2021 Nisan Anneleri

Kizlar toplu alintilama yapmaya calismtim ama olmadi sanirim kekik cayi ictim cok az belki zararlidir diye icine de limon suyu koydum 11-7 ye dustu aramadim o yuzden ama tekrar yukselirse haner vericem ilk defa oluyor hep dusuktu ne oldu anlamadim

Nisan da olabilir. Sen kendini biraz takio et olmadi doktoruna yaz bakalım kontrolüm ne zamandı yakın mi? Alttan kontrol eder belki.
da kaydim birde bugun kostururken, baya hizli kaydim.🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Sanirim gelen nisan degildi ama alttan batmam var cok birde kaymadan sonra agrim oldu.hala bacaklarim yan kaslarim baya agriyor.Allahtan yarin oglen randevum var ya.
Geçen gün hani çok kasılmam belde kasıkta batma agrım.olmuatu ya o gün ben kayıp düşmüştüm.kalcamin üstüne. Doktora söylediğimde o yapmıştır dedi. Dengeyi korumak acayip zor oluyor karnım çok büyük vücudumu kontrol edemiyorum çoğu zaman, un çuvalı gibi kayıyorum.bir tarafa 😂😂😂😂
Yarin oglen Allahtan kontrolum.Pek ihtimal vermiyorum ama takip edeyim en iyisi☺
Benimki biraz yaramazlik ya arkasindan kostum oglumla esimin senin neyine yakalamaca. Bir kaydim o hizla bir dustum Allahtan tutundum 😅kiloda alinca suspansiyon saglam oldu😅😅😅

Halida kaydim birde bugun kostururken, baya hizli kaydim.🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Sanirim gelen nisan degildi ama alttan batmam var cok birde kaymadan sonra agrim oldu.hala bacaklarim yan kaslarim baya agriyor.Allahtan yarin oglen randevum var ya.
Bebeğin hareketlerini hissediyorsun değil mi canım ona dikkat gelen akıntıyı yarın sorarsın zaten hareket ediyorsa acil bir durum yoktur diye düşünüyorum.

Kızlae birsey sorucam.Ben simdiye kadar kendi deneyimimdende dolayi herhakde nisani kanli mukuslu birsey diye dusunmustum.Ama aksini soyleyen arkadaslar oldu demin o tarz bisi geldi ama enfeksiyonmu nisanmi nasil anliycam aksamdan beri kasilmam cok adet agrisi gbi ama hani oyle dogum sancisi benzeride degil.
Kontrolum yarin.Yarina kdr bisi ilerlemezse gitmeye luzum var mi bilemedim.
Birde doguma yakin enfeksiyon artio galiba bende bitmisti tamamwn ama suan saskinim.Karnim falanda inmedi ama oglumdada inmemmisti.Kasikkarim cok sizliyor ve alttan igne batiyor gibi oluo geldi.
Cevap yazan oldu mu bilmiyorum sayfalarda ilerleyemedim henüz benim de doğum yaptığım gün aşırı akıntım vardı hatta bez yetistiremedim, yoğun ıslaklık veren krem renginde akıntıydi. Ben onun Nişan olduğunu düşünüyorum normalde ki akintimdan farklıydı çünkü . Ayrıca hiç belirtim de yoktu gecesine sancilandim aniden

Ben hic birakamadim 1 sefer 32 de birakayim dedim almadim 2 gun ölü gibi gezdim.Ben ictigim halde yasiyorum bu ataklari her gece 2 tane prilam aliorum hala.Ilk gebeligimde yoktu bu ilac 13 kilo vermistim. Bunda ilac sayesinde 4 5 kilo verdim basta o kdr kaldi sonra almaya basladim.
Zaten 5 aya kdr da hic kilo almaidm.
ilkiyle cinsiyet farklimi canim

Kizlar toplu alintilama yapmaya calismtim ama olmadi sanirim kekik cayi ictim cok az belki zararlidir diye icine de limon suyu koydum 11-7 ye dustu aramadim o yuzden ama tekrar yukselirse haner vericem ilk defa oluyor hep dusuktu ne oldu anlamadim
Kekik tansiyon için iyi değil diye biliyorum. Bence bilmediğin şeyleri çok içme. Belki içtiğin limonun yediğin sarımsağın etkisi ancak olmuştur

Bir tane sarimsak alip yuttun mu?
Sarimsak yedim ben yemekte bir canim cok istedigi icin 3 tane yedim ona ragmen boyle.
Boynumdan yukari yukseliyor agrim ve burnum kaniyor ben gideyim ya normal degil
Sen o zaman mutlka git canım bende hiç bi belirti olmuyodu

Kekik tansiyon için iyi değil diye biliyorum. Bence bilmediğin şeyleri çok içme. Belki içtiğin limonun yediğin sarımsağın etkisi ancak olmuştur
Kekik cayi limon sarimsak muz diyordu.
Bir tek kekik cayi icmemistim o da rahimde kasılma yapiyor diye cok az ictim zaten.
Artik hangisi dusurdu bilmiyorum

Nişan seffafta olabilirmis hatta bi arkadasin oyle olmustu burda yanlis hatirlamiyosam

Evet benim şeffaf geldi ama kahverengide geldi benim tahminim 2cm de kahverengi olan geldi, bir gece 5dk düşen Kasılmalar oldu ama sancı yoktu hazırlanıp gidecekken kesildi büyük ihtimal o ara 5cm oldu 2gün öyle gezdim gece suyun gelmesiyle hızlandı 8cm le giriş yaptım o sıra balgam gibi geldi o da tıkaçtı sanırım

Anladim canim onlar icin fark etmez sanirim ya durumlari baya iyi sen memnundun degil mi?

Çok çok memnundum, doktor değil başka biri ya çok şifacı bir insan, çok anlayışlı, nazik, hatır şinaz, eşli olarak çok ilgileniyor erkeklere farklı bir deneyim ve bakış açısı kazandırıyor doğuma giremem diyen eşim heyecanla girdi her anı izledi ve ağladı oan bebek çıktığında ve en önemlisi her daim pozitif elide çok hafif gerçekten bir kez canımı yakmadı 🙏🏻 Daha önce boş gebelikten kürtaj oldum kedisine ozamanda hiç sıkıntı yaşamamıştım ağrı sıkıntı vs🙏🏻 Keşke tüm kadın doğumcular onun gibi olsa bir çok doğum çok kolay olurdu eminim☹️

X