- 14 Mayıs 2020
- 2.121
- 4.147
- 33
Oda olur aslında bak çok güzel olur gazları kakalari konusuruzBiz temmuz 2012 anneleriyim yeni konu açmıştım #öncehamileydiksimdianneyiz diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oda olur aslında bak çok güzel olur gazları kakalari konusuruzBiz temmuz 2012 anneleriyim yeni konu açmıştım #öncehamileydiksimdianneyiz diye
Evet ya, kac kilo gosteriyor sizin bebek? Benimki aman aman cok kilolu degil, haftasiyla uyumlu gidiyor. Biraz da diger yerlere kilo alsin bari de toptan firt diye cikiversinler belki daha kolay olurBende aynı durumdayım azcik kollara bacaklara et koysun kafaya yeter diyorum
Yarın öğrenicem kilosunu canm 3e Yakindir anca ama azıcık ilerde gidiyo tabii ölçümler ne kadar dgru bilmemEvet ya, kac kilo gosteriyor sizin bebek? Benimki aman aman cok kilolu degil, haftasiyla uyumlu gidiyor. Biraz da diger yerlere kilo alsin bari de toptan firt diye cikiversinler belki daha kolay olur
Yaseminin sorma psikolojin bozulur minik topsam dediği 2 2.5 hafta önce maaşallah berakAllah❤❤❤Evet ya, kac kilo gosteriyor sizin bebek? Benimki aman aman cok kilolu degil, haftasiyla uyumlu gidiyor. Biraz da diger yerlere kilo alsin bari de toptan firt diye cikiversinler belki daha kolay olur
MasaallahYarın öğrenicem kilosunu canm 3e Yakindir anca ama azıcık ilerde gidiyo tabii ölçümler ne kadar dgru bilmem
Renklendirebiliyorsan renklendir canım zor olur senin için bi de bebek doğarsa gerçi mayısı beklerim diyorsun amaO da zor hangi doğuran yakalicam ben yeni listemi acayim silmeyin mi eskisini
Gemiyi en son ben terk edicemRenklendirebiliyorsan renklendir canım zor olur senin için bi de bebek doğarsa gerçi mayısı beklerim diyorsun ama
Bence 38 biter bitmez doğuracaksın senGemiyi en son ben terk edicem
Ben ilkini 9 sene önce 39+ da zor doğurdum aakşam5de girip saabah 4 de dogurdum sanmıyorum ama bundan daha çok hareketleyim diğerinde anneme gidip 32den itibaren yatmistimBence 38 biter bitmez doğuracaksın sen
Bence sağa bir sütun ekleyip doğum yapanların tarihini yaz daha kolay olur hemHepimizi silip baştan listelemem gerek canım bide nisan annesiyiz martta doğdu 3 kişi gordum eklesem olur mu bilmiyorum napcagimi bilmiyorum
ben aptamil almıştım anne sütüne de benzer diye canım çokda memnun kaldım hipp doyurmuyor diye duyuyorum ama aklında olsunKızlar mama alacak mısınız?Ben bir tane almak istiyorum ne olur ne olmaz diye aklımda bir kaç mama var ama karar veremedim.Hipp in combiyotik maması var hiç kullanan olmuş muydu acaba
yok kiiizz yavaşladı ya kilo alışı son 2 haftada normale yakın gidiyo smdi anasi gbi şişko azcikYaseminin sorma psikolojin bozulur minik topsam dediği 2 2.5 hafta önce maaşallah berakAllah❤❤❤
Bencede bizi şaşırtacakBence 38 biter bitmez doğuracaksın sen
Çok mantikli en iyisi iyisi öyle yapayım ❤❤Bence sağa bir sütun ekleyip doğum yapanların tarihini yaz daha kolay olur hem
Kız bende bi oturamiyom totomun ustunde sürekli bi gezme tozma hali hep bi bahanem var maşallah önceden daha tembeldimağrılardan yattığım yeri bilmiyom ama gezmektende geri kalmiyom yollarda doğurcan diyolar haklılar galiba bide ev 5.katta merdivenli in çık oh ohBen ilkini 9 sene önce 39+ da zor doğurdum aakşam5de girip saabah 4 de dogurdum sanmıyorum ama bundan daha çok hareketleyim diğerinde anneme gidip 32den itibaren yatmistim
Kurban olurum onu verene son haftalar zaten öyle 37den sonra almıyorlaryok kiiizz yavaşladı ya kilo alışı son 2 haftada normale yakın gidiyo smdi anasi gbi şişko azcik
Maaşallah bence normal yapabilirsinKız bende bi oturamiyom totomun ustunde sürekli bi gezme tozma hali hep bi bahanem var maşallah önceden daha tembeldimağrılardan yattığım yeri bilmiyom ama gezmektende geri kalmiyom yollarda doğurcan diyolar haklılar galiba bide ev 5.katta merdivenli in çık oh oh
3u geçsin bari başka bisey istemiom azıcık tutulcak yeri olsun ben kocaman herif kocaman tutamayız minnak bebisiKurban olurum onu verene son haftalar zaten öyle 37den sonra almıyorlar
Pelvislerde iyiymiş doğum için öyle dediler umudum o yönde açıkçasıMaaşallah bence normal yapabilirsin