2021 Nisan Anneleri

Evet ya gerçekten her şey akıllarına geliyor, ameliyat bile o gelmiyorakdeniz ateşi olan bir çok hastanın apandisiti yanlışlıkla alınmıi, acile o ağrıyla gidince hemen ameliyata alıyorlar
Benim annemde de fmf var tabi o 55 inde öğrenebildi hastalığını. Ama şu çok güzel ilacı var resmen hayat standardı 3-5 level birden atladı.

Ya sorun bizde de var var Gnsel.
Gece defalarca kez kalkiyorum.
Gunduzde sadece kucagimda uyuyor 10 ar dakika.
Soyle yatayim yarim saat uyuyayim yok.

Ya canım gordun mu cok sevindim.
Atan bıngıldak kapanmaz kapansa da artik sorun olmaz ki.
Ayrica bak demis 41 cm olsa endise ederdik gayet normal yani her sey.
Serum fizyolojik ve burun cekme biz de de olumsuz sonuclanmisti.
Bir turlu burun akintisi ve tikanikkligi gecmiyordu doktor kızdı bize mukozalar sismis bir dahacekmeyin dedi cekmiyoruz suan burun tikanikligi tamamen gecti.

Evet canım ya çok mutlu oldum ben de, bu defteri de kapatacağım artık, yetti gariya burun tıkanıklığı mevzusu çok uzadı bizde de, tam iki buçuk ay oldu her akşam her akşam çocuk isyanlarda artık, inşallah bizim de geçer hayırlısıyla

Benim kızımda da bu ara uyku çok sorun oluyor. Gündüz uyumaya direniyor, aylar önce iki uykuya düşürmüştü nerdeyse teke düşürmeye çalışıyor geceleri de bi ara saat başı uyanıyordu şimdi 2-3 saatte bir uyanıyor emip uyuyor. Ben de anlamıyorum diş mi atak mı ek gıda mı
Ben yumurta olduğu için bekletmezdim, her şeyi taze yapmaya çalışıyorum sadece bi iki kere çorbası kalınca fazla bekletmeden dolaba koyup ertesi gün verdiğim oldu
Aşırıı mutluyuuum süt alerjisi çıkmadı aynı şekilde kıruyemiş tahin de sadece yumurta akına çok fazla varmış ve sarısına az. Diyet açıyoruuummm
Gözün aydın kızım da ben de yaklaşık bir aydır süt ürünleri tüketiyoruz çok büyük özgürlük ve rahatlık gerçekten, geçen günlerde de susam denedim tepki vermedi bugün kakao deniyorum sonra da kızıma yeni sebzeler denicem inşallah alerjileri geçer gider
6.ay kontrolünde benzer diyalogu yaşadık yüzüstü durmayı sevmiyordu şimdi ordan oraya yuvarlanıyor, hepsinin zamanı var ve kesinlikle aynı değiller

Teşekkür ederim inşallah bizde sıkıntısız ilerleriz ve tüketiriz

Ya biz hastanede yattik abisinden kapti parainfluanza virusu.
O zamana kadar da hep burun akıntisi vardi aylardir.
Biz habire cekiyorduk o zamana kadar.
Doktor dedi ya bu cocugun burnu neden boyle acilmiyor bir kulak burun bogazci gorsun dedi.
Neyse doktor geldi biz dedik boyle boyle cekiyoruz.
Mukozasi cok kotu durumda cekmeyin sakın dedi.
Bir taraftan virus bie taraftan siz cekiyorsunuz burnu iyice karısmis cektikce salgı artmis dedi lmukoza icin bir tane burun sprayi verdi bunu istedigin kadar kullan tikandiginda da dedi.
Kullandik 2 gün sadece suan tamamen bitti.
Kendi doktorumuzda diyor bir daha cekmeyin burnu yıka ama cekme.
Cok sukur bir dah olmadi mukozalarda indi ama cok cektik o burundan.

Çok sukur,cok sevindim.Cok kalp o doktora

Tam olarak benimkini anlatıyorsun şu an. Benimkinin hem gaz hem diş. Dört dişi çıktı
Bu aksam sap simplex ve calpol verdm.Aksam besledim.1 kez kalkti babasi geldi diye dolandi ortada sonra uykuya gecti hala uyuyor ama bilmiorm ne olacak bu aksam.2 dis cikti 2 ust 2 yan alt sis ve gazi var bariz sekilde neden anlamadim.

Iki cocugumda hic zayif bebekler drgillerdi ve kilolari hep iyi gitti oglum dahada kilosu vardi 4 kilo dogmustu her ayda 1.200 aliodu.ama hep erkencilerde birazda fiziksel yapi bence.
Ailenin genetik yapisi,cocugun meraki,bir cocuk emeklemeye merak sararken digeri dil gelsimine gibi.

Bu aksam sap simplex ve calpol verdm.Aksam besledim.1 kez kalkti babasi geldi diye dolandi ortada sonra uykuya gecti hala uyuyor ama bilmiorm ne olacak bu aksam.2 dis cikti 2 ust 2 yan alt sis ve gazi var bariz sekilde neden anlamadim.
O gaz illeti bizim bir yakamızı bırakmadı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…