisi aldim oncedn hipp in almistim bu seferd bunu aldim hep deil ama arada vermek icin bu sabah verdim mesela acaba bu ostrojen olayi bunuda kapsar mi sizce?

Ben e bebekten keciboynuzu ozlu ve keci sutlu bebek biskuvisi aldim oncedn hipp in almistim bu seferd bunu aldim hep deil ama arada vermek icin bu sabah verdim mesela acaba bu ostrojen olayi bunuda kapsar mi sizce?
Hayir merak etme bir sey olmaz.
Biz oglumda doktor tavsiyesiyle hep hünnapım biskuvisini kullandik
Ebebekteki ile icerigi ayni onlarin ureticileri bile ayni.

Hayir merak etme bir sey olmaz.
Biz oglumda doktor tavsiyesiyle hep hünnapım biskuvisini kullandik
Ebebekteki ile icerigi ayni onlarin ureticileri bile ayni.
Ay iyi bari😅Ben hatta kendi elimde tutup 1 tane yedirdim.2 disiyle kemire kemire yedi bir sefer biraz fazpa kopardi aklim cikti 😅😅

Ay iyi bari😅Ben hatta kendi elimde tutup 1 tane yedirdim.2 disiyle kemire kemire yedi bir sefer biraz fazpa kopardi aklim cikti 😅😅
Ay ne guzel bak yiyormus benimki sadece beni emiyor hicbir sey yemiyor.
Bugunde yine bana bitisik yasiyor
Bitiyorum bu haline hep sarılıyor kucagımda asla inmiyor yere filan uyurkende kucakta ama uzuluyorum da demek ki bir yeri agriyor.
Diş cikariyor gibi de degil hic anlamadim.
Bizim daha hiccc disimiz yok.
Kucuk kedim o benim ya ıslak dudak 🥰

Ay ne guzel bak yiyormus benimki sadece beni emiyor hicbir sey yemiyor.
Bugunde yine bana bitisik yasiyor
Bitiyorum bu haline hep sarılıyor kucagımda asla inmiyor yere filan uyurkende kucakta ama uzuluyorum da demek ki bir yeri agriyor.
Diş cikariyor gibi de degil hic anlamadim.
Bizim daha hiccc disimiz yok.
Kucuk kedim o benim ya ıslak dudak 🥰
Benimki de seninki gibi sadece emiyor ve bitişik 🤦🏻‍♀️

Onu bilmiyorum. Ben doktora hani şu eczanelerde satılan soğuk sıkım keçiboynuzu özü var ya onu sormuştum, o konuda uyarmıştı beni. Burda da ismini okuyunca söylemeden edemedim.

Benimki de seninki gibi sadece emiyor ve bitişik 🤦🏻‍♀️
Ya asla bırakamıyorum gozeerimden uyku akıyor resmen ama kendisi uyuyor kucakta😆
Gunduzde biraktigim an kollarini aciyor bana gelecekmis kucagima alincada yasliyor kafayi omzuma seviyor beni ölcem valla sevgimden cok tatlı ağlarken bile tatlı mı olur ❤
Ama bir sıkıntıları oldugu kesin.

Ya asla bırakamıyorum gozeerimden uyku akıyor resmen ama kendisi uyuyor kucakta😆
Gunduzde biraktigim an kollarini aciyor bana gelecekmis kucagima alincada yasliyor kafayi omzuma seviyor beni ölcem valla sevgimden cok tatlı ağlarken bile tatlı mı olur ❤
Ama bir sıkıntıları oldugu kesin.
Birazcık yemek yeseler kendilerine gelirler bence 🤪

X