- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 20.144
Ben kızıma baktım 3400 doğmuş o kontrole gittiğin gün doktor 3439 demiş 37 39 arası 200 gram felan almış3u geçsin bari başka bisey istemiom azıcık tutulcak yeri olsun ben kocaman herif kocaman tutamayız minnak bebisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kızıma baktım 3400 doğmuş o kontrole gittiğin gün doktor 3439 demiş 37 39 arası 200 gram felan almış3u geçsin bari başka bisey istemiom azıcık tutulcak yeri olsun ben kocaman herif kocaman tutamayız minnak bebisi
Baya iyi doğmuş maşallah kiz son zamanlarda hakkatten az alıyorlar demek yer daraldıgi için mi acaba bnm tansiyon bi düzelseBen kızıma baktım 3400 doğmuş o kontrole gittiğin gün doktor 3439 demiş 37 39 arası 200 gram felan almış
Benim tansiyon hep düşük acaba hep tuzlu baharatli yediğimden miBaya iyi doğmuş maşallah kiz son zamanlarda hakkatten az alıyorlar demek yer daraldıgi için mi acaba bnm tansiyon bi düzelse
Git kuzum ihmal etme bi kontrol etsinlerKızlar 2. Dogumum olacak ama pek anlamıyorum kızımda hiç sancı çekmedim ateşten dolayı gitmiştim 6 cm acilmam olmuş suyum gelmiş fark etmemiştim eşimde şuan illa hastaneye gidelim diyor şuan ağrım yok ama
Ozaman şancı çekmediysen gitsene allahkorusunKızlar 2. Dogumum olacak ama pek anlamıyorum kızımda hiç sancı çekmedim ateşten dolayı gitmiştim 6 cm acilmam olmuş suyum gelmiş fark etmemiştim eşimde şuan illa hastaneye gidelim diyor şuan ağrım yok ama
Oo masaallahYaseminin sorma psikolojin bozulur minik topsam dediği 2 2.5 hafta önce maaşallah berakAllah❤❤❤
Öğlen kaynanamla gidicem korkuyorum ama yaOzaman şancı çekmediysen gitsene allahkorusun
En son kaç kg di korkma artık geçtiler o evreleriÖğlen kaynanamla gidicem korkuyorum ama ya
Çok korkuyorum napicam ben yaGit kuzum ihmal etme bi kontrol etsinler
13.3 _ 8.3 çıktı smdide pislik tansiyonBenim tansiyon hep düşük acaba hep tuzlu baharatli yediğimden mi
Aşırı normal akintin
28 haftalikken gitmiştim 1800 gramdiEn son kaç kg di korkma artık geçtiler o evreleri
Bnmde hep düşük çok baş dönmem var13.3 _ 8.3 çıktı smdide pislik tansiyon
Normal değil mi kaç olmali13.3 _ 8.3 çıktı smdide pislik tansiyon
Yavrusum korkma büyüdüler zaten çok sukur doğum başladıysa da alır kucağına gelirsin evine misler gbi ama müdahalelik bi durumda zaten ederler evde bekleme sen bi görün içimiz rahat etsinÇok korkuyorum napicam ben ya
Bidaha gitmedin mi kiz28 haftalikken gitmiştim 1800 gramdi
Bak yasemine aslan gibi ilk doğumu hiç korkuyor mu paşama bak bee enseye saplagi iyi yönde aferin diye attimYavrusum korkma büyüdüler zaten çok sukur doğum başladıysa da alır kucağına gelirsin evine misler gbi ama müdahalelik bi durumda zaten ederler evde bekleme sen bi görün içimiz rahat etsin
Ya şuan bı sıkıntı yok sace gece gelen suyum mu idrar mi onu anlamadımYavrusum korkma büyüdüler zaten çok sukur doğum başladıysa da alır kucağına gelirsin evine misler gbi ama müdahalelik bi durumda zaten ederler evde bekleme sen bi görün içimiz rahat etsin
Ne kadar az gidiyorsunuz doktora. Doktor cagirmiyor mu?28 haftalikken gitmiştim 1800 gramdi