2021 Nisan Anneleri

Günaydın kızlar, bir randevu günü daha geldi çattı 🤭
Ama çok rahat bir geceydi prenses gibi uyumuşum 😂 Altta baskı ve yoğun akıntı dışında herşey sütliman 🙈
Bizim kız yine numara yapacak demektir doktor amcasına demek oluyor bu 😂😂😂😂
10.30'da randevum.
Bugün kontrolü olan herkes iyi haberler alsın inşallah...
Benimde 13.10 da ben en gec almisim ya keske sabahtan alsaydim hahahab herkes kontrolde

Benim sezeryan olacak maalesef keske dogursam ama benimki donmedi zaten benim cocuklar makat gelisli hep
Oh oturmus iceri rahat rahat keyfe bak 😅oyuncakta vereydik oyalansaydi 😅 Gelsinlerde nasil geliolarsa gelsin. benimkide bas asagi ama gecen gun absurt hareketlerle ins donmemistur bugun kontrolum var bakalik neler dicek.
O nst de beni strese sokuomyor hareket etmiyor ordayken zaten herkes ayni aleti kullaniyor.😖😖

Kızlar son 7 saat ve hala uykunun zerresi yok gözümde ne kadar uykusuzdum oysaki :KK57: korku heycan stres hepsi birarada mala bağladım :KK17:38+1de geliyor inşallah gönlümün efendisi yarın giderken yine yazarım sanirim dua edin bize olur mu teyzeleri:KK200:
Yasemin sen simdi kuzunu aldin kucagina muhtemelen senden gelecek guzel haberleri bekliyoruz simdiden hayirli olsun🥰

Oh oturmus iceri rahat rahat keyfe bak 😅oyuncakta vereydik oyalansaydi 😅 Gelsinlerde nasil geliolarsa gelsin. benimkide bas asagi ama gecen gun absurt hareketlerle ins donmemistur bugun kontrolum var bakalik neler dicek.
O nst de beni strese sokuomyor hareket etmiyor ordayken zaten herkes ayni aleti kullaniyor.😖😖
Bacaklarini basinin arasina gecirmisti en son😊
Yukarda olan bebekte nasil asagiya bu kadar baskı yapar aklim almiyor ben niye zor yuruyorum ki?
Nst benimde oyle asla hareket etmiyor orda doktor soruyor hareketleri nasil diyor cok hareketli diyorum ama.nst de tık yok..
Evet ya ordan virus filan kapmayiz degil mi solunum yoluyla bulasiyor gerci ama

Hadi bakalim hayirlisi kuzum.
Cuma yatis yapip suni sanci mi verecekler ki bir sey dedi mi?

Hadi bakalim senin de belli oldu gunun🥰ayy yakinda hepimiz gazli gunlere merhaba dicez🤭

Canım kanala girmemiş mi bebiş kilosu falan nasıl çıktı bende şimdi nst deyim sonra muayene giricem
Evet canım alttan ilaç veririz dedi. Çok sağoluunn gelmezse artık cuma bi şekilde gelcek :KK70: kilosu 3950 canımm. Nst de az sancı cıktı

Evet canım alttan ilaç veririz dedi. Çok sağoluunn gelmezse artık cuma bi şekilde gelcek :KK70: kilosu 3950 canımm. Nst de az sancı cıktı
Kilosu normal doğum sınırlarındaymış inşallah kendisi gelir beyefendinin hem biraz sancıda çıkmış Buda iyi birşey en azından

Bacaklarini basinin arasina gecirmisti en son😊
Yukarda olan bebekte nasil asagiya bu kadar baskı yapar aklim almiyor ben niye zor yuruyorum ki?
Nst benimde oyle asla hareket etmiyor orda doktor soruyor hareketleri nasil diyor cok hareketli diyorum ama.nst de tık yok..
Evet ya ordan virus filan kapmayiz degil mi solunum yoluyla bulasiyor gerci ama
Evet nstde bizde de tik yok.
Virus kapmayiz belki ama bana artik hersey cok pis geliyor.Corona bitse ben normale donemiycem😅😅

X