2021 Nisan Anneleri

Kalp atışını duyarsın kesin bence bebeğin 4 haftadan fazla 6 haftalık bebek değeri çıkmış
Bana da değer fazla geldi .Dün birisi paylaşmış forumda 5+ larda 8000 değer ..Eee ikiye katliyorsa benim daha 4+2 de 8000 olması gerek ..Amann neyse ne kaldı surda bayram sonrasına ..Daha sabırlı olacağım sanırım bu sefer..

coklu gebelik olma ihtimali var mi acaba

merhaba hayırlı olsun

hanimlar hepinize hayirli, ugurlu olsun! saglikla kucaklarimiza alalim :)

[
inşallah ben iki gruba da dahil oldum ne olacağı belli olmaz diye
Az önceki yaptığım teste göre ben de nisan annesi olacağım merhabalar
2 Nisan gözüken ama net belli olmayan bir tarihle ben de hamileyim kızlar. Bugün sonucum 1392,70 çıktı. Sizce değer nasıl? Keseyi göremedim bugün yarın yine çağırdı dr um

Hayırlı olsun..Maşallah Allah'ın takdiri işte ol dediğinde olmayacak birşey yok..Allah sağlıkla kucaklamayi nasip etsin.

Aslında benim de aklıma o geliyor ama bilmiyorum..Anne tarafimda da baba tarafimdada ikiz var.
ben bu degerleri bilmem ama sanirim sizin deger digerler uyelerin 4 kat fazlasi gibi. e hepimizin gunleri yakin, degerler de yakin olmali. cok guzel olur valla bir ikiz, bir tasla iki kus :)

ben bu degerleri bilmem ama sanirim sizin deger digerler uyelerin 4 kat fazlasi gibi. e hepimizin gunleri yakin, degerler de yakin olmali. cok guzel olur valla bir ikiz, bir tasla iki kus :)

Guzel olmasina güzel olur da .Benim bir kızım var ve çalışıyorum kızıma annem bakıyor sağolsun..Ikiz olursa hayatımız tamamen çok değişir ..Gönlümden gecmiyor değil aslında çok karmaşık duygular..Rabbim neylerse güzel egler..Kismetimde ne varsa razıyım ..

Hepimiz sağlıklı, güzel hamilelikler geçiririz inşallah öneribileceğiniz iphone uygulamaları var mı?

Kızlar testlerde pik gün 25 i ama 26 sı çatlamış mı? O da mı pik sizce? Onu pek anlayamadım.

Eklentiler

• 03055604-1E69-437A-AC4F-38DB9A85280E.jpeg
    76,1 KB · Görüntüleme: 44
26 sında yapıldığında böyleydi tam.bu hala pik mi?

Eklentiler

• C8F6B084-7423-4E95-B265-6F1DB34A2AB8.png
    522,1 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar merhaba bugün bat tarihim ama belirtiler nedeniyle dün test yaptım pozitifi gördüm. Hcg de 109 çıktı. Doktorum iki hafta sonra kontrole çağırdı. Folik asit kullanacağım.
Hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alalım
Sevgiler

Benim de batın ilk günü 104 Dü bugün 4.gün 402 olmuş. Ben de bugün folik asit başladım. İkimiz içinde sağlıcakla ilerler inşallah Hayırlı olsun

Kızlar aranıza katılıyorum
İlk hamilelik ilk heyecan ve 2 senenin sonu
Aşılama yöntemiyle hamile kaldım şuan 4+6 haftalık gözüküyorum.
4+4 de değerim 1200 dü sizce nasıl ve kese için doktorum Salı günü çağırdı.
Progestan kullanıyorum aynı zamanda 2 gündür lekelenme gibi bir akıntım var kahverengi yerleşmedir inşallah siz yaşıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…