Çok sevindimAşırıı mutluyuuum süt alerjisi çıkmadı aynı şekilde kıruyemiş tahin desadece yumurta akına çok fazla varmış ve sarısına az. Diyet açıyoruuummm
Benim annemde de fmf var tabi o 55 inde öğrenebildi hastalığını. Ama şu çok güzel ilacı var resmen hayat standardı 3-5 level birden atladı.Evet ya gerçekten her şey akıllarına geliyor, ameliyat bile o gelmiyorakdeniz ateşi olan bir çok hastanın apandisiti yanlışlıkla alınmıi, acile o ağrıyla gidince hemen ameliyata alıyorlar
Evet ya ben de nasıl, onsuz geçen günlerime yanıyorumBenim annemde de fmf var tabi o 55 inde öğrenebildi hastalığını. Ama şu çok güzel ilacı var resmen hayat standardı 3-5 level birden atladı.
Yok ya yapmis gecmis isteBizds bu durum birkac kez oldu, sonra durdu.Suan pek yabancilamasi yok yani zaten pek kimseylede gorusmuyoruz ama bariz yabancilayip aglamsi durdu.Kafamda deli sorular
Ya sorun bizde de var var Gnsel.Kızlar benim Pelin uyumuyor.
Yani bu 7.aydan mı ne anlamadim.Gece uykusuna yatiyor.Sonra basliyor gecede 10 kez belkindaha fazla kalkiyor bagirarak geriyor kendini.Agri kesici verdim bingun daha rahat uyudu baska hibi sorunu yok.Dis mi gaz mi?Sanki daha cokngaz gibi pit yapinca rahatlio ama ek gidamidir bu kdr gaz yapan farkli biside vermiorm.Tekrar gaz ilacina mi baslasam ne yaosam gecmdi ya.
Ya canım gordun mu cok sevindim.İki gündür yine içim içimi yiyiyordu, bir arkadaşım surp pirgiç hastanesindeki doktorunu çok methetti bu sabah gittik. Doktor muayene etti, bıngıldak burda ve daha yakın zamanda da kapanmaz neye dayanarak öyle söylenmiş size dedi. Kafasını ölçtü 44 cm, persentilden tek tek doğumundan yana olan ölçülerini inceledi ve çok güzel bir eğride gidiyor, mesela şu an 41 falan olsaydı ve bıngıldak kapanmış olsaydı tedirgin olurduk ama hem ölçü iyi hem hala açık dediilk sorduğu şey de desteksiz oturuyor mu oldu, çok şükür diğer doktor zaten kapalı risk grundasınız diyince çok kötü olmuştum. Kendi doktorumuz bu hafta izinliydi ama daha önceki muayenelerinde hep bakıyoruidu kafasına da hep hey şey yolunda diyordu, bu son doktoru yok saymaya karar verdim.Bu arada alerji sıkıntısı olan varsa bizim gibi, test yaptığımızı söyledik, bir yaşından önce alerji testi doğru sonuç vermez, çocuğa boşuna eziyet dedi. Bizimkinin burnu hep kapalı, anne babada a alerji var mı diye sordu, babada var bizim. Sizin büyük ihtimalle alerji rinit gıda alerjisine benzemiyor, serum fizyolojik ve otri bebe kullanıyoruz dedik o burun deliklerini şişirir daha kötü olur dedi, alerji doktorunun yazdığı ilaçlar kortizonlu onun yerine daha masum bir şeyler yazıcam dedi. İçim şu anda rahatladı n çok şükür umarım gene başka bir doktor deşmex bu konuyu
Evet canım ya çok mutlu oldum ben de, bu defteri de kapatacağım artık, yetti gariYa canım gordun mu cok sevindim.
Atan bıngıldak kapanmaz kapansa da artik sorun olmaz ki.
Ayrica bak demis 41 cm olsa endise ederdik gayet normal yani her sey.
Serum fizyolojik ve burun cekme biz de de olumsuz sonuclanmisti.
Bir turlu burun akintisi ve tikanikkligi gecmiyordu doktor kızdı bize mukozalar sismis bir dahacekmeyin dedi cekmiyoruz suan burun tikanikligi tamamen gecti.
Benim kızımda da bu ara uyku çok sorun oluyor. Gündüz uyumaya direniyor, aylar önce iki uykuya düşürmüştü nerdeyse teke düşürmeye çalışıyorKızlar benim Pelin uyumuyor.
Yani bu 7.aydan mı ne anlamadim.Gece uykusuna yatiyor.Sonra basliyor gecede 10 kez belkindaha fazla kalkiyor bagirarak geriyor kendini.Agri kesici verdim bingun daha rahat uyudu baska hibi sorunu yok.Dis mi gaz mi?Sanki daha cokngaz gibi pit yapinca rahatlio ama ek gidamidir bu kdr gaz yapan farkli biside vermiorm.Tekrar gaz ilacina mi baslasam ne yaosam gecmdi ya.
Ben yumurta olduğu için bekletmezdim, her şeyi taze yapmaya çalışıyorum sadece bi iki kere çorbası kalınca fazla bekletmeden dolaba koyup ertesi gün verdiğim olduHanımlar merhaba, size bir şey danışmak istedim. mesela kahvaltı olarak tahıllı karışım ve yumurta sarısı karıştırıp hazırladım fakat bir kaşık yedi gerisini yemek istemedi sütle doyurdu karnını. Ben şimdi bu karışımı 2-3 saat sonra tekrar verebilir miyim bir bozulma vs olur mu sizce? Düşününce anne sütü bile 3 saat dayanıyor bu da dayanır diye düşünüyorum ama yanılıyor muyum acaba?
Gözün aydınAşırıı mutluyuuum süt alerjisi çıkmadı aynı şekilde kıruyemiş tahin desadece yumurta akına çok fazla varmış ve sarısına az. Diyet açıyoruuummm
6.ay kontrolünde benzer diyalogu yaşadıkBiz kontrole gittigimizde dr sormustu, donuyor mu emekliyor mu vs. Hayir dedim o zaman, ama yere birakiyorum sirt ustu hic hoslanmiyor bagiriyor agliyor dedim. Kocaman bir nedeen demisti Ben de zorlamadim hic ama deniyorum sonucta yere koymayi biraz. Yani her bebegin kendi zamani gelince yapacagini kast etmisti. Bizimki bir suredir donuyor bu arada ama asiri minik. Minyon zayif bebeklerin daha erken dondugunu, daha hareketli oldugunu duyuyorum ben.
Teşekkür ederim inşallah bizde sıkıntısız ilerleriz ve tüketirizGözün aydınkızım da ben de yaklaşık bir aydır süt ürünleri tüketiyoruz çok büyük özgürlük ve rahatlık gerçekten, geçen günlerde de susam denedim tepki vermedi bugün kakao deniyorum sonra da kızıma yeni sebzeler denicem inşallah alerjileri geçer gider
Ya biz hastanede yattik abisinden kapti parainfluanza virusu.Evet canım ya çok mutlu oldum ben de, bu defteri de kapatacağım artık, yetti gariya burun tıkanıklığı mevzusu çok uzadı bizde de, tam iki buçuk ay oldu her akşam her akşam çocuk isyanlarda artık, inşallah bizim de geçer hayırlısıyla
Çok sukur,cok sevindim.Cok kalp o doktoraİki gündür yine içim içimi yiyiyordu, bir arkadaşım surp pirgiç hastanesindeki doktorunu çok methetti bu sabah gittik. Doktor muayene etti, bıngıldak burda ve daha yakın zamanda da kapanmaz neye dayanarak öyle söylenmiş size dedi. Kafasını ölçtü 44 cm, persentilden tek tek doğumundan yana olan ölçülerini inceledi ve çok güzel bir eğride gidiyor, mesela şu an 41 falan olsaydı ve bıngıldak kapanmış olsaydı tedirgin olurduk ama hem ölçü iyi hem hala açık dediilk sorduğu şey de desteksiz oturuyor mu oldu, çok şükür diğer doktor zaten kapalı risk grundasınız diyince çok kötü olmuştum. Kendi doktorumuz bu hafta izinliydi ama daha önceki muayenelerinde hep bakıyoruidu kafasına da hep hey şey yolunda diyordu, bu son doktoru yok saymaya karar verdim.Bu arada alerji sıkıntısı olan varsa bizim gibi, test yaptığımızı söyledik, bir yaşından önce alerji testi doğru sonuç vermez, çocuğa boşuna eziyet dedi. Bizimkinin burnu hep kapalı, anne babada a alerji var mı diye sordu, babada var bizim. Sizin büyük ihtimalle alerji rinit gıda alerjisine benzemiyor, serum fizyolojik ve otri bebe kullanıyoruz dedik o burun deliklerini şişirir daha kötü olur dedi, alerji doktorunun yazdığı ilaçlar kortizonlu onun yerine daha masum bir şeyler yazıcam dedi. İçim şu anda rahatladı n çok şükür umarım gene başka bir doktor deşmex bu konuyu
Çok yazik.Cidden..Evet ya gerçekten her şey akıllarına geliyor, ameliyat bile o gelmiyorakdeniz ateşi olan bir çok hastanın apandisiti yanlışlıkla alınmıi, acile o ağrıyla gidince hemen ameliyata alıyorlar
Bu aksam sap simplex ve calpol verdm.Aksam besledim.1 kez kalkti babasi geldi diye dolandi ortada sonra uykuya gecti hala uyuyor ama bilmiorm ne olacak bu aksam.2 dis cikti 2 ust 2 yan alt sis ve gazi var bariz sekilde neden anlamadim.Tam olarak benimkini anlatıyorsun şu an. Benimkinin hem gaz hem diş. Dört dişi çıktı
Yani uyaniyor ayri ciglik atiyor geriniyor bagriyor cok yipratici.ikinio fln.Bakalim bu aksam ne olcak.Ya sorun bizde de var var Gnsel.
Gece defalarca kez kalkiyorum.
Gunduzde sadece kucagimda uyuyor 10 ar dakika.
Soyle yatayim yarim saat uyuyayim yok.
Iki cocugumda hic zayif bebekler drgillerdi ve kilolari hep iyi gitti oglum dahada kilosu vardi 4 kilo dogmustu her ayda 1.200 aliodu.ama hep erkencilerde birazda fiziksel yapi bence.Biz kontrole gittigimizde dr sormustu, donuyor mu emekliyor mu vs. Hayir dedim o zaman, ama yere birakiyorum sirt ustu hic hoslanmiyor bagiriyor agliyor dedim. Kocaman bir nedeen demisti Ben de zorlamadim hic ama deniyorum sonucta yere koymayi biraz. Yani her bebegin kendi zamani gelince yapacagini kast etmisti. Bizimki bir suredir donuyor bu arada ama asiri minik. Minyon zayif bebeklerin daha erken dondugunu, daha hareketli oldugunu duyuyorum ben.
Bizim bebeklerimiz hep ayni sorunlarla bogusuyor zatenTam olarak benimkini anlatıyorsun şu an. Benimkinin hem gaz hem diş. Dört dişi çıktı
Valla 00.30 da uyudu saat suan 02.09 ve 4 kez uyandı.Yani uyaniyor ayri ciglik atiyor geriniyor bagriyor cok yipratici.ikinio fln.Bakalim bu aksam ne olcak.
O gaz illeti bizim bir yakamızı bırakmadı zatenBu aksam sap simplex ve calpol verdm.Aksam besledim.1 kez kalkti babasi geldi diye dolandi ortada sonra uykuya gecti hala uyuyor ama bilmiorm ne olacak bu aksam.2 dis cikti 2 ust 2 yan alt sis ve gazi var bariz sekilde neden anlamadim.
Bir hafta var aralarındaBizim bebeklerimiz hep ayni sorunlarla bogusuyor zaten