2021 Nisan Anneleri

Daha az önce lavaboyu wc falan camasir suyuyla temizledim valla yapcak bisi yok solumamaya calissanda illaki nefes aldiginda cekiyorsun icine
Aynen domestos kullanmazsam bende temizlenmiyor geliyor bana kullaniyorum bnde sonra ya yogurt yada sut icerim o gun anlik yada sonradan

Kızlar doktor yatış vermek istedi pazartesiye kadar takip ederiz yüksek cıkarsa sancı verip dogurturuz dedi. Bende protein kaçağı yoksa evde yaparım takibini dedim. Yazı yazdırıp imzalattılar her türlü sorunmluluğu ölümü dahil alıp yatışı kabul etmiyorum diye. Pazartesi sabah tekrar çağırdı. Çizelge tut tansiyonunu dedi.

Ben hic olcmuyorumki dikkat edince iyi cikiyodu anca bi tatli yersem kacamak vicdan a da azabindan bakiyodum ona gore hemen tarcinli yogurt sende dikkat ediyosan zaten sorun yoktur hatta son ay doyetisyene bile gitmedim ayni seyler sonucta kafana takma cuma bitiyor

Geçmiş olsun gününe de az kalmış herhangi bir açıklık var mı peki. Ya da sancı falan çıktı mı

Evet canım.prosedur gereği öyle yapıyorlar. Sen takibini muntazam yap, tuzlu ve hamur isi tüketme. Limonlu su, sarımsak falan tüket. Zaten aksi bir durumda hemen geçersin hastaneye. Strese girme o da etkiler tansiyonu. Sakin ol, pozitif ol... Iyi haberlerle insallah.

Merhaba kizlar sizlere ogrendigim birkac akupunktur tekniginden bahsedecegim. Ben de gun icinde ara ara yapmaya basladim. Hem dogumu tetikleyici ve hem de agrilar/sancilar geldiginde hafifletici cesitli Akupunktur noktalari var. 37 hafta dolduktan sonra deneyin, öncesinde erken dogum riski olusabilir.

1) Kalinbagirsak4 noktasi (Hoku LI4): 2 elimizde de bas parmak ile isaret parmagimiz arasindaki perde gibi ucgen bir bolge var. Kemiksiz ama deriden ve kikirdaktan olusan bir bolge. Orayi iyice bastira bastira ovun, acitana kadar. Aciyinca birakin. 2 3 dk ara verip tekrar baslayin ovmaya. Boyle boyle akliniza geldikce yapin her iki elinize de.

2) Dalak 6 noktasi (sanyinjiao SP6): iki ayak bileginizin ic tarafinda disari cikik bir kemik vardir, onlarin 4 parmak yukarisindaki bolgeyi yine bastira bastira ovun aciyana kadar. Tekrar ara verip devam edin.

3) Mesane32 noktasi (BL32): kalcada kuyruk sokumunun 2 parmak yukarisinin yine 2ser parmak sag ve solundaki yer alan gamze noktalari.

4) Safrakesesi noktasi (GB21): ensenin tam ortasindan hizalayip omzun bitimine kadarki olan mesafenin en ortasindaki nokta, her iki omuz mesafesini de olcup sag ve sol noktalari bulup, buralara duzenli araliklarla masaj yapabilirsiniz.

5) Mesane60 noktasi (kunlun BL60): ayak bileklerin yan dis kismindaki cikik kemigin bir parmak arkasi hafif etli bir bolgedir, parmaginizla o bolgeyi bastirarak ovun.

6) Mesane67 noktasi (zhiyin BL67): ayaklarda kucuk serce parmaginin tirnaginin kökününün hemen dip noktasi. Buraya elinizin kucuk tirnagiyla duzenli araliklarla bastirmalisiniz.

Youtubeda videolari da var izleyerek de uygulayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bende allahtan yapmışım yoksa şimdi Çok zorlanıyorum evi süpürüyorum 1 saat dinleniyorum siliyorum yine dinleniyorum yemek yapıyorum yine dinleniyorum aralıksız bir iş yapamıyorum artık valla çok zor

Yine sizin o aralik var
Benim çocuk sabah kahvaltı yaptir öğlen okula görür gelince yemek yedir ki yemek yap. 1.5saat sonra eşim geliyor

Okula gitmediginde daha feci

Kızlar çamaşır suyuyla alakalı hepinize teşekkür ederim, o zaman ben de aynen devam edeyim
Ama bir sorum daha var, bu dut kurusu, incir, kayısı kompostosu falan işi var ya, bunlara doğumdan 3-4 gün önce başlasak sütümüzün en başında da daha iyi gelmesini tetikler miyiz ki?
Bir de bu humana, hipp gibi markaların süt artırıcı ürünleri varmış ya, sezaryenden 2 gün önce başlasak ne olur? Daha iyi olmaz mı?

Ama evde hiç yükselmediğini söyledin mi canım benim küçüğü bile 12 çıktı düştüğü için sürekli yükselmediği için yatışa gerek duymadı inşallah sıkıntısız atlatırsın sende uzun süre düşmediği zaman sıkıntı bak bakalım evde takip et

Ve kesinlikle canım evde çıkarsa limonu sık sade iç benim tansiyonum öyle düşüyor etkili oluyor bende baya ancak ozaman da düşmezse gidersin doktora ben gece boyu öyle kontrol ettim düşürdüm çok şükür

Yine sizin o aralik var
Benim çocuk sabah kahvaltı yaptir öğlen okula görür gelince yemek yedir ki yemek yap. 1.5saat sonra eşim geliyor

Okula gitmediginde daha feci
Valla çocuk olsa ne yapardım bu zor geçen hamilelik sürecinde bilmiyorum rabbim güç kuvvet mi veriyor yada mecbur kalınca bir şekilde yapılıyor mu bilemiyorum onu da ikinci de göreceğiz artık cesaret edebilirsek

Zaten evde düşük çıkıyo o yüzden yatış yapmak istemedim açıkcası. Bakalım artık takibe devam pazartesi tekrar kontrol

Söyledim canım evde takip ettiğimi hastane de böyle yüksek çıktığını ama yine de riske mi atmak istemiyor anlamıyorum

kızlar bende dün doğurdum doktor kontrolüne gittim bebek bugun yavaş dedm doktorda solunumuna bakmaya çalıştı ama emin olamadı hemen sezeryana aldı
Hayırlı olsun sağlıkla büyüt kuzunu

Bende allahtan yapmışım yoksa şimdi Çok zorlanıyorum evi süpürüyorum 1 saat dinleniyorum siliyorum yine dinleniyorum yemek yapıyorum yine dinleniyorum aralıksız bir iş yapamıyorum artık valla çok zor
Evet yaa normalde bende yaparken oyleyim bir iş yapiyorum dinleniyorum sonra yine devam yoksa yapamam ki

Gecmiş olsun dikkat edin duzenli bakin kontrol edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…