2021 Nisan Anneleri

selam kizlar insallah bekleyen herkes hayirlisiyla en guzel zamanda guzel haberler alir , hamile olanlar da kucaklarina bebeklerini alirlar. anne olmak daha ogrendigin itibaren cok stresli sancili ve eminim bir o kadar da guzeldir. Tum guzellikler bizi bulsun

Hoşgeldin hayırlı olsun ...Yerlesmedir heralde bende hiç olmadi ama forumlardan çok duygum ilk zamanlar olanları..Sağlıkla ilerlemesini nasip etsin Allah .

Benim de batın ilk günü 104 Dü bugün 4.gün 402 olmuş. Ben de bugün folik asit başladım. İkimiz içinde sağlıcakla ilerler inşallah Hayırlı olsun ❤
Aminnn insaallah. Biraz rahatladım düşük geldi bana değerim ama bir anda artıyor. Doktorum iyi ki de iki hafta sonra gel dedi umarım o zamana keseleri de görürüz kalp atışı da duyarız

Aminnn insaallah. Biraz rahatladım düşük geldi bana değerim ama bir anda artıyor. Doktorum iyi ki de iki hafta sonra gel dedi umarım o zamana keseleri de görürüz kalp atışı da duyarız
o zamana artar Allahın izniyle merak etme. inşallah görürüz

İnşallah canım

o zamana artar Allahın izniyle merak etme. inşallah görürüz

Sizinle aramda üç gün varmış sanırım bat da ben de dört gün önce falan test yaptım silik çıkmıştı. Predictor le yaptım bu arada şimdi kopkoyu çıkıyor. Doktora gidemedim bir türlü. Çarşamba gününe aldım bayram sonrasına kaldı yani. Siz net çizgi mi gördünüz yoksa silik çizgi mi? Valla hastaneleri meşgul etmek de istemiyorum ama merak ediyorum beta hcg değerim kaç olmalı diye.

Benim bat 26 temmuzdu. o gün yaptığım test buydu
Battan 2 gün önce yaptığım silikti koyulaşmasını bekledim. haftaya kadar bekleyin değerlerimiz yükselmiş olur. Benim bile 4. günde 402 çıktı düşük geldi bana. Ben de bayram sonrasına kaldım. Hayırlı olsun şimdiden

Size de hayırlı olsun
Ben erken gebelik testini bugün yaptığımda aşağıdaki gibi çıktı test. Kafamda bi sürü soru işareti var da bakalım bayram sonrasına

Eklentiler

• image.jpg
    64,9 KB · Görüntüleme: 32
Size de hayırlı olsun
Ben erken gebelik testini bugün yaptığımda aşağıdaki gibi çıktı test. Kafamda bi sürü soru işareti var da bakalım bayram sonrasına
teşekkürler :) erken gebelik testi olduğundan herhalde koyu sizin.yoksa değerler şuan benimkiyle yakındır . bayramdan sonra haberleşiriz yine. Hayırlı bayramlar

Merhaba bende geldim, adetime 2 gün var bugün hcg 368. 56 çıktı bir oğlum var şubat 2017 doğumlu Allah nasip ederse ikinciye nisan annesi olucam

Aynen öyle belki ikizdir ondan yüksektir değerin

Benim kırmızlar geldi topikten ayrılıyorum kızlar Allah sağlıkla kucağnza almayı nasip etsin insallah bizlerede anne olmayı nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…