2021 Nisan Anneleri

Kızlar tansiyonumun haline baksanıza doktorumu arayıp hastaneye gitsem mi acaba ?

Eklentiler

• AE3CE6A0-7B25-49C8-A7BF-EA8C6BE12C01.jpeg
    AE3CE6A0-7B25-49C8-A7BF-EA8C6BE12C01.jpeg
    96,5 KB · Görüntüleme: 17
Aslında ben de genel isterdim onun rahatlığını biliyorum hiç sorun yaşamadım bi de o an heyecanlanıp panik olurum diye istemiyordum.Ama her ay kontrolümü yapan doktor epidural olursun dedi. Bakalım hastane doktoru ne diyecek.
Burada hep öyle diyorlar ve istiyorlar ama anestezi dr ile özel görüşmem olacak son kararı sen veriyorsun genel de diretirsen genel olursun ama dedim gibi ikna kabiliyetleri çok yüksek ilk kızimda ben genel istedim kararlıydım ama öyle dedi böyle dedi anestezi dr u vazgeçip bölgesel oldum

Ya sen anlatırken aklıma ne geldi kızım yeni doğduğunda kayınvalidem göğüs ucuna bir şey yaptı bir tanesine kızdım ne yapıyorsun yapma diye ucu çıksın diye yaptım kızım dedi ben lohusa depresyonundayım kadına kızdım öbürünü yapmasına izin vermedim gerçekten de kızımın göğüs ucunun biri dışarda biri gömülü
Ilk defa duydum nasıl birşey acaba..Benim kız kardeşimin de yoktu ama emdikçe çıktı..O normal doğurdu ikisinide .Bizim de genetik yani.😊

Ilk defa duydum nasıl birşey acaba..Benim kız kardeşimin de yoktu ama emdikçe çıktı..O normal doğurdu ikisinide .Bizim de genetik yani.😊
Çok iyi hatırlamıyorum sıktı memesini sanırım ben de ne yapıyorsun canı yanacak dedim

Burada hep öyle diyorlar ve istiyorlar ama anestezi dr ile özel görüşmem olacak son kararı sen veriyorsun genel de diretirsen genel olursun ama dedim gibi ikna kabiliyetleri çok yüksek ilk kızimda ben genel istedim kararlıydım ama öyle dedi böyle dedi anestezi dr u vazgeçip bölgesel oldum
Ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum Türkiye’deki doktorum genel anestezi yapıyor benim gibilere.Bunlarda da tam tersiymiş. Türkiye’deki doktorumda Prof. Perinatolog ve doktorasını burada doçentiliği Amerika’da yapmış biri. Neye inanacağım şaşırdım kaldım inş hayırlısıyla burada sağlıklı bir şekilde doğururum. Allah hayırlı olanı yazsın bize.

Sağlık ocağında genelde bir gün sonra çıkıyor yarın çıkar inşallahda temizdir sonuçların kaşıntı gerçekten çok zor çeken bilir
Aynen gunduz oyle cok kasinti olmuyor aksam uzerine dogru basliyor son 2 3 gundur baya baya kasinti var yani insallah temiz cikar surekli kontrol ediyorum edevletten cikmamis ☹

Ya sen anlatırken aklıma ne geldi kızım yeni doğduğunda kayınvalidem göğüs ucuna bir şey yaptı bir tanesine kızdım ne yapıyorsun yapma diye ucu çıksın diye yaptım kızım dedi ben lohusa depresyonundayım kadına kızdım öbürünü yapmasına izin vermedim gerçekten de kızımın göğüs ucunun biri dışarda biri gömülü
Ama cok tehlikeli aslinda yapilan goruyorum bazen gogusu sıkınca falan enfeksiyon oluyor yine sukur birsey olmamis

Beni uykumdan uyandiriyordu.sabah hicbirsey yok aksama dogru basliyordu gece uykumdan uyaniyordum.Ama o halde temiz cikti.Ins sizinde cikar uzulmeyin.Biri yazmis hapida varmis.Cok odaklanmayin.Nemli tutun o bolgeyi de.
Aynen gunduz oyle cok kasinti olmuyor aksam uzerine dogru basliyor son 2 3 gundur baya baya kasinti var yani insallah temiz cikar surekli kontrol ediyorum edevletten cikmamis ☹

İnsan üzülüyor biliyorum herşeye üzülme kapasitem var şuanda ama içinizi rahat tutun zayıf bebekler çabuk topluyor. Kızım 39+5 de 2.850 doğmuştu hastaneden 2700 çıktı, kafası kocaman bacakları göbeği incecikti. İlk ay çok hızlı kilo almış yakalamıştı, ikinci ayda elma oldu yanakları. Sarılık falan da olmadı. Hele normal doğumda küçük bebek avantaj kesi daha az olur.
Bnm kızım 2900 gram doğdu 38 haftalıkken 8 tane dikiş atıldı kii kafası minnacikti çok zayıftı

Bnm kızım 2900 gram doğdu 38 haftalıkken 8 tane dikiş atıldı kii kafası minnacikti çok zayıftı
Kesi bence kisiye ve doktora gorede degisiyor olabilir.Benimde 8 dikisim var ve cok iri bir bebekti.Fazla kesi atmayi sevmeyen bir doktora denk gelmek laizm.

Kızlar ben genel anestezi ile bebeğime kavuştum..Darısı siz bekleyenlere insallah..Spinal için girdim anestezk uzmanı gıcık etti beni pek gönüllü değildi zaten 3 kere iğne için yer bulmaya calisti beni pozisyon alamadığım için suçlar gibi konuştu..Dedim vardır bunda da bir hayır genel yapın dedim..Şükürler olsun 2990 Gr 49 cm meleğim...Sütüm gelmedi henüz ama gelecek eminim...Ilk Sika Sika iki üç damla sarı su getirdim kaşıkla ağzına akıttım .Emmeye hevesli inşallah emecek kuzucugum..Bizden haberler böyle..Dualarım sizinle hayırlısı ile kavuşun inşallah..
Gözün aydin🥰 Allah anali babali büyütsün insallah. Darisi basimiza 🙏

Kesi bence kisiye ve doktora gorede degisiyor olabilir.Benimde 8 dikisim var ve cok iri bir bebekti.Fazla kesi atmayi sevmeyen bir doktora denk gelmek laizm.
İnşallah bu kesi olmadan doğum yaparım 🙏 bnde enfeksiyon akıntı çok olduğu için dikislerde çok zorlandı doktorum belkide o yüzden canım çok yandı sağ salim kucağımıza alalım inşallah

X