2021 Nisan Anneleri

Düştüyse iyi canım günde 3 defa ölç bundan sonra en azından için rahat eder belki sürekli olmayacaktır anlık birşeydir inşallah
Insallah tugba ama.korktum ne yalan soyleyeyim.
Perinatolojiye gittigimde bana demisti ki rahim damarlarinizda genisleme gordum ne.anlama geliyor bu demistim ilerleyen zamanlarda yuksek tansiyon preeklampsi tehliken olabilir o yuzden bir tansiyon aleti al ölc her.gun demisti.
Bana o zaman sacma geldi dedim ne alakasi var benim tansiyonum hamile kalinca inanilmaz dusuyor.
Aklima o geldi.
Tansiyon aleti de aldim ama valla ikinci olcmemdir.
Bundan sonra duzenli her gun olcucem

Ne guzel iyi denk gelmis.
Hazır arkadasim da izmirdeyken gitsin zaten o da incelemis sanirim aklina yatmis baya.
Bebis nasil uyuyor mu geceleri

Nasilsin canim ya kendi tansiyon derdimden sana yazamadim
Bende simdi okudum yazismalari,ay yuzduk yuzduk kuyruguna geldik ins bir daha tansiyon sorunu olmaz.Dusmesine sevindim.Nasil kontrol altinda tutulacak bu tansiyon acaba?Su kalan zamanlarida guzelce atlatsak ya.

Canım bu zamana kadar iyi gelmişsin ozaman bak 37 olmuşsun bundan sonra dikkat et eğer sürekli yüksek giderse doğum yaklaşmış zaten hiçbir sorun olmaz en en 38de doğum yapmış olursun kiiii bu zor bir ihtimal ben ve burda bir kaç arkadaş aylardır yüksek tansiyonla uğraştık bak şimdi doğuramıyoruz önemli olan takip etmek takip ettiğin müddetçe korkulacak birşey yok allahın izniyle

Herkese iyi akşamlar yaklaşık on gündür sizin sayfayı takipteyim ikinci hamileliğim bebeğim şuan 37 haftalık Allah nasip ederse oğlum olacak . 9 yaşına da bir kızım var. Bebeğimin muhtemel doğum tarihi 23/04/2021

Doğum yapan arkadaşların mutlulukları ile mutlu oldum kuveze bebeği girenlere dua ettim yavrularına kavustukca sevindim. Sessiz sessiz yaşadım sonra aklima geldi bir zamanlar bende üye olmuştum kk ya aman dedim bir selam vereyim geç de olsa... En başta aranıza neden katılmadim diye de üzüldüm kaç gündür.

Bu arada son okuduğum mesajlarda baş ağrısı çeken bir arkadaş vardı. Tansiyon ile ilgili yazışmalar olmuş. Bende kendi yaşadığım durumu anlatayım 2 gün önce sabah hafif çarpıntim vardi. Bu arada hamilelikten önce karaciğer enzimlerimden alt değerim sınırın üstüne bir seyir halindeydi. Aile hekimim özellikle 36. Haftadan sonra tansiyonumu düzenli ölçmem gerektiğini ve elde bacakta şişme olursa tansiyonum yüksek çıkarsa mutlaka drumla konuşmam gerektiğini söylemişti. İşte cuma günü tansiyonu ölçüyorum 15/9 14/8 falan çıkıyor şiddetli baş zonklamasi sabaha kadar perişan etti beni. Tabi limon ve sarımsak ile son 3 haftadır dengeliyordum. İlla ki yüksek çıkıyordu. Cumartesi sabahı doktoruma msj attım. Bana hemen alfamet yazdı ve günde üç defa yut pazartesiye de gel dedi. Aile hekimimle görüştüm o da dikkat etmem gerektiğini bu hapin bebek için hiçbir zararı olmayacağını söyledi. Yüksek tansiyonun benim ve bebeğim için zararı olacağını söyledi baktın 14 15 i görüyorsun hemen hap yut dedi. Tabi belirli aralıklarla. Yarın gideceğim bakalım. Önce biraz telaşlandim. Ama bebeğimin hareketlerini hissetmek rahatlattı beni

Hemde ne başka ..Sabahtan akşama memede resmen emzik olarak kullanıyor beni..Ben kucağıma alinca aranmaya başlıyor zilli kızım.. Darısı basiniza..
Benim ki memede kestiriyor sonra en az 3 saat ortada hiç demiyor ben erken doğdum uyuyayım da günümü tamamlayayım boyuna posuna bakmadan açmış gözleri fıldır fıldır bakınıyor

Maşaallah 41 kere, pozitif düşünmek baştan beri hareketli olmak, bilinçli olmak sayesinde oldu. Birde duaların inşaallah doğumu gibi buyutmeside kolay ve güzel olur.
Bende aynıyım şu an dediğin gibi yürürken ağrıyor her an gelecek gibi ama uzun süreli bir kasılma gelmiyor. Sanırım henüz açılma yok. Aminnn inşaallah Allah razı olsun
Açılman var ise belki kasilmalari hissetmiyorsundur nstde belli olur. Böyle durumlarda suni daha çabuk etkili olabiliyor hayırlısı ve en iyisi olsun inşallah
Benimde 2cm aciklik vardi cuma gunu evde plates topu ile hareketler yapiyorum ama sanci yok anlamadim gtti ilk oglum da nişanım geldiginde hastaneye gittim ki 2cm acikligim var bunda bseyde gelmedi
Al bir tane daha
Sağlıcakla kucağına al canım sende

çoğalıyoruz ins. Dogumlarimiz kolay olur
Sağlıcakla kucağına al canım sende

Doğuranlar şimdi bambaşka evreye geçti
Hihiii bambaska evredeyim adamin altini degistireyim dedim pipisi mübarek tazikli su gelir ya birden hortumun ucu saga sola kacar aynen öyleee üstümüz basimiz cis oldu neyse onu temizledim bu sefer kaka yapti onuda temizledim gene yapti sonra agzini gezdirip o ince sesiyle süt istedi, hemen acele acele göbegini dezenfekte et altini bagla süt ver nefes al darisi basinizaaaa. Aminnnnnnnnnn kuzum sen takvim gününü uzat bence bebis dogduktan sonra kac günlük oldugunu görürüz.

Bence de ya siz doguramadiniz daha
Bende beklicem zamanimi allahin izniyle

Biz kordon kanı saklamaya karar verdik,700 TL kit ücreti var eğer kan 30mlden azsa saklanamiyormus fazla ise saklaniyor. Bunu belirleme ücreti 700 TL , bu dahil saklamayla birlikte2300 civarı bir ücreti var. @antalya86
Merhaba bende kordon kanı saklatmayla ilgili araştırma yapıyordum msjinizi gördüm sadece kanı mi saklatacaksiniz kordon dokusuyla beraber mi saklatacaksiniz bide hangi merkez acaba İstanbul'da bı merkez mi ismi nedir

Halida kaydim birde bugun kostururken, baya hizli kaydim. Sanirim gelen nisan degildi ama alttan batmam var cok birde kaymadan sonra agrim oldu.hala bacaklarim yan kaslarim baya agriyor.Allahtan yarin oglen randevum var ya.
Halıda mi kaydin
Cok gecmis olsun canım bebegin hareketleri nasil

Merhaba bende kordon kanı saklatmayla ilgili araştırma yapıyordum msjinizi gördüm sadece kanı mi saklatacaksiniz kordon dokusuyla beraber mi saklatacaksiniz bide hangi merkez acaba İstanbul'da bı merkez mi ismi nedir
Merhaba, ben sadece kordon kanı saklayacağım. Ankaradayiz biz yaşam bankası adlı bir şirket ile anlaştık. Bunun yanında onkim diye bir şirketten de teklif aldık, ama diğeri daha ilgili davrandı açıkçası onda karar kıldık. İnşallah yeterli kan çıkarsa saklayacağım.

Halıda mi kaydin
Cok gecmis olsun canım bebegin hareketleri nasil
Halida bildigin uctum ama hol halisinda diye o kadar kaydi birde ben kendimi unutup koca gobegimle kosunca,Toto ustu dustum neyseki ayrilmadi bir yerimIyi cok sukir bir skinti yok yani bence hissetmedi bile o ama benim ttabi kemiklerim acidi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…