Sende evde doğurmayasın kızKasik ağrılarım ve idrara çok çıkmalarım artti
Canım maşallah ne güzel bi doğun olmuş rabbim hepimize nasip etsin. Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallahGünaydın kızlar, jet Doğum yaşadım diyebilirimAma dünden beridir bir kez uyumadım hala, benim kız cadı çıktı karnımda sessizdi şimdi sesi dünyayı alıyor, memeye yapıştı emiyor kaka yapıyor ama altını değiştirirken yıkıyor ortalığı sıpa elim ayağıma dolaşıyor, ilk günden gazlı ama bende de var gaz, memede uyuyor yatırınca gözler ful açık, ilk kızımı zor uyandırırdım ben emmeye ya bu hep memede Geleyim Doğum hikayeme hiçbirinizi alıntılayamadım ama Allah razı olsun hepinizden Dedim Ya size gece 1gibi balgamsı birşey geldi elime baya büyüktü, sinir oldum bunlar neki diye neyse yattım 4de işiyorum gibi ama sıcak bir su fışkırdı bacak arasından bir bardak kadardı WC koştum sadece çamaşırım ıslaktı eşim işte idi 45 dklık uzaklıkta, Ablam benle kalmıştı doktorumu aradım direk hastaneye geç muayenen yapılacak bana haber verilecek dedi, başlarda ağrım yoktu eşimi aradım hemen şirketten çıktı yola o gelene kadar duş aldım arkasından başladı sancılar ama direk 5dk bir şeklinde, 5de eşim geldi eve hemen çıktık, kızımı ablamla evde bıraktım uyuyordu, hastane 45dk uzaklıkta tüm yol boyunca 5dk arayla giderek şiddetlenen sancılar geldi, 5.45 de hastaneye girdim ebe direk doğumhaneye çatala çıkardı o sıra çamaşırım kan olmuştu çatalda muayene etti 8cm dedi aceleyle doktorumu aradı hemen gelin, dedim yetişemezse ben doğurturum dedi, ama 6da doktorum geldi hemen hazırlanıyorum dedi o sıra müthiş bir ıkınma geldi bana eşimde Yanımda elimi tutuyor,dedim benim kakam var galiba bişi geliyor ebe o bebek dedi e epidural dedim yetişmez dedi, ben o an korktum, doktorum 5geçe önüme oturdu dedim kakam geliyor hayır o bebek dedi ama nasıl bir ıkınma ben ıkınmıyorum vücut itiyor resmen o an vücuduma birşey aktı sanki o doğal ağrı kesici hormonumuymuş ben uçtum orda hocam tuvaletimi yapıyorum dedim bir fırlattı o ıkınma bebeğimi başının çıktığını hissettim 6.15 di ama bacaklarımda bir titreme ıkınıyorum bırak ıkınma diyor ben zangır zangır ebe diyor çıktı bebek bırak kendini ama elimde değil zangırdıyor tüm vücut kızımı göğsüme koydular ben diyorum yaşıyor dimi ağlıyorum eşim bana sarılmış ağlıyor ortam karanlık doktorum bırak bacaklarını rahat diyor diyorum ben yapmıyorum meğer o hormonunda etkisiymiş, çıkardı plesantayı vedalaştık dedi kesi yapmadım ama bebeğin kafası çıktıktan sonra ıkınmayı bırakamadığın için içerde çatlak oluştu küçük onu dikçem estetik dedi uyuşturdu ve dikti sonra göbeği eşime kestirdi Kızımız 3400 50cm doğdu direk ayağa kaldırdılar ama o kasıklarım şiddetli ıkınmadan dolayı sanki kopmuş bağları gibi titretti beni hemen temizleyip bizi giydirdiler bebeğim kucağımda gurur yürüyüşü ile çıktık odamıza, doktorum 15-20dk geciksen ya evde ya arabada doğarmış dedi, şaka maka derken evde doğuracaktık Allahtan eşim şirkete arabayla gitmişti Akşamda 9da çıkardı bizi hastaneden eve geçtik pazartesi kontrole gelirsin dedi, Ama çok yorgunum bacaklarımın gücü gitmiş zor yürüyorum birde kızım şimdiden gazlı bağırsaklarının sesini duyuyorum emiyor memede uyuyor yatırınca ağlıyor neden ki sürekli kaka yapıyor değiştirirken etini koparmışım gibi yıkıyor ortalığı acaba üşüttümü Hepinize bir avazda sağlıklı kolay doğumlar inş kızlar Meryem ana otum kullanılmadan kaldı bile
Yok canım Altı okusana normalmişSende evde doğurmayasın kızbendede mütemadiyen ağrı var p.tesiye kalmadan geliverse ya çaktırmadan diyom da hiç sanmiyom
Maşallah canım yaa sonunda doğurdun demek ki o gelen sarı şeyler nişanmışGünaydın kızlar, jet Doğum yaşadım diyebilirimAma dünden beridir bir kez uyumadım hala, benim kız cadı çıktı karnımda sessizdi şimdi sesi dünyayı alıyor, memeye yapıştı emiyor kaka yapıyor ama altını değiştirirken yıkıyor ortalığı sıpa elim ayağıma dolaşıyor, ilk günden gazlı ama bende de var gaz, memede uyuyor yatırınca gözler ful açık, ilk kızımı zor uyandırırdım ben emmeye ya bu hep memede Geleyim Doğum hikayeme hiçbirinizi alıntılayamadım ama Allah razı olsun hepinizden Dedim Ya size gece 1gibi balgamsı birşey geldi elime baya büyüktü, sinir oldum bunlar neki diye neyse yattım 4de işiyorum gibi ama sıcak bir su fışkırdı bacak arasından bir bardak kadardı WC koştum sadece çamaşırım ıslaktı eşim işte idi 45 dklık uzaklıkta, Ablam benle kalmıştı doktorumu aradım direk hastaneye geç muayenen yapılacak bana haber verilecek dedi, başlarda ağrım yoktu eşimi aradım hemen şirketten çıktı yola o gelene kadar duş aldım arkasından başladı sancılar ama direk 5dk bir şeklinde, 5de eşim geldi eve hemen çıktık, kızımı ablamla evde bıraktım uyuyordu, hastane 45dk uzaklıkta tüm yol boyunca 5dk arayla giderek şiddetlenen sancılar geldi, 5.45 de hastaneye girdim ebe direk doğumhaneye çatala çıkardı o sıra çamaşırım kan olmuştu çatalda muayene etti 8cm dedi aceleyle doktorumu aradı hemen gelin, dedim yetişemezse ben doğurturum dedi, ama 6da doktorum geldi hemen hazırlanıyorum dedi o sıra müthiş bir ıkınma geldi bana eşimde Yanımda elimi tutuyor,dedim benim kakam var galiba bişi geliyor ebe o bebek dedi e epidural dedim yetişmez dedi, ben o an korktum, doktorum 5geçe önüme oturdu dedim kakam geliyor hayır o bebek dedi ama nasıl bir ıkınma ben ıkınmıyorum vücut itiyor resmen o an vücuduma birşey aktı sanki o doğal ağrı kesici hormonumuymuş ben uçtum orda hocam tuvaletimi yapıyorum dedim bir fırlattı o ıkınma bebeğimi başının çıktığını hissettim 6.15 di ama bacaklarımda bir titreme ıkınıyorum bırak ıkınma diyor ben zangır zangır ebe diyor çıktı bebek bırak kendini ama elimde değil zangırdıyor tüm vücut kızımı göğsüme koydular ben diyorum yaşıyor dimi ağlıyorum eşim bana sarılmış ağlıyor ortam karanlık doktorum bırak bacaklarını rahat diyor diyorum ben yapmıyorum meğer o hormonunda etkisiymiş, çıkardı plesantayı vedalaştık dedi kesi yapmadım ama bebeğin kafası çıktıktan sonra ıkınmayı bırakamadığın için içerde çatlak oluştu küçük onu dikçem estetik dedi uyuşturdu ve dikti sonra göbeği eşime kestirdi Kızımız 3400 50cm doğdu direk ayağa kaldırdılar ama o kasıklarım şiddetli ıkınmadan dolayı sanki kopmuş bağları gibi titretti beni hemen temizleyip bizi giydirdiler bebeğim kucağımda gurur yürüyüşü ile çıktık odamıza, doktorum 15-20dk geciksen ya evde ya arabada doğarmış dedi, şaka maka derken evde doğuracaktık Allahtan eşim şirkete arabayla gitmişti Akşamda 9da çıkardı bizi hastaneden eve geçtik pazartesi kontrole gelirsin dedi, Ama çok yorgunum bacaklarımın gücü gitmiş zor yürüyorum birde kızım şimdiden gazlı bağırsaklarının sesini duyuyorum emiyor memede uyuyor yatırınca ağlıyor neden ki sürekli kaka yapıyor değiştirirken etini koparmışım gibi yıkıyor ortalığı acaba üşüttümü Hepinize bir avazda sağlıklı kolay doğumlar inş kızlar Meryem ana otum kullanılmadan kaldı bile
Okumaycam bananeee ben kendimi kandırmak istiyomYok canım Altı okusana normalmiş
Bilmediğimizden onlar ne derse onu yaşıyoruz..Ben ilkinde spinaldim uyustum öyle taktılar..Şimdi genel anesteziydim uyuduktan sonra takmışlar..Çıkartırken hiç korkacak birşey yok stres yapmayın..Sonda benimde kabusum
Geçen hafta doktoruma dedim ki “ilk doğumda odada takılmıştı, sonradan arkadaşlarımdan duydum ki hep ameliyathanede takılmış başka hastanelerde, uyuştuktan sonra, ben niye odada o sıkıntıyı çektim ki” dedim
Anesteziyi verdikten sonra saniyelerin benim için önemi var dediBebeğe anestezi gitmemesi için yani.. Baya bişiler açıkladı ama ben yine de geriliyorum. Bebeğe zararı olsa o saniyelerin niye çoğu yerde uyuştuktan sonra takılsın ki
Gözünüz aydın olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı biz bekleyenlere artıkGünaydın kızlar, jet Doğum yaşadım diyebilirimAma dünden beridir bir kez uyumadım hala, benim kız cadı çıktı karnımda sessizdi şimdi sesi dünyayı alıyor, memeye yapıştı emiyor kaka yapıyor ama altını değiştirirken yıkıyor ortalığı sıpa elim ayağıma dolaşıyor, ilk günden gazlı ama bende de var gaz, memede uyuyor yatırınca gözler ful açık, ilk kızımı zor uyandırırdım ben emmeye ya bu hep memede Geleyim Doğum hikayeme hiçbirinizi alıntılayamadım ama Allah razı olsun hepinizden Dedim Ya size gece 1gibi balgamsı birşey geldi elime baya büyüktü, sinir oldum bunlar neki diye neyse yattım 4de işiyorum gibi ama sıcak bir su fışkırdı bacak arasından bir bardak kadardı WC koştum sadece çamaşırım ıslaktı eşim işte idi 45 dklık uzaklıkta, Ablam benle kalmıştı doktorumu aradım direk hastaneye geç muayenen yapılacak bana haber verilecek dedi, başlarda ağrım yoktu eşimi aradım hemen şirketten çıktı yola o gelene kadar duş aldım arkasından başladı sancılar ama direk 5dk bir şeklinde, 5de eşim geldi eve hemen çıktık, kızımı ablamla evde bıraktım uyuyordu, hastane 45dk uzaklıkta tüm yol boyunca 5dk arayla giderek şiddetlenen sancılar geldi, 5.45 de hastaneye girdim ebe direk doğumhaneye çatala çıkardı o sıra çamaşırım kan olmuştu çatalda muayene etti 8cm dedi aceleyle doktorumu aradı hemen gelin, dedim yetişemezse ben doğurturum dedi, ama 6da doktorum geldi hemen hazırlanıyorum dedi o sıra müthiş bir ıkınma geldi bana eşimde Yanımda elimi tutuyor,dedim benim kakam var galiba bişi geliyor ebe o bebek dedi e epidural dedim yetişmez dedi, ben o an korktum, doktorum 5geçe önüme oturdu dedim kakam geliyor hayır o bebek dedi ama nasıl bir ıkınma ben ıkınmıyorum vücut itiyor resmen o an vücuduma birşey aktı sanki o doğal ağrı kesici hormonumuymuş ben uçtum orda hocam tuvaletimi yapıyorum dedim bir fırlattı o ıkınma bebeğimi başının çıktığını hissettim 6.15 di ama bacaklarımda bir titreme ıkınıyorum bırak ıkınma diyor ben zangır zangır ebe diyor çıktı bebek bırak kendini ama elimde değil zangırdıyor tüm vücut kızımı göğsüme koydular ben diyorum yaşıyor dimi ağlıyorum eşim bana sarılmış ağlıyor ortam karanlık doktorum bırak bacaklarını rahat diyor diyorum ben yapmıyorum meğer o hormonunda etkisiymiş, çıkardı plesantayı vedalaştık dedi kesi yapmadım ama bebeğin kafası çıktıktan sonra ıkınmayı bırakamadığın için içerde çatlak oluştu küçük onu dikçem estetik dedi uyuşturdu ve dikti sonra göbeği eşime kestirdi Kızımız 3400 50cm doğdu direk ayağa kaldırdılar ama o kasıklarım şiddetli ıkınmadan dolayı sanki kopmuş bağları gibi titretti beni hemen temizleyip bizi giydirdiler bebeğim kucağımda gurur yürüyüşü ile çıktık odamıza, doktorum 15-20dk geciksen ya evde ya arabada doğarmış dedi, şaka maka derken evde doğuracaktık Allahtan eşim şirkete arabayla gitmişti Akşamda 9da çıkardı bizi hastaneden eve geçtik pazartesi kontrole gelirsin dedi, Ama çok yorgunum bacaklarımın gücü gitmiş zor yürüyorum birde kızım şimdiden gazlı bağırsaklarının sesini duyuyorum emiyor memede uyuyor yatırınca ağlıyor neden ki sürekli kaka yapıyor değiştirirken etini koparmışım gibi yıkıyor ortalığı acaba üşüttümü Hepinize bir avazda sağlıklı kolay doğumlar inş kızlar Meryem ana otum kullanılmadan kaldı bile
Canım ya geçmiş olsun Allah dermansız dert vermesin geçecek inşallah bebişini sağlıkla kucaklayıp çıkacaksın@Bambuella hayırla sağlıkla kavuş bebeginekolay doğumların olsun inşallah , geç gördüm ama..
Kızlar benim bebeğim hala kuvozdekanda enfeksiyon çıktığı için tutuyorlar antibiyotik tedavisi uyguluyorlar ciğer ve solunum sıkıntısı yok çok şükür ama bugün 5 gün oldu 10 güne tamamlayacaklarmis...
Benim anestezsz takılıp çıkarıldı, kan aldırmak tam farkı yok endişe etmesin kimseBilmediğimizden onlar ne derse onu yaşıyoruz..Ben ilkinde spinaldim uyustum öyle taktılar..Şimdi genel anesteziydim uyuduktan sonra takmışlar..Çıkartırken hiç korkacak birşey yok stres yapmayın..
Algıları mı çok açık acaba? Daha 1 günlükken bu neyin algısı allah aşkına ye iç uyu en azından ilk 20 gün değil mi :)Rezene çok içtim cnm ama memede uyuyor sonra gaz sıkıntısı çekiyor Ya da kaka yapmış oluyor
Çok teşekkürler :) size de inşallah:) benim de 2.sezaryen.ssvd istedim izin vermedi.38+3 ten önce olmaz dedi bana.en erken ayın 10 u oluyor öncesi olmaz dedi ...yani ctesi.ya 10 ya 12 yi seçeceğiz dedi.ben de 12 yi seçtim.beni kesip gidecek ctesi ctesi :)) bir de sokağa çıkma yasağı haftasonu.doğum bu belli mi olur acil birşey olsa naparım dedim 12 si olsun ptesi.ama işin açığı 8 i teklif eder diye beklemedim değil:) hele geceleri çıksın istiyorum içimden artık.5yaşında kızım var.uykusu çok huysuz.gece sersemi babayı da istemiyor.yanına yatamıyorum montessori yatağı var.mezar gibi göbekle gömülüyorum sanki oraya.o yanıma geliyor üstüme çıkıyor.çok sıkıldım öyle böyle değil.Aynıyız 37+1im 12 Nisan oksun diye diretiyorum doktor inatla 39dolsun diyor hayırlı olsun size de. Benim de ikinci sezeryan olacak
Evet sanırım geriden geliyo o.çok önemsemedim.kaldı öyle.halbuki bilgileri de doğru girmiştim amaTakviminiz yanlış mı
Hayırlısı hakkında kuzum inşallah yakında kavuşacaksınız desene minnosunla kolaycacik su gbi doğumun olsunKızlar malum dün suyum geldi diye korkmuştum sabah erkenden doktoruma gittim, alttan muayene etti test yaptı su mu gelen diye, suyum değilmiş ama açılmaya tekrar baktı ve bebeğin bası tamamen oturmuş dedi, yakın takipetmeliyiz seni dedi, ya bebeğin basını hissettiğine inanamadım bayagi panik oldum. Eğer tekrar su gelirse hemen atla gel dedi su da sızıntı bile başlasa 24 saat icinde doğum yapmalısın, hem bebek hem sen enfekte olabilirsin dedi. Sizlere de yazdım suyu gelen ya da emin olamayanlar için önemli bir bilgi.
Bana dedi ki 38+5ten itibaren süt de güzel geliyor, bir iki gün öncesi sonrası da farketmez dedi, ona binaen böyle düşündüm canım aslında, bir de benim 21-22. haftadan beri kasılmalarım da var, o tarihi beklememe ihtimali de aklımda, kordonu da dolanmış, beslenmesi kaynaklı da erkene alınabilir, bakayım bakalım, en güzel zamanda, sağlıkla gelsinler yavrularımız inşallahCanım benim 4.kızım geliyor. İlkim normaldi güya vakumla oldu. Diğerleri sezeryan. Aslında bunu normal istedim ama doktorum göze alamam dedi. Bebek kilosu falan iyi 38+3te alalım dedi. Genelde ilkten sonraki sezeryanlar 38li haftalarda oluyor
Bilerek doguyo bunlar artikAlgıları mı çok açık acaba? Daha 1 günlükken bu neyin algısı allah aşkına ye iç uyu en azından ilk 20 gün değil mi :)
Çünkü benimle aranızda bir gün var takvime göre. Ben şu an 36+5 im o yüzden dikkatimi çektiEvet sanırım geriden geliyo o.çok önemsemedim.kaldı öyle.halbuki bilgileri de doğru girmiştim ama
Sağol canım inşallah hepimiz için su gibi doğumlar diliyorum. Ben giyinirken eşime çok dikkatli olsun demiş. Hakkımızda hayırlısı artık. Sona geldik hepimiz.Hayırlısı hakkında kuzum inşallah yakında kavuşacaksınız desene minnosunla kolaycacik su gbi doğumun olsun