Kız sen niye gitmiyon gitseneBir de bugün kontrole çağırmıştı doktor bende gitmedim
Haklısın ama ne bilim bebeğin hareketleri de iyi sancım felan da yok diye gitmek istemedimBence son zamanlarda kontrolünü asla aksatma canım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik
İnan beni şimdi doğurtsun istiyorum doktor. Sona geldikçe panik atak oldumHaklısın ama ne bilim bebeğin hareketleri de iyi sancım felan da yok diye gitmek istemedim
Hastane de sürekli tansiyonum yüksek çıkıyo çok geriliyorum hani birşey olduğuda yok ama hastane ortamından böyle oluyor hep. Pazartesi gittim herşey iyiydi işteKız sen niye gitmiyon gitsene
Bendeeee. Yani bana yatırıp doğurtcam dese diye bakıyorum ama beklicez 41e kadar diyo. Çocukta 4 kiloya yakın diyo nasıl beklicez neyi beklicez bilmiyorum. Daha kanala da girmemiştiİnan beni şimdi doğurtsun istiyorum doktor. Sona geldikçe panik atak oldum
Senin durumunda zor ama bu durumda doktora güvenmek lazım benim sezaryen tarihini bile 40. Haftaya verdiler. Ama beklemek zorBendeeee. Yani bana yatırıp doğurtcam dese diye bakıyorum ama beklicez 41e kadar diyo. Çocukta 4 kiloya yakın diyo nasıl beklicez neyi beklicez bilmiyorum. Daha kanala da girmemişti
Oda var haklisin kusum ama sen yinede kontrolleri aksatma ya yarın git bi nst ol bariHastane de sürekli tansiyonum yüksek çıkıyo çok geriliyorum hani birşey olduğuda yok ama hastane ortamından böyle oluyor hep. Pazartesi gittim herşey iyiydi işte
Hayırlısıyla gelsin melek inşallah cnm.. o korku hep oluyor sakin olmaya çalış cmYarın saat 1 de bende doğuma giriyorum. Dualarınızı eksik etmeyin. Bilmiyorum neden bu sefer korkuyorum
Sezeryan oldum.Sadece alt üst pijama ,depend,iki çift Bebek kıyafeti, iki battaniye penye, on bez,pamuk yetiyor.herseyi aynen eve geri getrdmMerhaba nisan anneleri öncelikle doğum yapmış olanlara hayırlı olsun , yapacak olanlar ise sağ sağlim kavuşursunuz inşallah yavrunuza
benim size bir sorum olacaktı ben kendi hastane çantamı hazırlamaya başladım sizlerle listelemi paylaşmak istiyorum eksiğim var ise bana bilgi verir misiniz?
Ben bi çanta yapmışım varya ahey aheeyy sanırsın 2 gün deil 2 ay yaticazSezeryan oldum.Sadece alt üst pijama ,depend,iki çift Bebek kıyafeti, iki battaniye penye, on bez,pamuk yetiyor.herseyi aynen eve geri getrdm
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah37+1 olmuşuz bugün kontrol diye geldik beni doğuma alıyorlar bebeğin kalp atışı yavaşlamış kordon düğümlenmesi olabilir dedi doktor 2.900 olmuş kilosu iyi şükür Allahım sağsalim kucağıma almayı nasip eder inşallah
Senin baya gec vermisler genelde 38 de alıyolar sanırım. Sezeryan olcağımı bilsem 40a kadar bekleyemezdim sanırım :)Senin durumunda zor ama bu durumda doktora güvenmek lazım benim sezaryen tarihini bile 40. Haftaya verdiler. Ama beklemek zor
Rabbim korusun yavrularımızıı valla son günler gercekten gecmiyo koskoca 9 ay geciyodaOda var haklisin kusum ama sen yinede kontrolleri aksatma ya yarın git bi nst ol bari
AA ne saçma odalar çift kişilik falan mı ki üzüldüm ya babası sonuçtaKadın refakatçi istiyolar canm erkek olamazmış
Sağlıkla kavuşun inşallah canım hadi hayırlısı.Kızlar bana 8 nisana gün verdi doktorum perşembe günü kavuşağaım inşallah kuzuşuma. 38+3olacapım bakalım.
Sağlıkla kavuşun canım erken farkedilmesi iyi olmuş. Emin ellerdesin rahat ol canim37+1 olmuşuz bugün kontrol diye geldik beni doğuma alıyorlar bebeğin kalp atışı yavaşlamış kordon düğümlenmesi olabilir dedi doktor 2.900 olmuş kilosu iyi şükür Allahım sağsalim kucağıma almayı nasip eder inşallah
Özel o da olsa bile miKadın refakatçi istiyolar canm erkek olamazmış