Allah korusun fena dusmussun cok gecmisHalida bildigin uctum ama hol halisinda diye o kadar kaydi birde ben kendimi unutup koca gobegimle kosunca,Toto ustu dustum neyseki ayrilmadi bir yerimIyi cok sukir bir skinti yok yani bence hissetmedi bile o ama benim ttabi kemiklerim acidi
Anladım inşallah çıkar yeterli kan ben İstanbuldayım bizde yaşam bankası ile görüştük asıl merkez Ankara'daymis ama burda da laboratuvarları varmış onkimden banada dönen olmadı sanırım bizde yaşam bankasında karar kılacağız hem kan hem kordon saklatmayi düşünüyoruz. Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için hayırla sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah kolay dogumunuz olsunMerhaba, ben sadece kordon kanı saklayacağım. Ankaradayiz biz yaşam bankası adlı bir şirket ile anlaştık. Bunun yanında onkim diye bir şirketten de teklif aldık, ama diğeri daha ilgili davrandı açıkçası onda karar kıldık. İnşallah yeterli kan çıkarsa saklayacağım.
Biraz uyumaya calisin ama zaten koca birgun uykusuz ve yorgunluk oluyor ister istemez yaniKızlar son 7 saat ve hala uykunun zerresi yok gözümde ne kadar uykusuzdum oysakikorku heycan stres hepsi birarada mala bağladım 38+1de geliyor inşallah gönlümün efendisi yarın giderken yine yazarım sanirim dua edin bize olur mu teyzeleri
Keşke bende dogursam dayimin kizi kontrole gitti doguma aldilar kizim gordun simdi onun bebegini ya anne kardesim nezaman dogucak kadar diyip duruyorKızlar son 7 saat ve hala uykunun zerresi yok gözümde ne kadar uykusuzdum oysakikorku heycan stres hepsi birarada mala bağladım 38+1de geliyor inşallah gönlümün efendisi yarın giderken yine yazarım sanirim dua edin bize olur mu teyzeleri
Biraz uyumaya calisin ama zaten koca birgun uykusuz ve yorgunluk oluyor ister istemez yani
Smdi deniycem bi kez daha 3 4 saat uyusam kardırKeşke bende dogursam dayimin kizi kontrole gitti doguma aldilar kizim gordun simdi onun bebegini ya anne kardesim nezaman dogucak kadar diyip duruyor
Okurken ben heyecanlandimKızlar son 7 saat ve hala uykunun zerresi yok gözümde ne kadar uykusuzdum oysakikorku heycan stres hepsi birarada mala bağladım 38+1de geliyor inşallah gönlümün efendisi yarın giderken yine yazarım sanirim dua edin bize olur mu teyzeleri
Gözünüz aydin canim bitti sükür hasretlikİyi geceler herkese güzel anneler
Benim oğlum bugün evimize geldi çok şükür , Allah herkesin bebeğine sağlık versinçok şükür evimizdeyiz ... Bizim için hayat yeni basliyor , yoğun bir maraton , her hali guzel
Dualarim senle ve pasanla kuzum normal uyuyamaman, yarin büyük gün hasretlik bitiyor geliyor prensKızlar son 7 saat ve hala uykunun zerresi yok gözümde ne kadar uykusuzdum oysakikorku heycan stres hepsi birarada mala bağladım 38+1de geliyor inşallah gönlümün efendisi yarın giderken yine yazarım sanirim dua edin bize olur mu teyzeleri
Canım benim çok sevindim şükürler olsun sağlıkla büyüt inşallahİyi geceler herkese güzel anneler
Benim oğlum bugün evimize geldi çok şükür , Allah herkesin bebeğine sağlık versinçok şükür evimizdeyiz ... Bizim için hayat yeni basliyor , yoğun bir maraton , her hali guzel
Canım sakin olmaya çalış dicem ama benim bile günüm belli değil her an olur diye heyecanlıyım seni düşünemiyorum ama sen yine de uyumaya çalış vücudun dinç olsun zaten baya erken gideceksin hastaneye bir kaç saat uyu en azındanKızlar son 7 saat ve hala uykunun zerresi yok gözümde ne kadar uykusuzdum oysakikorku heycan stres hepsi birarada mala bağladım 38+1de geliyor inşallah gönlümün efendisi yarın giderken yine yazarım sanirim dua edin bize olur mu teyzeleri
Çok büyük heyecanKızlar son 7 saat ve hala uykunun zerresi yok gözümde ne kadar uykusuzdum oysakikorku heycan stres hepsi birarada mala bağladım 38+1de geliyor inşallah gönlümün efendisi yarın giderken yine yazarım sanirim dua edin bize olur mu teyzeleri
Zaten tanışıp elini sıktın mı hocanın hipnoz oluyorsunNe guzel iyi denk gelmis.
Hazır arkadasim da izmirdeyken gitsin zaten o da incelemis sanirim aklina yatmis baya.
Bebis nasil uyuyor mu geceleri
Ne güzel dedin gerçekten öyle en başından beri hep hareketli idim, hamileyim diye iki kez hiç yemedim hep normal düzenimde 12 kilo ile doğuma gittim, her işimi kendim gördüm son hafta bile oturmadım, dua ve pozitif düşünme ile veren Rabbim bir şekilde kavuşturacak diyerek teslim oldum tüm kokularıma, en son 5dk bir sancı içinde hastaneye giderken her sancı anı Allahüekber diyerek dualarla gittim, diyorlar ya her doğum bir ölüm ve diriliştir buda korkutur insanı gerçekten öyle imiş epiduralli normal doğumla epiduralsiz normali de yaşayarak ikisi arası bile çok faklı imiş onu gördüm, sağlıkla gelsinler hepsinin bir saati var planlara hiç uymayanMaşaallah 41 kere, pozitif düşünmek baştan beri hareketli olmak, bilinçli olmak sayesinde oldu. Birde dualarıninşaallah doğumu gibi buyutmeside kolay ve güzel olur.
Bende aynıyım şu an dediğin gibi yürürken ağrıyor her an gelecek gibi ama uzun süreli bir kasılma gelmiyor. Sanırım henüz açılma yok. Aminnn inşaallah Allah razı olsun
Açılman var ise belki kasilmalari hissetmiyorsundur nstde belli olur. Böyle durumlarda suni daha çabuk etkili olabiliyor hayırlısı ve en iyisi olsun inşallah
Al bir tane daha
Sağlıcakla kucağına al canım sende
Ah kıyamam sağlıkla kavuşun inşaaşlah hiçbir kavuşma bu kdr heyecanlı ve eşsiz değilKızlar son 7 saat ve hala uykunun zerresi yok gözümde ne kadar uykusuzdum oysakikorku heycan stres hepsi birarada mala bağladım 38+1de geliyor inşallah gönlümün efendisi yarın giderken yine yazarım sanirim dua edin bize olur mu teyzeleri
Canım çok teşekkürler. Çok şükür bitti hasretlik ilk ve son olsun insallahGözünüz aydin canim bitti sükür hasretlikaminnn
Canım benim çok sevindim şükürler olsun sağlıkla büyüt inşallah
Çok heyecanlı nasil uyku girsin gözüne, senin mesajlarını okurken bile kalbim çarpıyorKızlar son 7 saat ve hala uykunun zerresi yok gözümde ne kadar uykusuzdum oysakikorku heycan stres hepsi birarada mala bağladım 38+1de geliyor inşallah gönlümün efendisi yarın giderken yine yazarım sanirim dua edin bize olur mu teyzeleri
İnşallahHemde ne başka ..Sabahtan akşama memede resmen emzik olarak kullanıyor beni..Ben kucağıma alinca aranmaya başlıyor zilli kızım.. Darısı basiniza..
Biraz daha bel ağrısı ve kasık ağrısı yaşadım dün o kadarBi degisiklik varmi
Ayy benim oglusta yapcak mı böyle şeylerrrHihiii bambaska evredeyim adamin altini degistireyim dedim pipisi mübarek tazikli su gelir ya birden hortumun ucu saga sola kacar aynen öyleee üstümüz basimiz cis oldu neyse onu temizledim bu sefer kaka yapti onuda temizledim gene yapti sonra agzini gezdirip o ince sesiyle süt istedi, hemen acele acele göbegini dezenfekte et altini bagla süt ver nefes aldarisi basinizaaaa. Aminnnnnnnnnn kuzum sen takvim gününü uzat bence bebis dogduktan sonra kac günlük oldugunu görürüz.