2021 Nisan Anneleri

İnşallah bakalım bu arada senin ovu gününden sonra kaçıncı gün testte çıktı?

25i T C den koyu idi ,26 sı aynı koyuluktalardı.biz 24-25-26 yı değerlendirdik.27-28 boştu...27 sinde C ye göre T silikti canım.

Ben de takvimime göre 13 temmuz yumurtlama günüydü biz 9-10 ve 13 temmuzda değerlendirdik artık hangisi tuttuysa bilemiyorum..Önceki ay ovulasyon testine göre yaptım ama ben de senin gibi birkaç gün aynı koyuluk olunca kaçırdım galiba günü diye düşündüm zaten tutmamıştı .

Benim 2 gün koyuluk oldu canım 25-26 da koyuydu.24-25-26 yı değerlendirdik ama 27 sinde silikti.yine de değerlendirmeyerek hata mı ettim diye düşüdüm.

2 Nisan gözüken ama net belli olmayan bir tarihle ben de hamileyim kızlar. Bugün sonucum 1392,70 çıktı. Sizce değer nasıl? Keseyi göremedim bugün yarın yine çağırdı dr um

2 Nisan gözüken ama net belli olmayan bir tarihle ben de hamileyim kızlar. Bugün sonucum 1392,70 çıktı. Sizce değer nasıl? Keseyi göremedim bugün yarın yine çağırdı dr um

Laboratuvara göre o hcg değerleri aşağı yukarı oynayabiliyor canım bakılan ultrason çok hassas değilse bazen belirsiz gözüküyor benimde öyle oldu hcg o gün kaçtı bilmiyorum ama 2 gün öncesi 25 temmuzda 376 ydı 27 sinde gittim kese belli belirsiz dedi üni hastanesi asistanı bugün hcg 3400 gelmiş 4 günde o kadar arttysa o günde muhtemelen senin civarlardaydı ama aynı durumu yasamışız dert etme , Allahın izniyle görücez keseleri

Kan testim çıktı değer 4059 muş. 4 haftalığa göre iyidir herhalde. Bayram sonrası dr giderim artık..
Kalp atışını duyarsın kesin bence bebeğin 4 haftadan fazla 6 haftalık bebek değeri çıkmış

Benim 4 haftalıkken 897 çıkmıştı bence 4 gün bekle kalp atışını duyarsın

Kızlar selam yeni hamile ve yeni üyeyim :) bu konuda baya tecrübesizim. Sürpriz bir hamilelik yaşıyorum geçen hafta reglim 1 gün gecikince test yaptım pozitif çıktı bugün doktorda keseyi de gördük Ella kullanmama rağmen bebiş tutundu ve planlamamıza rağmen eşimle hemen adapte oldum :) Tecrübesiz olduğum için forumu sık takip edeceğim umarım birbirimize destek oluruz. :) İsteyen herkes de bebek sahibi olur inşallah Herkese huzur ve sağlık diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…