2021 Nisan Anneleri

Halida bildigin uctum ama hol halisinda diye o kadar kaydi birde ben kendimi unutup koca gobegimle kosunca,Toto ustu dustum neyseki ayrilmadi bir yerim🙊🙊Iyi cok sukir bir skinti yok yani bence hissetmedi bile o ama benim ttabi kemiklerim acidi😅
Allah korusun fena dusmussun cok gecmis
O kadar acir ya kız ben yuruyemiyorum altimi tuta tuta zor yuruyorum😁 kosmak nerde bende

Merhaba, ben sadece kordon kanı saklayacağım. Ankaradayiz biz yaşam bankası adlı bir şirket ile anlaştık. Bunun yanında onkim diye bir şirketten de teklif aldık, ama diğeri daha ilgili davrandı açıkçası onda karar kıldık. İnşallah yeterli kan çıkarsa saklayacağım.
Anladım inşallah çıkar yeterli kan ben İstanbuldayım bizde yaşam bankası ile görüştük asıl merkez Ankara'daymis ama burda da laboratuvarları varmış onkimden banada dönen olmadı sanırım bizde yaşam bankasında karar kılacağız hem kan hem kordon saklatmayi düşünüyoruz. Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için hayırla sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah kolay dogumunuz olsun 🙏

Kızlar son 7 saat ve hala uykunun zerresi yok gözümde ne kadar uykusuzdum oysaki :KK57: korku heycan stres hepsi birarada mala bağladım :KK17:38+1de geliyor inşallah gönlümün efendisi yarın giderken yine yazarım sanirim dua edin bize olur mu teyzeleri:KK200:
Biraz uyumaya calisin ama zaten koca birgun uykusuz ve yorgunluk oluyor ister istemez yani 😊

Kızlar son 7 saat ve hala uykunun zerresi yok gözümde ne kadar uykusuzdum oysaki :KK57: korku heycan stres hepsi birarada mala bağladım :KK17:38+1de geliyor inşallah gönlümün efendisi yarın giderken yine yazarım sanirim dua edin bize olur mu teyzeleri:KK200:
Keşke bende dogursam dayimin kizi kontrole gitti doguma aldilar kizim gordun simdi onun bebegini ya anne kardesim nezaman dogucak kadar diyip duruyor 😂

Biraz uyumaya calisin ama zaten koca birgun uykusuz ve yorgunluk oluyor ister istemez yani 😊
Keşke bende dogursam dayimin kizi kontrole gitti doguma aldilar kizim gordun simdi onun bebegini ya anne kardesim nezaman dogucak kadar diyip duruyor 😂
Smdi deniycem bi kez daha 3 4 saat uyusam kardır :işsiz: kıyamam kardeşini ister güzellik ne kadar güzel heycanla bekliyo az kaldı zaten öyle böyle yakın zamanda gelicek :KK68:

Okurken ben heyecanlandim🙈seni dusunemiorm rabbim saglikla kavustursn insallah🤲Kendini toparlayinca yaz bize habersiz birakma

Dualarim senle ve pasanla kuzum normal uyuyamaman, yarin büyük gün hasretlik bitiyor geliyor prens ♥️ Allahim sag salim kolaylikla sezeryani atlatmayi nasip eder insallah bebisinide saglikla kucagina alirsin insallah 🥰

Canım sakin olmaya çalış dicem ama benim bile günüm belli değil her an olur diye heyecanlıyım seni düşünemiyorum ama sen yine de uyumaya çalış vücudun dinç olsun zaten baya erken gideceksin hastaneye bir kaç saat uyu en azından

Çok büyük heyecan 😊 sağlıkla kavuşun inşallah 🙏🏻 ben de çarşambayı bekliyorum aynı şekilde şimdiden 🙃

Ne guzel iyi denk gelmis.
Hazır arkadasim da izmirdeyken gitsin zaten o da incelemis sanirim aklina yatmis baya.
Bebis nasil uyuyor mu geceleri 😊
Zaten tanışıp elini sıktın mı hocanın hipnoz oluyorsun😄 Ah şükür cnm bebeğim bugün yeni yeni düzene giriyor bu gece sakin en son 12de emzirip uyutmuştum şimdi göğsüme süt indi oda mıkırdanmaya başladı uyanacak emmeye herşey okdr düzeninde yaratılmış ki süt bile bebeğin uyanacağı dakika taze iniyor Rabbim sen ne büyüksün bu haller beni çok duygulandırıyor 3gündür kasık ağrısı göğüs sızı derken bugün kendime geldim ve ince bir lohusalık sızısı başladı kalbimde gidip büyük kızımı uykuda izliyorum gelip küçük kızımı izliyorum içime bir sızı düşüyor Rabbim hiçbir anayı yavrusuz hiçbir yavruyu anasız bırakmasın hakeden tüm kadınlara nasip etsin inşaallah hepinizin su gibi doğumları kavuşmaları olsun😢😭 başladı benim lohusa duygusallığım 😭❤️İlk kızımdada böyle olmuştu 40 çıkana kdr her gece ağlardım ya birler olursa diye Rabbim korusun meleklerimizi🙏🏻
Maşaallah 41 kere, pozitif düşünmek baştan beri hareketli olmak, bilinçli olmak sayesinde oldu. Birde duaların 🙏 inşaallah doğumu gibi buyutmeside kolay ve güzel olur.
Bende aynıyım şu an dediğin gibi yürürken ağrıyor her an gelecek gibi ama uzun süreli bir kasılma gelmiyor. Sanırım henüz açılma yok. Aminnn inşaallah Allah razı olsun 🙏🥰

Açılman var ise belki kasilmalari hissetmiyorsundur nstde belli olur. Böyle durumlarda suni daha çabuk etkili olabiliyor hayırlısı ve en iyisi olsun inşallah 🥰🙏

Al bir tane daha 😂

Sağlıcakla kucağına al canım sende 🥰🙏
Ne güzel dedin gerçekten öyle en başından beri hep hareketli idim, hamileyim diye iki kez hiç yemedim hep normal düzenimde 12 kilo ile doğuma gittim, her işimi kendim gördüm son hafta bile oturmadım, dua ve pozitif düşünme ile veren Rabbim bir şekilde kavuşturacak diyerek teslim oldum tüm kokularıma, en son 5dk bir sancı içinde hastaneye giderken her sancı anı Allahüekber diyerek dualarla gittim, diyorlar ya her doğum bir ölüm ve diriliştir buda korkutur insanı gerçekten öyle imiş epiduralli normal doğumla epiduralsiz normali de yaşayarak ikisi arası bile çok faklı imiş onu gördüm, sağlıkla gelsinler hepsinin bir saati var planlara hiç uymayan 🙏🏻😊
Ah kıyamam sağlıkla kavuşun inşaaşlah hiçbir kavuşma bu kdr heyecanlı ve eşsiz değil 🙏🏻 Dualarımdasınız❤️

Gözünüz aydin canim bitti sükür hasretlik🥰aminnn
Canım çok teşekkürler. Çok şükür bitti hasretlik ilk ve son olsun insallah 🙏🙏
Canım benim çok sevindim şükürler olsun sağlıkla büyüt inşallah 🥰🥰

Aminn inşallah canım benim çok teşekkür ederim darısı size olsun inşallah bebislerinize sağlıkla kavuşun 🥰🙏

Çok heyecanlı nasil uyku girsin gözüne, senin mesajlarını okurken bile kalbim çarpıyor 🥰
Ama bitiyor bu serüven, çok daha güzeline son saatlerin... Sağlıkla kavuşun miniginle çok rahat kolay olsun insallah. Dualarımız seninle canım....

Günaydın kızlar.. artık uyku da yok bizlere vallahi ...
Bugün dr kontolü olan arkadaşlara bol şans..
Özellikle Azze Inşallah doğum belirtilerin vardır..
Beklemek artık çok zor
Şafak:9 14.04😍

Hihiii bambaska evredeyim adamin altini degistireyim dedim pipisi mübarek tazikli su gelir ya birden hortumun ucu saga sola kacar aynen öyleee üstümüz basimiz cis oldu neyse onu temizledim bu sefer kaka yapti onuda temizledim gene yapti sonra agzini gezdirip o ince sesiyle süt istedi, hemen acele acele göbegini dezenfekte et altini bagla süt ver nefes al 😄darisi basinizaaaa. Aminnnnnnnnnn🥰 kuzum sen takvim gününü uzat bence bebis dogduktan sonra kac günlük oldugunu görürüz.
Ayy benim oglusta yapcak mı böyle şeylerrr :KK70: nasıl uzatcaaammm 😏

X