Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla nst temiz çıkınca başka birşey yapmadı doktor. Cuma yeni kontrol. Çocuk orada usluyu oynaya oynaya evde doğmasa bariSen ne yapdin ne dedi dr. Cnm..?
İnşallah canımAzze hadi bakakim belki cumayi beklemez senin, hafif sancin basladiysa. Kilosu falan da cok iyi maşallah.
Hadi bakalım canım sen bekle dahaValla nst temiz çıkınca başka birşey yapmadı doktor. Cuma yeni kontrol. Çocuk orada usluyu oynaya oynaya evde doğmasa bari
Bekliyorum valla bu gidişle benim de gunum tamamlanacak ya da ansızın yakalancam çok heyecanlı acaba hangisi gelecek başımaHadi bakalım canım sen bekle daha
Bende heyecan kalmadı artık cumaya kadar geldi geldi gelmedi başına gelcek belli zatenBekliyorum valla bu gidişle benim de gunum tamamlanacak ya da ansızın yakalancam çok heyecanlı acaba hangisi gelecek başıma
Canım benim arkadaşın 40+3 de sancı sı yoktu. Dogramayacagım herhalde deyip akşam üstü yürüğüşe cıktı 2 saat ancak yürümüş aniden 6 da sancı gelip hastaneye gitti 3 saatte doğurdu sende bol bol yürüğüş yap çok faydası oluyormuş onun bebeği 4 kilo üstüydü maşallah sende cumaya kalmadan dogurursun inşallah beni hatırlarmısın bilemiyorum senin gruptaydım bende haziran annesi olacağım allah izin ederse inşHadi bakalım canım sen bekle daha
Maalesef hepimiz oyleyiz ya bitse de eskiye donmek mumkun degil.Evet nstde bizde de tik yok.
Virus kapmayiz belki ama bana artik hersey cok pis geliyor.Corona bitse ben normale donemiycem
Hatırladııımmm gözün aydın canım hayırlı olsun sağ sağlim kucaklarımıza alalım inşallah ❤ inşallah canımm bakalım bekleyeliiimCanım benim arkadaşın 40+3 de sancı sı yoktu. Dogramayacagım herhalde deyip akşam üstü yürüğüşe cıktı 2 saat ancak yürümüş aniden 6 da sancı gelip hastaneye gitti 3 saatte doğurdu sende bol bol yürüğüş yap çok faydası oluyormuş onun bebeği 4 kilo üstüydü maşallah sende cumaya kalmadan dogurursun inşallah beni hatırlarmısın bilemiyorum senin gruptaydım bende haziran annesi olacağım allah izin ederse inş
İnşallah canım ❤Ay hadi insallah belki beklemez cumayi gelir az sancı da varmis
Canım çok çok yürü. Ne kadar hareket o kadar hızlı açılma.İnşallah canım ❤
Bence Cumaya kalmayacak senin sen bu arada yürüyüş yap çok zor oluyor ama 1saatte olsa yürü Bende bugün kontrole gidiyorum doktoruma hiç ilaç vs vermemişti bakalım sorcam bu arada bebekle dışarı çıkmak ne zormuş unutmuşuzBende heyecan kalmadı artık cumaya kadar geldi geldi gelmedi başına gelcek belli zaten
Aynen canım bir de suni sancı serumla mı veriliyorCanım çok çok yürü. Ne kadar hareket o kadar hızlı açılma.
Tamam canım aynı bedendeyken daha mı kolay oluyodu diyosunBence Cumaya kalmayacak senin sen bu arada yürüyüş yap çok zor oluyor ama 1saatte olsa yürü Bende bugün kontrole gidiyorum doktoruma hiç ilaç vs vermemişti bakalım sorcam bu arada bebekle dışarı çıkmak ne zormuş unutmuşuz
Insallah canim rabbim saglikla kavustursun dualarimiz seninle bizide habersiz birakmaKızlar bebeğim suyu çok bulanık yüzde 90 kakasını yapmış başka doktora da gösterdim oda öyle gördü bende gördüm suyunu birşeyler var hep beni acil sezaryene alıyorlar dua edin lütfen inşallah enfeksiyon kapmamıştır Yanımda başka hastalara rica etti beni içeri aldı onlarınkini gösterdi tertemizdi inşallah enfeksiyon almamıştır sağlıkla kucağıma alırım
İnşallah birşey olmayacak sakın korkma.enfeksiyon da alsa tedavisi var inşallah. Sağlıcakla kucağına alKızlar bebeğim suyu çok bulanık yüzde 90 kakasını yapmış başka doktora da gösterdim oda öyle gördü bende gördüm suyunu birşeyler var hep beni acil sezaryene alıyorlar dua edin lütfen inşallah enfeksiyon kapmamıştır Yanımda başka hastalara rica etti beni içeri aldı onlarınkini gösterdi tertemizdi inşallah enfeksiyon almamıştır sağlıkla kucağıma alırım
Kuzum sağ sağlim kucağına al inşallah dualarımız seninle ❤Kızlar bebeğim suyu çok bulanık yüzde 90 kakasını yapmış başka doktora da gösterdim oda öyle gördü bende gördüm suyunu birşeyler var hep beni acil sezaryene alıyorlar dua edin lütfen inşallah enfeksiyon kapmamıştır Yanımda başka hastalara rica etti beni içeri aldı onlarınkini gösterdi tertemizdi inşallah enfeksiyon almamıştır sağlıkla kucağıma alırım