2021 Nisan Anneleri

Altta 17 gün yaziyo hala bak bi sinir geldi kaldı surda 3.5 gün @Aquariius nerelerdesin gelde motive et beni anksiyetem tuttu yine

Bendeeee. Yani bana yatırıp doğurtcam dese diye bakıyorum ama beklicez 41e kadar diyo. Çocukta 4 kiloya yakın diyo nasıl beklicez neyi beklicez bilmiyorum. Daha kanala da girmemişti
Senin durumunda zor ama bu durumda doktora güvenmek lazım benim sezaryen tarihini bile 40. Haftaya verdiler. Ama beklemek zor

Hastane de sürekli tansiyonum yüksek çıkıyo çok geriliyorum hani birşey olduğuda yok ama hastane ortamından böyle oluyor hep. Pazartesi gittim herşey iyiydi işte
Oda var haklisin kusum ama sen yinede kontrolleri aksatma ya yarın git bi nst ol bari

Sezeryan oldum.Sadece alt üst pijama ,depend,iki çift Bebek kıyafeti, iki battaniye penye, on bez,pamuk yetiyor.herseyi aynen eve geri getrdm

Kızlar bana 8 nisana gün verdi doktorum perşembe günü kavuşağaım inşallah kuzuşuma. 38+3olacapım bakalım.
Sağlıkla kavuşun inşallah canım hadi hayırlısı.
Sağlıkla kavuşun canım erken farkedilmesi iyi olmuş. Emin ellerdesin rahat ol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…