Doğuramıyorum hala bacım acilmam yokmuş, sancıları çekmeye devam...
haftaya ultrasonda var nst ye ek, haftaya daha net belli olur herşey. Nst ye göre bebeğin keyfi yerinde
Evet hamilelik zor ama vaktinde tadini cikarmaya bakmak lazim cunku sayili gun elbet bitecek. Bebek gelince bu gunleri ozleyeceksin bu da dogru. Ama kesinlikle dogumdan sonra veryansin etse de dilin, gazindan, uykusuzlugundan, aldığı aylık kilodan, aglamasindan vs yaptığı bir gülümseme, senin parmağını yakalayisi, seni görünce verdiği o heyecanlı tepki, emerken ki o masumluğu izlemen, ya işte say say bitmez aylarca uykusuzluğa bedel, her zorluğa bedel ya onun verdiği küçücük bir mutluluk. Anne olmak muhteşem birsey... Bence her anın tadını çıkar. Son günlerimiz ve bitmek üzere ne kadar istesekte zorlansakta...
Anca hıçkırıyor gece pat diye uyanıyorum ev zifiri karanlık uyku sersemi düşünüyorum niye kalktım, ağrı mi, kramp mi, tuvalet mi, hayır hanımefendi hıçkırıyor
zaten ya topuğunu böyle geriyor delecek bir tarafımı, ya hıçkırıyor ya da kafayla aşağıyı zorluyor.
Doktorum ultrasonda gördü benim karnım.asagi indi zaten ben de tecrübelerimden anlamıştım ama doktorum kesin olarak söyledi. Ilk doğumlarda 2 ile 4 hafta süre oluyormuş doğuma bebek kanala inince, 2. Ve sonraki gebeliklerde bu süre çok daha kısa oluyormuş. Ben de beklemedeyim işte...