- 25 Şubat 2020
- 796
- 567
Aynen benim de ama ovulasyon takibi yaptım.25 inde pikti.o nedenle takip yapabileceğim ve ovu tarihim erken olduğundan erken bir döngü günüm olacak.senin ovulasyon ne zaman canım? Düzensiz ise benimki gibi takibi zor oldu mu?Merhaba canım benim 13 temmuz Birlikte bekleyelim Adet 26 ila 30 günde bir oluyor benim Hatta geçen ay 33 gün oldu Biraz düzensiz yani
Offf harikasınnnnCanım ben 10 temmuz bugün hamile olduğumu öğrendim
Bu arada ovulasyon tarihin neydi?Canım ben 10 temmuz bugün hamile olduğumu öğrendim
Sat 15 twmmuz canım bat değil.gebelik hesaplama yaptığımda nisan çıkıyor amamart annelerinde bu tarihlere yakin insan bulma ihtimaliniz daha yuksek olabilir. bat 20 temmuzdan sonra olunca nisan oluyor çünkü
Cnm 23 temmuzda catlama olmuştu hala şokumu atamadım yaa ElhamdulillahBu arada ovulasyon tarihin neydi?
Çabuk gel arkamdan canımMerhaba canım benim 13 temmuz Birlikte bekleyelim Adet 26 ila 30 günde bir oluyor benim Hatta geçen ay 33 gün oldu Biraz düzensiz yani
Bekleyelim canımMerhaba canım benim 13 temmuz Birlikte bekleyelim Adet 26 ila 30 günde bir oluyor benim Hatta geçen ay 33 gün oldu Biraz düzensiz yani
Bekleyelim canım☺Ben şu an bayram sebebiyle evimden kilometrelerrrrce uzaktayım.zaman geçiyor en azından bir şekilde ama regl gününe kadar beklemeyip erkenden test yapmaya başlayacağım.11 i adet günüm ama 5 inde sabah bir deneyeceğim☺
Hayırlısı canımBen de 5 ile 10 arası diye bekliyorum 10'una doğru test yaparım sanırım
Masaallah çok iyi değeriniz. Benimde bir kızım var şubat 2017 doğumlu, ikinci Nisan ayına insaallah. Sağlıcakla kucağımıza alalım insaallahMerhaba bende geldim, adetime 2 gün var bugün hcg 368. 56 çıktı bir oğlum var şubat 2017 doğumlu Allah nasip ederse ikinciye nisan annesi olucam
Amin inşallahMasaallah çok iyi değeriniz. Benimde bir kızım var şubat 2017 doğumlu, ikinci Nisan ayına insaallah. Sağlıcakla kucağımıza alalım insaallah
Kuzum hep birlikte mayıs annelerine gideceğiz ya o yüzden geldi o kırmızılarBenim kırmızlar gelditopikten ayrılıyorum kızlar Allah sağlıkla kucağnza almayı nasip etsin insallah bizlerede anne olmayı nasip eder ❤
Inşallah kuzumKuzum hep birlikte mayıs annelerine gideceğiz ya o yüzden geldi o kırmızılar
Sizin düşük neden oldu kan verseydiniz hemen ben hemen iğneye başladım ecopirin içiyodum zaten düşükten sonra başlamıstım inşallah faydası olur. Çünkü 3.tüp bebeğe başlıcaktık 3 kimyasalım bide 2 boş gebelik oldu sebepsiz infertilite bizimkiBenimde bu akşam yarın sabah adet olmam lazım. Dün gece normal testte pozitif gördüm. Bir ay önce düşük yapmıştım inşallah bu bebeğim sağlıkla gelir
Geçmiş olsun kimyasal gebelikte benim 6. Hafta başında düşmüştü. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bu sefer. Ben adet birgün geçince kan vermeye baslayacagm 1500 leri görmek nasip olursa doktora gideceğim bu seferSizin düşük neden oldu kan verseydiniz hemen ben hemen iğneye başladım ecopirin içiyodum zaten düşükten sonra başlamıstım inşallah faydası olur. Çünkü 3.tüp bebeğe başlıcaktık 3 kimyasalım bide 2 boş gebelik oldu sebepsiz infertilite bizimki
Kimyasal iyi 6.haftaya gelmiş benim adetten bi hafta sonra falan düşüyodu değer adet oluyodum.Geçmiş olsun kimyasal gebelikte benim 6. Hafta başında düşmüştü. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bu sefer. Ben adet birgün geçince kan vermeye baslayacagm 1500 leri görmek nasip olursa doktora gideceğim bu sefer
Çok uzucuydu siz daha çok yasamissiniz birde. O kadar korku varki içimde ne hissedecegimi bilemiyorumKimyasal iyi 6.haftaya gelmiş benim adetten bi hafta sonra falan düşüyodu değer adet oluyodum.