Bana da değer fazla geldi .Dün birisi paylaşmış forumda 5+ larda 8000 değer ..Eee ikiye katliyorsa benim daha 4+2 de 8000 olması gerek ..Amann neyse ne kaldı surda bayram sonrasına ..Daha sabırlı olacağım sanırım bu sefer..Kalp atışını duyarsın kesin bence bebeğin 4 haftadan fazla 6 haftalık bebek değeri çıkmış
Hayırlı olsun..Gayet iyi bir deger..2 Nisan gözüken ama net belli olmayan bir tarihle ben de hamileyim kızlar. Bugün sonucum 1392,70 çıktı. Sizce değer nasıl? Keseyi göremedim bugün yarın yine çağırdı dr um
coklu gebelik olma ihtimali var mi acabaBana da değer fazla geldi .Dün birisi paylaşmış forumda 5+ larda 8000 değer ..Eee ikiye katliyorsa benim daha 4+2 de 8000 olması gerek ..Amann neyse ne kaldı surda bayram sonrasına ..Daha sabırlı olacağım sanırım bu sefer..
Kızlar selam yeni hamile ve yeni üyeyim :) bu konuda baya tecrübesizim. Sürpriz bir hamilelik yaşıyorum geçen hafta reglim 1 gün gecikince test yaptım pozitif çıktı bugün doktorda keseyi de gördük ♥ Ella kullanmama rağmen bebiş tutundu ve planlamamıza rağmen eşimle hemen adapte oldum :) Tecrübesiz olduğum için forumu sık takip edeceğim umarım birbirimize destek oluruz. :) İsteyen herkes de bebek sahibi olur inşallah ♥ Herkese huzur ve sağlık diliyorum
inşallah ben iki gruba da dahil oldum ne olacağı belli olmaz diye
selam kizlar bende yeni uye oldum en son adet tarihim temmuz 1 di evde test yptim pozitif cikti daha once uc kere dusuk yptim hepsi ilk haftalarda oldugu icin oldukca tedirginim hcg takibi yapiyorum bugun ilk kan testimi yaptirdim. Alt karnimda batma hissediyorum sabahlari ise mide dalgalanmasi gbi bir sey diyebilirim . Allah nasip ederse nisan annesi olacagim.
Az önceki yaptığım teste göre ben de nisan annesi olacağımmerhabalar
Günaydın herkese,
Ben de Allah nasip ederse Nisan annesi olacağım..Kaset test ile yeni gördüm pozitifi..Bakalım fırsat bulursam hastaneye kan vermeye gideceğim .Inşallah herşey yolunda gider kızımın duaları kabul olur da bir kardeşi olur ..
2 Nisan gözüken ama net belli olmayan bir tarihle ben de hamileyim kızlar. Bugün sonucum 1392,70 çıktı. Sizce değer nasıl? Keseyi göremedim bugün yarın yine çağırdı dr um
Kızlar selam yeni hamile ve yeni üyeyim :) bu konuda baya tecrübesizim. Sürpriz bir hamilelik yaşıyorum geçen hafta reglim 1 gün gecikince test yaptım pozitif çıktı bugün doktorda keseyi de gördük ♥ Ella kullanmama rağmen bebiş tutundu ve planlamamıza rağmen eşimle hemen adapte oldum :) Tecrübesiz olduğum için forumu sık takip edeceğim umarım birbirimize destek oluruz. :) İsteyen herkes de bebek sahibi olur inşallah ♥ Herkese huzur ve sağlık diliyorum
coklu gebelik olma ihtimali var mi acaba
ben bu degerleri bilmem ama sanirim sizin deger digerler uyelerin 4 kat fazlasi gibi. e hepimizin gunleri yakin, degerler de yakin olmali. cok guzel olur valla bir ikiz, bir tasla iki kus :)Aslında benim de aklıma o geliyor ama bilmiyorum..Anne tarafimda da baba tarafimdada ikiz var.
ben bu degerleri bilmem ama sanirim sizin deger digerler uyelerin 4 kat fazlasi gibi. e hepimizin gunleri yakin, degerler de yakin olmali. cok guzel olur valla bir ikiz, bir tasla iki kus :)
26 sında yapıldığında böyleydi tam.bu hala pik mi?
amin inşallah sağol canımhanimlar hepinize hayirli, ugurlu olsun! saglikla kucaklarimiza alalim :)
Benim de batın ilk günü 104 Dü bugün 4.gün 402 olmuş. Ben de bugün folik asit başladım. İkimiz içinde sağlıcakla ilerler inşallahKızlar merhaba bugün bat tarihim ama belirtiler nedeniyle dün test yaptım pozitifi gördüm. Hcg de 109 çıktı. Doktorum iki hafta sonra kontrole çağırdı. Folik asit kullanacağım.
Hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alalım
Sevgiler
İlk denemen mi canım bu?Benim de batın ilk günü 104 Dü bugün 4.gün 402 olmuş. Ben de bugün folik asit başladım. İkimiz içinde sağlıcakla ilerler inşallahHayırlı olsun
evetİlk denemen mi canım bu?