Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korku ya da kaygim yok ama olmasi kadar dogal birseyde yok.Ilk gebeligimde dogumdan hic korkmuyirdm ama bebegin saglikli dogmasi ve yasamasiyla ilgilo kaygilarim vardi.Suan daha sakinim.Ama heyecan var.Yani durup dururken bir an eve gelisimizi dusnuyorum.Ins saglikla nasip olur.Kaygilandikca iyi seyler dusunmeye calis,Rabbimde iyisini versin ins...kızlar zaman azaldıkça sizde de korku kaygı oluyor mu?
Sizinle günümüz aynı(35+2) bizim de kontrolümüz vardı bugün 2800 olmuş ve aynı şekilde makat geliş hala dönmemiş benim ilk gebelik ama ben sezaryen istiyorum doktorumda kaldığı kadar kalsın rahatsız olduğunda alırız dedi 2 hafta sonra kontrole çağırdı. Ama hareketleri çok can yakıyorMerhaba uzun zamandır yazamadım benim de kontrolüm vardı 35+2yim 2880 gr 49cm olmuş çok şükür. Doktor inatla 39hafta dolunca alacağım diyor ben de 2. Olduğu için ya kanala girer beklemezse vs gibi tedirgindim. Şimdi sizleri de 39da olacak görünce biraz rahatladım:) başı yukarda ayakları aşağıda ve sürekli basıyor çok fena zıplıyorum. Böyle nerdeyse 1 ay daha durmak fikriii ay neyse hayırlısı olsun
çok teşekkür ederimKorku ya da kaygim yok ama olmasi kadar dogal birseyde yok.Ilk gebeligimde dogumdan hic korkmuyirdm ama bebegin saglikli dogmasi ve yasamasiyla ilgilo kaygilarim vardi.Suan daha sakinim.Ama heyecan var.Yani durup dururken bir an eve gelisimizi dusnuyorum.Ins saglikla nasip olur.Kaygilandikca iyi seyler dusunmeye calis,Rabbimde iyisini versin ins...
İllaki oluyor insanlık hali. İnsan herşeyi düşünüyor , bebeğimi sağlıkla doğuracak miyim iyi olacak mı herssy yolunda gider mi diye kaygılarım var elbette.ilk hamileliğim çünkü. Ama bebeğimi kucağıma alacak olmanın verdiği heyecan daha ağır basıyor ne yalan söyleyimkızlar zaman azaldıkça sizde de korku kaygı oluyor mu?
Şimdilik hala içerde bakalim... en azından ay sonunu getirsek ıyi 'diDurur bence daha hiç telaş yapma kendine sen
Tamam tatlım sagolasin ...Canim benim o cok normal bende herzm oluyo kirmizi olmadigi surece sorun yok bebek kanala yerlesiyo baski yapiyo iyice oyuzden akintilarimiz artiyo kivami bile degisiyo canini sıkma
AminnnnnHay maşallah çok sevindim canm kavuştunuz çok sukur darısı hepimziin başına insallah
Allahım bundan sonra sağlıkla huzurla büyütmeyi hayırlı evlat olduğunu gormeyi de nasip etsin...
35+1 de 2300 gr doğdu canım zaten çok sıkıntılıydık biliyorsunuz bu değer muhteşem bizim için tabi şişler inince biraz düştü ama yenidoğan da yine de toparlandıAy hadi gozun aydin cok sukur kac kilo dogdu minnos biraz bilgi alalim
Uyku tutarsa uyuycaz 50 kezde wcye kalkicam oflaya oflaya sabah uyuyakalinca daha mutlu uyuyorumsuan bebegim iceride parti veriyor zaten.Yine geldi mi gece
Herkese iyi geceler , güzel uyuyup mutlu uyanalim
Oh oh annesi toparlanir tabiki simdi bol bol emzir tosun olurAminnnnn
35+1 de 2300 gr doğdu canım zaten çok sıkıntılıydık biliyorsunuz bu değer muhteşem bizim için tabi şişler inince biraz düştü ama yenidoğan da yine de toparlandı
Sadece gece olması yalancı sancikızlar 37+2 deyim ve 3 gündür her gece adet sancısı ile uyanıyorum adet sancısı doğumun yaklaştığının belirtisi mi
bayağı ağrıyor ve uyandırıyorSadece gece olması yalancı sanci
Olabilir gece doğuracaksın büyük ihtimal.... 35+6 im bendebayağı ağrıyor ve uyandırıyor
doktor 38+2 sezeryan dedi haftaya bugunOlabilir gece doğuracaksın büyük ihtimal.... 35+6 im bende
Kilosu çok guzelmis kız maşallah maşallah güzeller güzeli kızımıza onca diyetle proteinsizlikle nasılda güzel buyutmuşsunAminnnnn
35+1 de 2300 gr doğdu canım zaten çok sıkıntılıydık biliyorsunuz bu değer muhteşem bizim için tabi şişler inince biraz düştü ama yenidoğan da yine de toparlandı
Bilinçaltı korkular artık rüyalara yansıdı hayır olsun canım. Bende tuhaf rüyalar goruorumAyyy korkunç rüyalarla uyandim tövbeler olsun tek başına tersten bebe doğuruyordum aklım çıktı en son birini yakaladım kolları kırılacak bebeğin ellerini sok düzelt al diye bağırıyorum mantığa bak nasıl sokacaksa