Zaten tanışıp elini sıktın mı hocanın hipnoz oluyorsun
Ah şükür cnm bebeğim bugün yeni yeni düzene giriyor bu gece sakin en son 12de emzirip uyutmuştum şimdi göğsüme süt indi oda mıkırdanmaya başladı uyanacak emmeye herşey okdr düzeninde yaratılmış ki süt bile bebeğin uyanacağı dakika taze iniyor Rabbim sen ne büyüksün bu haller beni çok duygulandırıyor 3gündür kasık ağrısı göğüs sızı derken bugün kendime geldim ve ince bir lohusalık sızısı başladı kalbimde gidip büyük kızımı uykuda izliyorum gelip küçük kızımı izliyorum içime bir sızı düşüyor Rabbim hiçbir anayı yavrusuz hiçbir yavruyu anasız bırakmasın hakeden tüm kadınlara nasip etsin inşaallah hepinizin su gibi doğumları kavuşmaları olsun
başladı benim lohusa duygusallığım
İlk kızımdada böyle olmuştu 40 çıkana kdr her gece ağlardım ya birler olursa diye Rabbim korusun meleklerimizi
Ne güzel dedin gerçekten öyle en başından beri hep hareketli idim, hamileyim diye iki kez hiç yemedim hep normal düzenimde 12 kilo ile doğuma gittim, her işimi kendim gördüm son hafta bile oturmadım, dua ve pozitif düşünme ile veren Rabbim bir şekilde kavuşturacak diyerek teslim oldum tüm kokularıma, en son 5dk bir sancı içinde hastaneye giderken her sancı anı Allahüekber diyerek dualarla gittim, diyorlar ya her doğum bir ölüm ve diriliştir buda korkutur insanı gerçekten öyle imiş epiduralli normal doğumla epiduralsiz normali de yaşayarak ikisi arası bile çok faklı imiş onu gördüm, sağlıkla gelsinler hepsinin bir saati var planlara hiç uymayan
Ah kıyamam sağlıkla kavuşun inşaaşlah hiçbir kavuşma bu kdr heyecanlı ve eşsiz değil
Dualarımdasınız