Insallah tugba ama.korktum ne yalan soyleyeyim.Düştüyse iyi canım günde 3 defa ölç bundan sonra en azından için rahat eder belki sürekli olmayacaktır anlık birşeydir inşallah
Ne guzel iyi denk gelmis.Çok çok memnundum, doktor değil başka biri ya çok şifacı bir insan, çok anlayışlı, nazik, hatır şinaz, eşli olarak çok ilgileniyor erkeklere farklı bir deneyim ve bakış açısı kazandırıyor doğuma giremem diyen eşim heyecanla girdi her anı izledi ve ağladı oan bebek çıktığında ve en önemlisi her daim pozitif elide çok hafif gerçekten bir kez canımı yakmadıDaha önce boş gebelikten kürtaj oldum kedisine ozamanda hiç sıkıntı yaşamamıştım ağrı sıkıntı vs Keşke tüm kadın doğumcular onun gibi olsa bir çok doğum çok kolay olurdu eminim
Gecmis olsun canım son zamanlar da sıkıntı hep bunlar dikkat etmek gerekiyorDustu cok sukur benim bunyem dusuk tansiyona aliskin aslinda hep dusuktur aniden yukselince kotu oldum sanirim.
Nasilsin canim ya kendi tansiyon derdimden sana yazamadimEvet ilki erkek suan kiz.
Ay azze hic yasamadigim seyleri yasiyorum oglumda bunlarin hicbiri olmadi hic anlamadan dogmus sag salim kucagimiza alalimda allah hayirli zamani nasip etsin.Gecmis olsun canım son zamanlar da sıkıntı hep bunlar dikkat etmek gerekiyor
Bende simdi okudum yazismalari,ay yuzduk yuzduk kuyruguna geldik ins bir daha tansiyon sorunu olmaz.Dusmesine sevindim.Nasil kontrol altinda tutulacak bu tansiyon acaba?Su kalan zamanlarida guzelce atlatsak ya.Nasilsin canim ya kendi tansiyon derdimden sana yazamadim
Canım bu zamana kadar iyi gelmişsin ozaman bak 37 olmuşsun bundan sonra dikkat et eğer sürekli yüksek giderse doğum yaklaşmış zaten hiçbir sorun olmaz en en 38de doğum yapmış olursun kiiii bu zor bir ihtimal ben ve burda bir kaç arkadaş aylardır yüksek tansiyonla uğraştık bak şimdi doğuramıyoruzInsallah tugba ama.korktum ne yalan soyleyeyim.
Perinatolojiye gittigimde bana demisti ki rahim damarlarinizda genisleme gordum ne.anlama geliyor bu demistim ilerleyen zamanlarda yuksek tansiyon preeklampsi tehliken olabilir o yuzden bir tansiyon aleti al ölc her.gun demisti.
Bana o zaman sacma geldi dedim ne alakasi var benim tansiyonum hamile kalinca inanilmaz dusuyor.
Aklima o geldi.
Tansiyon aleti de aldim ama valla ikinci olcmemdir.
Bundan sonra duzenli her gun olcucem
Hemde ne başka ..Sabahtan akşama memede resmen emzik olarak kullanıyor beni..Ben kucağıma alinca aranmaya başlıyor zilli kızım.. Darısı basiniza..Doğuranlar şimdi bambaşka evreye geçti
Benim ki memede kestiriyor sonra en az 3 saat ortada hiç demiyor ben erken doğdum uyuyayım da günümü tamamlayayım boyuna posuna bakmadan açmış gözleri fıldır fıldır bakınıyorHemde ne başka ..Sabahtan akşama memede resmen emzik olarak kullanıyor beni..Ben kucağıma alinca aranmaya başlıyor zilli kızım.. Darısı basiniza..
Maşaallah 41 kere, pozitif düşünmek baştan beri hareketli olmak, bilinçli olmak sayesinde oldu. Birde dualarınSağolun cnmlarım bilgilendirmeleriniz içinBenimde kasılmalarım vardı düzensiz, ama sürekli idrara çıkma isteği, yatıp kalkarken kasık kemik batması son hafta yürürken dahi kasıklarım sızlıyordu, hatta son gün annemlerle dağa ormana çıktık, yol çok engebeli ve sallantılıydı giderken zonkluyordu resmen kasıklarım hatta dedim bişi olsa ormanda doğurcam diye korktum pişman oldum gittiğime o günün sabahı hala inanamıyorum direk doğumhaneye geçip 15dk da doğurduğuma meğer tüm açılmayı evde tamamlamışım resmen Rabbim sizlerde nasip etsin bir avazda inşaallah
Açılman var ise belki kasilmalari hissetmiyorsundur nstde belli olur. Böyle durumlarda suni daha çabuk etkili olabiliyor hayırlısı ve en iyisi olsun inşallahBenim kasılmalarım oluyor ama eskiden saatte 4-5 kez olurken şimdi 4-5 kez oluyor. Bende kendi sancımla doğurmak istiyorm ama 40+1 de doktora gitmeyi düşünüyorm artk devlete açılmamı görünce direk yatıracak beni eminim. Bende yapayım bu hareketleri inşallah işe yarar başlar sancım. Denemediğim şey kalmadı İlşki de denedim ama yok yani hiçbir işe yaramıyor
Al bir tane dahaBenimde 2cm aciklik vardi cuma gunu evde plates topu ile hareketler yapiyorum ama sanci yok anlamadim gtti ilk oglum da nişanım geldiginde hastaneye gittim ki 2cm acikligim var bunda bseyde gelmedi
Sağlıcakla kucağına al canım sendeHerkese iyi akşamlaryaklaşık on gündür sizin sayfayı takipteyim ikinci hamileliğim bebeğim şuan 37 haftalık Allah nasip ederse oğlum olacak . 9 yaşına da bir kızım var. Bebeğimin muhtemel doğum tarihi 23/04/2021
Doğum yapan arkadaşların mutlulukları ile mutlu oldumkuveze bebeği girenlere dua ettim yavrularına kavustukca sevindim. Sessiz sessiz yaşadım sonra aklima geldi bir zamanlar bende üye olmuştum kk ya aman dedim bir selam vereyim geç de olsa... En başta aranıza neden katılmadim diye de üzüldüm kaç gündür.
Maşaallah 41 kere, pozitif düşünmek baştan beri hareketli olmak, bilinçli olmak sayesinde oldu. Birde dualarıninşaallah doğumu gibi buyutmeside kolay ve güzel olur.
Bende aynıyım şu an dediğin gibi yürürken ağrıyor her an gelecek gibi ama uzun süreli bir kasılma gelmiyor. Sanırım henüz açılma yok. Aminnn inşaallah Allah razı olsun
Açılman var ise belki kasilmalari hissetmiyorsundur nstde belli olur. Böyle durumlarda suni daha çabuk etkili olabiliyor hayırlısı ve en iyisi olsun inşallah
Al bir tane daha
Sağlıcakla kucağına al canım sende
Hihiii bambaska evredeyim adamin altini degistireyim dedim pipisi mübarek tazikli su gelir ya birden hortumun ucu saga sola kacar aynen öyleee üstümüz basimiz cis oldu neyse onu temizledim bu sefer kaka yapti onuda temizledim gene yapti sonra agzini gezdirip o ince sesiyle süt istedi, hemen acele acele göbegini dezenfekte et altini bagla süt ver nefes alDoğuranlar şimdi bambaşka evreye geçti
Bence de ya siz doguramadiniz dahaCanım bu zamana kadar iyi gelmişsin ozaman bak 37 olmuşsun bundan sonra dikkat et eğer sürekli yüksek giderse doğum yaklaşmış zaten hiçbir sorun olmaz en en 38de doğum yapmış olursun kiiii bu zor bir ihtimal ben ve burda bir kaç arkadaş aylardır yüksek tansiyonla uğraştık bak şimdi doğuramıyoruzönemli olan takip etmek takip ettiğin müddetçe korkulacak birşey yok allahın izniyle
Merhaba bende kordon kanı saklatmayla ilgili araştırma yapıyordum msjinizi gördüm sadece kanı mi saklatacaksiniz kordon dokusuyla beraber mi saklatacaksiniz bide hangi merkez acaba İstanbul'da bı merkez mi ismi nedirBiz kordon kanı saklamaya karar verdik,700 TL kit ücreti var eğer kan 30mlden azsa saklanamiyormus fazla ise saklaniyor. Bunu belirleme ücreti 700 TL , bu dahil saklamayla birlikte2300 civarı bir ücreti var. @antalya86
Halıda mi kaydinHalida kaydim birde bugun kostururken, baya hizli kaydim.Sanirim gelen nisan degildi ama alttan batmam var cok birde kaymadan sonra agrim oldu.hala bacaklarim yan kaslarim baya agriyor.Allahtan yarin oglen randevum var ya.
Merhaba, ben sadece kordon kanı saklayacağım. Ankaradayiz biz yaşam bankası adlı bir şirket ile anlaştık. Bunun yanında onkim diye bir şirketten de teklif aldık, ama diğeri daha ilgili davrandı açıkçası onda karar kıldık. İnşallah yeterli kan çıkarsa saklayacağım.Merhaba bende kordon kanı saklatmayla ilgili araştırma yapıyordum msjinizi gördüm sadece kanı mi saklatacaksiniz kordon dokusuyla beraber mi saklatacaksiniz bide hangi merkez acaba İstanbul'da bı merkez mi ismi nedir
Halida bildigin uctum ama hol halisinda diye o kadar kaydi birde ben kendimi unutup koca gobegimle kosunca,Toto ustu dustum neyseki ayrilmadi bir yerimHalıda mi kaydin
Cok gecmis olsun canım bebegin hareketleri nasil