- 25 Şubat 2020
- 796
- 567
İnşallah bakalımTutma olasılıgı var canım. Bazıları catlama olduktan sonra da 3 4 gün degerlendiriyin diyolar ama. Bende catlama oldugu günü ve öncesi 2 günü degerlendirdim sadece. İnşallah tutar inşallah bebegin gelir ❤
Ben tam 14.gün yaptım canım bilerek bekledim erken yapmak istemedim. Testim baya koyu cıktı erkende yapsam olurmus ama yine de beklim demistimİnşallah bakalımbu arada senin ovu gününden sonra kaçıncı gün testte çıktı?
haberlerini bekliyorumİnşallah canımm. Ben bi aksilik cıkmazsa bayramdan sonra gitmeyi düsünüyorum doktora
çok çok iyi bence baya yüksek cıkmısKan testim çıktı değer 4059 muş. 4 haftalığa göre iyidir herhalde. Bayram sonrası dr giderim artık..
25i T C den koyu idi ,26 sı aynı koyuluktalardı.biz 24-25-26 yı değerlendirdik.27-28 boştu...27 sinde C ye göre T silikti canım.
Benim 2 gün koyuluk oldu canım 25-26 da koyuydu.24-25-26 yı değerlendirdik ama 27 sinde silikti.yine de değerlendirmeyerek hata mı ettim diye düşüdüm.Ben de takvimime göre 13 temmuz yumurtlama günüydü biz 9-10 ve 13 temmuzda değerlendirdik artık hangisi tuttuysa bilemiyorum..Önceki ay ovulasyon testine göre yaptım ama ben de senin gibi birkaç gün aynı koyuluk olunca kaçırdım galiba günü diye düşündüm zaten tutmamıştı .
Benim 2 gün koyuluk oldu canım 25-26 da koyuydu.24-25-26 yı değerlendirdik ama 27 sinde silikti.yine de değerlendirmeyerek hata mı ettim diye düşüdüm.
Sağlıklı olsun da olacaksa da...tekrar kötü şeylerle karşılaştırmasın Rabbim...Bence tutabilir o günlerde.Hayirlisi Allah'tan gonlune göre olsun inşallah.
Evet canım güzel cıkmıs cok sükürsen bidaha baktırcak mısın değerine ?
anladım canımm. Bende tekrarlamadım da deger güzel cıktı diyeyok canım doktor daha istemedi. Doktorumuzla telefondaniletişim kurduk bugüüne kadar. Henüz hiç gitmedim haftaya çarşambaya çağırdı bakalım
anladım canımm. Bende tekrarlamadım da deger güzel cıktı diye
İnşallah canımBencede gerek yok. Kimyasal olsa bu zamana kadar belli olurdu diye düşünüyorum. Bence güzel gidiyolar ☺
Çok güzel değerin gözün aydın2 Nisan gözüken ama net belli olmayan bir tarihle ben de hamileyim kızlar. Bugün sonucum 1392,70 çıktı. Sizce değer nasıl? Keseyi göremedim bugün yarın yine çağırdı dr um
2 Nisan gözüken ama net belli olmayan bir tarihle ben de hamileyim kızlar. Bugün sonucum 1392,70 çıktı. Sizce değer nasıl? Keseyi göremedim bugün yarın yine çağırdı dr um
Kalp atışını duyarsın kesin bence bebeğin 4 haftadan fazla 6 haftalık bebek değeri çıkmışKan testim çıktı değer 4059 muş. 4 haftalığa göre iyidir herhalde. Bayram sonrası dr giderim artık..
Benim 4 haftalıkken 897 çıkmıştı bence 4 gün bekle kalp atışını duyarsın2 Nisan gözüken ama net belli olmayan bir tarihle ben de hamileyim kızlar. Bugün sonucum 1392,70 çıktı. Sizce değer nasıl? Keseyi göremedim bugün yarın yine çağırdı dr um