- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 20.144
Kendini sürekli anneliğe mi hazırladın ah bi hamile kalsam ah bir doğursam tüm kendini odakladigin için ama dur daha yeni başlayacaksın bir omurrrrrr işlevin devam edecek kat be kat artarakKızlar bir şey sorcam bu haftalarda böyle kendini hüzünlü, korkmuş, işlevsiz falan gibi hisseden var mı?
Bi anda doğumdan sonra tüm işlevim bitecek gibi hissediyorum, sürekli hüzünlüyüm. Saçmasapan bir ruh hali, iki gündür ağlıyorum hep. Çok korkuyorum bir yandan da nasıl bakcam, nasıl yetişcem bebeğime diye. Bi de elalem sürekli yok bitti hayatın, yok bunlar iyi günlerindi, yok uykusuzluktan öleceksin falan diyor. Kafamın içi davul gibi oldu.
Herkes gibi doğal süreçten geciyorsun önce karnında sonra yıllar boyunda kalbinde ve yakında taşıyacaksın... hepsini iyiye cevirirsen iyi gidiyor mesela uykusuz kaldin ama.onun büyüsünü izliyorsun 6aydan sonra çok daha rahatoiyorsun evlat olunca konu hele ilk olunca emin ol mükemmel herşey... 2 3 fark etmez gerci
O uyurken sende uyuyup o uyanıkken utangaçsın ne kadar uyumlu olursan sonradan oda sanaa uycak. Sakin ol.birlikte geçircez gunleri.
Şuan bana sonsuz bir kitabı anlattirmaya çalışıyorsun yavaştan ofrenceksin