- 1 Mayıs 2013
- 2.216
- 2.052
Evet suan yapilmali 3.ay doldugu icin 2.dozdan sonra yapilmasi lazim.Arada covid olsaydik 6 ayi bekliycktik.Yani yapılmalı anlamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet suan yapilmali 3.ay doldugu icin 2.dozdan sonra yapilmasi lazim.Arada covid olsaydik 6 ayi bekliycktik.Yani yapılmalı anlamadim
Benimki 80 cm 9-12oluyor.Benden olarak 9 - 12 iyi olur dimi
Bizm 20 gün falan oluyor 2 uykuya geçeli. Mesela ilk uykusu 11.gibiydi 12.30 13.00 e kadar oyunla, oyuncakla oyaladım bir kaç gün, sonra alıştı. İkinci uykusu 4 5 gibi. Gece 11.00 de yatıyor, ama bu ara dişten sanırım çok sık uyanıyor geneGündüz 3 saati geçmiyoruz 5 dn sonra uyutmuyorum bugün 9 da uyudu mesela 1-2 saat ıyuyor sonra saat başı 1.30 saat de bir kalkıyor ve zor dalıyor uykuya sorun o her kalktığında 1 saat uğraşıyorum anca uyuyor ay helak oldum Zatn gece uykularımız doğduğundan beri kötü ama emip uyurdu en azından artık o da gitti diş de çıkıyor üstten ama çoktandır böyle ya gündüz 3 uyku yapıyor hala sizde durumlar nasıl 2 uukuya geçen varmı? Tam 8 aylık olduk artık geçmeli sanki 2 ye dimi? 2 saat de bir uyuyor hala gündüzleri daha uzun tutmaya çalışkyoru
Uzun suredir 2 uykuya gecti.Cok nadir 3 uyku yapiyor.Bu aksami olumlu etkiler demistim ama pek olumlu etkilemedi.sabah uyaniyor kahvalti sonrasi 1,ikindi de 1 uyuyor.Ama saate bagli bazen oyle erken oluyor ki 3.uyku mutlaka gerekiyor.Gündüz 3 saati geçmiyoruz 5 dn sonra uyutmuyorum bugün 9 da uyudu mesela 1-2 saat ıyuyor sonra saat başı 1.30 saat de bir kalkıyor ve zor dalıyor uykuya sorun o her kalktığında 1 saat uğraşıyorum anca uyuyor ay helak oldum Zatn gece uykularımız doğduğundan beri kötü ama emip uyurdu en azından artık o da gitti diş de çıkıyor üstten ama çoktandır böyle ya gündüz 3 uyku yapıyor hala sizde durumlar nasıl 2 uukuya geçen varmı? Tam 8 aylık olduk artık geçmeli sanki 2 ye dimi? 2 saat de bir uyuyor hala gündüzleri daha uzun tutmaya çalışkyoru
Ben de vereyim bi denesin bakalım dedim. Tuzsuz zeytin bulamadım olsa daha iyi olurdu tabi Hala birşey yemiyor seçenek arıyorumCanim ben henüz vermedim ama bu gece islatacaktim.
Yarın vericem.
Benim ilk oglumda prematüre dogdu ve kardesi ile kiyasladigimda ayni olmuyor biraz geriden geliyorlar ama simdi 3 yasinda ve masallah sagligi yerinde gelisimi iyi cok sükür.İyi akşamlar,oğlum prematüre olduğu için sizin bebeklerle aynı ay sayılıyor yaklaşık. Bebekleriniz sürünüyor mu, emekliyormu. Oğlum yapmıyor merak ediyorum
Bendr bir turlu vreemedim hep isliycam diorm unutuorm bu aksam bende suya koyayimKızlar bebişlere zeytin vermeye başladınız mı?
Bazen yulaf lapasi yapiyorum meyveli yada pekmez ekliyorumYa ben de kahvaltı soracağım, bu bebişlere kahvaltıda ne hazırlamalı? Diğer öğünler idare eder ama kahvaltıda hiçbir şey yemiyor, tavsiyeleriniz var mı?
Pekmezi hepsine karıştırıyor musun? Peyniri kendin mi yaptın canım? Ben hala süt ürünlerine başlamadımBazen yulaf lapasi yapiyorum meyveli yada pekmez ekliyorum
Peynir,pekmez,badem veriyorum.
Bazen peynir yumurta pekmez.
Bebek ekmegi yaptik tam bugday unundan bazen onuda ekliyorum.
Salatalik daha vermedim zeytinde onlari ekliycrm arayla.
Benim kızım yulaf ya da tahıl unuyla meyveyi seviyor en azından 3 4 mama kaşığı yiyor.Diğer gün yarım yumurta sarısının yarısı ekmek içi ve bir dilim avokado yiyor pankek falan çok denedim ama benim kızım yemediYa ben de kahvaltı soracağım, bu bebişlere kahvaltıda ne hazırlamalı? Diğer öğünler idare eder ama kahvaltıda hiçbir şey yemiyor, tavsiyeleriniz var mı?
Pekmezi ayri koyuyorum.Ama mesela yulaf yaptim karistiriyorum.Evet annem yapti peyniri.bende alip minik minik buzluga atiyorum sabah cikarip cozduruyorum.E bebekten hurma ozu keciboynuzu ozu fln aldim artik oankek tarzi seylerfe yapcam bebek ekmegini yedirdim ogurmuo tikanmio artikPekmezi hepsine karıştırıyor musun? Peyniri kendin mi yaptın canım? Ben hala süt ürünlerine başlamadım
Benimki sadece ekmek seviyor ama ben bebek ekmeği yapmadım. Tam tahıllı vegan ekmek alıyorum onun içini veriyorum arada bir kahvaltıda. Benim kız zaten böyle çok sürmez hastanelik olur hiç birşeye ağzını açmıyor. Suyu hele hiç içmiyor Nasip artık her öğün vermeye yapmaya devam ediyorum çeşit çeşitPekmezi ayri koyuyorum.Ama mesela yulaf yaptim karistiriyorum.Evet annem yapti peyniri.bende alip minik minik buzluga atiyorum sabah cikarip cozduruyorum.E bebekten hurma ozu keciboynuzu ozu fln aldim artik oankek tarzi seylerfe yapcam bebek ekmegini yedirdim ogurmuo tikanmio artik
Bazı geceler kızım da saat başı uyanıyor, dün uzun süreden sonra güzel uyudu umarım ataktandır ve geçiyordur uyku eğitiminin geneli ihmal maalesef, bize ihtiyaçları var sakinleşmek ve uyumak için ben o yüzden ne zaman çok yorulsam ve acaba denesem mi diye düşünsem vazgeçiyorum, sadece desteği kademeli azaltmak ve uyumayı öğretmek mantıklı geliyorİyi geceler arkadaşlar dönme için değil ama oturma için 8 ayın sonuna kadar beklemek normal diye biliyorum. Genelde kilolu bebişler bu konuda daha yavaş olabiliyor tabi hep aynı olmuyorda. Biz çok erkenciyiz bu konularda bebeğim çok hareketli maşallah da uykularımız çok kötü kızlar hala var mı biziim gibi uyumayan uyusa da saat başı uyanan moralim çok bozuluyor duymak iyi gelecek Uyku eğitimi vermiş başarıyla rahata ermiş var mı cesaretim yok hiç ama bazen de yapsam mı diyorum
Lcw'dan koyun yününe benzer kalın bi şey aldık, astronot mont kızıma olmadı ya büyük ya küçük geldiKizlar merhaba astronot mont aldiniz mi aldiysaniz nerden aldiniz benim almam lazim kizi okula birakip aldigim icin şart bizde
Zeytinyağı verdiğim için gerek yok diye düşündüm vermedim benKızlar bebişlere zeytin vermeye başladınız mı?
Tuzsuz keçi peyniri yediriyorum ve yumurta sarısı, avakado da vermiştim ama kabız yaptı kestimYa ben de kahvaltı soracağım, bu bebişlere kahvaltıda ne hazırlamalı? Diğer öğünler idare eder ama kahvaltıda hiçbir şey yemiyor, tavsiyeleriniz var mı?
Ay Allah korusun ya.Mama yada suttemi icmiyor?doktor ne diyor?Benimki sadece ekmek seviyor ama ben bebek ekmeği yapmadım. Tam tahıllı vegan ekmek alıyorum onun içini veriyorum arada bir kahvaltıda. Benim kız zaten böyle çok sürmez hastanelik olur hiç birşeye ağzını açmıyor. Suyu hele hiç içmiyor Nasip artık her öğün vermeye yapmaya devam ediyorum çeşit çeşit