- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 20.144
Bebe kafayı çıkarım Kararını anlarsın bosverYa şuan bı sıkıntı yok sace gece gelen suyum mu idrar mi onu anlamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebe kafayı çıkarım Kararını anlarsın bosverYa şuan bı sıkıntı yok sace gece gelen suyum mu idrar mi onu anlamadım
Şuan yan yatıyorum belim ağrıyor sırt üstü yatıyorum ağrıyor kilodandır insallahAllahım herkes de ağrı sızı yok ben kesin karar verdim oğlumun gelesi yok
Hahaha bnde korkmuyordum ilk dogumdaBak yasemine aslan gibi ilk doğumu hiç korkuyor mu paşama bak bee enseye saplagi iyi yönde aferin diye attim
Ayy walla korkutuyosunuzBebe kafayı çıkarım Kararını anlarsın bosver
Bnde ilk dogumda sancısız doğum yaptım bı gittim hastaneye doktor gelmeseydin bu gece evde dogururdun artık dediAllahım herkes de ağrı sızı yok ben kesin karar verdim oğlumun gelesi yok
Gerçekten neden bilmiyom ama zerre kadar korkmuyom ya kiz neden böyleyim acaba evde düşük yapmıştım ben 3 aylıktı ama çok iğne ilaç kullanınca aşırı zordu kanamadan hakkın rahmetine kavuşuyodum zamanında hastaneye yetistirince de acil kürtaja almıştılar 0 uyusturmayla aşırı acı sanci çektim o zman demistim normalde doğururum ben hallederm diye hazırlamışım demekki kendimi diyorumbunun sonunda bide oğluma kavuşmak var motivasyonumda yuksekBak yasemine aslan gibi ilk doğumu hiç korkuyor mu paşama bak bee enseye saplagi iyi yönde aferin diye attim
Artık bende olsun istiyorum insan ağrı ister mi ya istiyorum ama böyle sanki daha 4 - 5 aylık gibi tık yok :)Şuan yan yatıyorum belim ağrıyor sırt üstü yatıyorum ağrıyor kilodandır insallah
Ya 37 de gitmeyi düşünüyordum hastanelerden nefret ediyorum başlarda çok gittim her hafta gidiyordum artık heves kalmadıNe kadar az gidiyorsunuz doktora. Doktor cagirmiyor mu?
Yaaa inşallah benim de öyle olurr o yüzden böyledir aslında annemde öyle çok sancı çekmezmiş belkide ona çekmişimdirBnde ilk dogumda sancısız doğum yaptım bı gittim hastaneye doktor gelmeseydin bu gece evde dogururdun artık dedi
Belkide idrardır ya bebiş nasıl hareketli mi değişik bisey olsa anlarsın benceYa şuan bı sıkıntı yok sace gece gelen suyum mu idrar mi onu anlamadım
Şuan iyi hareket ediyor erken olduğu için doğurmak istemiyorum inşallah hemen gelmez 38 39 da gelse yeterBelkide idrardır ya bebiş nasıl hareketli mi değişik bisey olsa anlarsın bence
Allahım sağ saglim kavuşalım hepimiz insallahhhhhh çentiklerin karşısında inşallah gülce doğmaz saka şaka yerim o tospigiGerçekten neden bilmiyom ama zerre kadar korkmuyom ya kiz neden böyleyim acaba evde düşük yapmıştım ben 3 aylıktı ama çok iğne ilaç kullanınca aşırı zordu kanamadan hakkın rahmetine kavuşuyodum zamanında hastaneye yetistirince de acil kürtaja almıştılar 0 uyusturmayla aşırı acı sanci çektim o zman demistim normalde doğururum ben hallederm diye hazırlamışım demekki kendimi diyorumbunun sonunda bide oğluma kavuşmak var motivasyonumda yuksek
Maaşallah de canım sancısını anlamayan avr hareketliysen kilo almadıysan çok normalArtık bende olsun istiyorum insan ağrı ister mi ya istiyorum ama böyle sanki daha 4 - 5 aylık gibi tık yok :)
Tabi cinsiyeti ogrendin hevesin kaçtı gitmedin.seni gidi seni git kiz doktoraYa 37 de gitmeyi düşünüyordum hastanelerden nefret ediyorum başlarda çok gittim her hafta gidiyordum artık heves kalmadı
Dikişte çok canım yandı çok korkuyorum ondanYaaa inşallah benim de öyle olurr o yüzden böyledir aslında annemde öyle çok sancı çekmezmiş belkide ona çekmişimdir
Yok kız cinsiyet için değil halada belli değil ki doktorlar göstermiyor bacağı kapalı diyor açmıyorAllahım sağ saglim kavuşalım hepimiz insallahhhhhh çentiklerin karşısında inşallah gülce doğmaz saka şaka yerim o tospigi
Maaşallah de canım sancısını anlamayan avr hareketliysen kilo almadıysan çok normal
Tabi cinsiyeti ogrendin hevesin kaçtı gitmedin.seni gidi seni git kiz doktora
Tamam işte git bi baksınlar doğmaya niyeti varsa durdururlar kuzum benimkide bi heveslendi geçen çaktırmadan rahim ağzını açmış sipa ama yakaladık dogamadi sürprizini bozdum evladının küstü bize ama ben müdahale ettirmedim istemedim ilaç flan zaten dünya kadar iğne ilaç kullandım dahada yapıştırmayın plasentayi dedm gittiği yere kadar gitsin doğal kalsın artık süreç hazır olunca geliyolar zatenŞuan iyi hareket ediyor erken olduğu için doğurmak istemiyorum inşallah hemen gelmez 38 39 da gelse yeter
Ali kesin de arkada bi gülce saklaniyosa o zman isim sakat işteAllahım sağ saglim kavuşalım hepimiz insallahhhhhh çentiklerin karşısında inşallah gülce doğmaz saka şaka yerim o tospigi
Maaşallah de canım sancısını anlamayan avr hareketliysen kilo almadıysan çok normal
Tabi cinsiyeti ogrendin hevesin kaçtı gitmedin.seni gidi seni git kiz doktora
Eşimi yolladım işe kaynanamla giderim öğle arasıTamam işte git bi baksınlar doğmaya niyeti varsa durdururlar kuzum benimkide bi heveslendi geçen çaktırmadan rahim ağzını açmış sipa ama yakaladık dogamadi sürprizini bozdum evladının küstü bize ama ben müdahale ettirmedim istemedim ilaç flan zaten dünya kadar iğne ilaç kullandım dahada yapıştırmayın plasentayi dedm gittiği yere kadar gitsin doğal kalsın artık süreç hazır olunca geliyolar zaten
Ya 37 de gitmeyi düşünüyordum hastanelerden nefret ediyorum başlarda çok gittim her hafta gidiyordum artık heves kalmadı
Banada son zamanlarda fenalık çöktü gitmem mecburi oldu ya ondan herhalde gereksiz olsa kesin canım çekerBen çift hastaneye gittim nerden baksan 2 3 haftada 1 özele gitsem de dayanamazdım kızımda develt de giderdim... mesela cumartesi gittim ayın 13u 25ine sabredemiyorum