Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok iyi yaaaa nasıl basardınızMerhaba 6kilo 700 gram aldim Şu ana kadar toplamda, 37+2 yim.
Kizlar hic boyle bir duruk yasayan yok muKızlae birsey sorucam.Ben simdiye kadar kendi deneyimimdende dolayi herhakde nisani kanli mukuslu birsey diye dusunmustum.Ama aksini soyleyen arkadaslar oldu demin o tarz bisi geldi ama enfeksiyonmu nisanmi nasil anliycam aksamdan beri kasilmam cok adet agrisi gbi ama hani oyle dogum sancisi benzeride degil.
Kontrolum yarin.Yarina kdr bisi ilerlemezse gitmeye luzum var mi bilemedim.
Birde doguma yakin enfeksiyon artio galiba bende bitmisti tamamwn ama suan saskinim.Karnim falanda inmedi ama oglumdada inmemmisti.Kasikkarim cok sizliyor ve alttan igne batiyor gibi oluo geldi.
Evet canım o da dogal dogumcu ariyor soyleyeyim kendisine sagol kuzumCanım benim doktorum Dr.Ahmet Akkoca Doğumu genellikle Can Hastanesinde yaptırıyor, doğal doğumcu kendisi
Cnm ben 38de çatı muayenesi olmuştum açılmaya bakmadım demişti 39+6 da 8cm olmuşum yani 1.5haftada full açılmış ve son iki gün bende ne kasılma ne sancı ne doru düzgün ağrı vardı 40da muayene etcekti doğurdum yani hiç belli olmaz biranda açılabilirsin
Evet evet son 1.5 hafta sürekli akıntı sümüksü oturup kalkıp yatarken şiddetli ağrı ve sürekli idrar isteği ağrılı idrar çıkışı yaşadım cnm
Ben hamileliklerimde kilo almıyorum beslenmem çok düzenli ondan sanırım.boyle. önceki hamileligimde 51 kiloydum 9 kilo almıştım mesela. 7 si doğumda gitmişti. Bakalım bunda nasil olacak ne kadar gidecek. Hamur isi ve tatli tuketmiyorum pek.Cok iyi yaaaa nasıl basardınız
Boyum 1.70 kilo 54 tü hep karantinada biraz kilo aldim, 57 58 dim . Sonra hamile kalmışım 9 haftalıkken öğrendim. Öyle işte...Kac kiloyla hamile kaldınız ki
Evet canım 14 9 olursa hemen haber ver demişti benim doktorumYa kızlar ben biraz kötu oldum asiri terleme ensemden agri oldu aniden tansiyonu olctuk 14-9 yuksek oluyor degil mi
14/9 sınır oluyor. Bana 14-9 u görünce haber ver demişti. İlaça başladık. Ama yine ara sea gördüğüm oluyor. Limon sık iç ya da nar ekşisi de düşürüyor bende. Doktoruna da söyle benceYa kızlar ben biraz kötu oldum asiri terleme ensemden agri oldu aniden tansiyonu olctuk 14-9 yuksek oluyor degil mi
Nişan seffafta olabilirmis hatta bi arkadasin oyle olmustu burda yanlis hatirlamiyosamKizlar hic boyle bir duruk yasayan yok mu
Tamam canım sagol.14/9 sınır oluyor. Bana 14-9 u görünce haber ver demişti. İlaça başladık. Ama yine ara sea gördüğüm oluyor. Limon sık iç ya da nar ekşisi de düşürüyor bende. Doktoruna da söyle bence
Ben evde 15i bile gördüm ama limonlu su içtim sarımsak felan yuttum gecti öylelikle gecmezse doktora gitmek gerekiyoTamam canım sagol.
Aslinda gece boyu cok terledim bir.gariplik vardi sabahlari pekmezde yedigim icin limonlu su iciyorum.
E.aksam yemekte sarımsak yemistim bilmeden.
Yemekten sonra kotulestim.
Az once yine limon yaptim
Aslinda farkinda olmadan yapmam gereken her seyi yapmisim.
Mesaj atayim birazdan tekrar olcup.
Bir tane sarimsak alip yuttun mu?Ben evde 15i bile gördüm ama limonlu su içtim sarımsak felan yuttum gecti öylelikle gecmezse doktora gitmek gerekiyo
Benimde 2cm aciklik vardi cuma gunu evde plates topu ile hareketler yapiyorum ama sanci yok anlamadim gtti ilk oglum da nişanım geldiginde hastaneye gittim ki 2cm acikligim var bunda bseyde gelmediBenim bebişim de gelmiyor son 2 gün ama gelmeyecek gbi 4 cm açıklıkla nasıl sancım olmaz ya resmen evde koşuyorum sancım başlasın diye
Mantikli aslindaValla bende ilişki denedim artık ve bugün bel ağrım daha çok ve sol kasığıma da ağrı vuruyo inşallah bişelere fayda etmiştir
Nişan seffafta olabilirmis hatta bi arkadasin oyle olmustu burda yanlis hatirlamiyosam
Karbonatli su surmustum ben ilk seferde yara olmadi yani basta tabiki acima fln olmustuda sonra gecti her emzirme sonrasi karbonatli su ile silip pedle kapadim ilerlemedi.Selam kizlar o kadar yogun bi tempodayizki yazmiyorum valla okuyamiyorumda. Sariliktan dolayo en gec 3 saatte bir emziriyorum 2 saatte bir cogunlukla meme basi yarasi beni mahvetti cok agriyo artik balmumu kalkan vermisti doktor arti bwn krem almistim bugun zeytinyagi surup ucunu streclicem bakalim o yaricakmi işe siz ne durumdasiniz
Nisan da olabilir. Sen kendini biraz takio et olmadi doktoruna yaz bakalım kontrolüm ne zamandı yakın mi? Alttan kontrol eder belki.Kizlar hic boyle bir duruk yasayan yok mu
Benim.dr 14/9 ve üstü olursa muhakkak haber ver dedi bir de 10-15 dk dinlenip ölç dedi.Ya kızlar ben biraz kötu oldum asiri terleme ensemden agri oldu aniden tansiyonu olctuk 14-9 yuksek oluyor degil mi