- 3 Şubat 2018
- 6.643
- 10.401
Evettt geldi cok sükür dogum zamanlariAy hadi hayirlisi patir patir dokulucez insallah sag salim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evettt geldi cok sükür dogum zamanlariAy hadi hayirlisi patir patir dokulucez insallah sag salim
Benim de olmamıştı hic, carsamba sorucam doktoruma herşey yolundadır inşallah.Yaa...kızımda hiç olamamıştı da garip geldi bu.doğum belirtisi mi diye telaşlandım.doğum bu belli mi olur...insan başına herşey geliyor.
Yaaa ne güzel olumlu yorumlar almak iyi geliyor. İlay diye düşünüyorum evdeki herkes onay verdi ama kesin karar ver artık diyor bana. Ilkay da güzel isim.İlay da çok güzel isim. İlkay da ayıptır söylemesi benim adım
Ben yedim ciğer yiyince de mi leke oluyorAfiyet olsun valla ben ciğer istiyorum çok ama ya leke olursa kızımda diye dayanmaya çalışıyorum. Eşime dedim bizim kasaba hazirlatsan sen pisirsen diye, ama o da teferruatli bir yemek offf doğurunca yerim artık... Ben kızımda bol bol lahmacun yemiştim 1 yaşında lahmacun ayran yerdi, şimdi adanalar kebaplar havada uçuşuyor... çocuğun canı içli köfte falan çekiyor ya 9 yaşında (doldurmadik bile)
Çarşambaları haftası bitiyor benimkinin de randevum cuma.kolestazım var yine ilkinde olduğu gibi.kızımda şu dönemlerde hastanede yatıyordum.şiödi ilaçla uzaktan kontrol ettirmeye çalışıyorum.erken doüum riski olabiliyormuş.ben de endişe ettim.Allah yardımcımız olsunBenim de olmamıştı hic, carsamba sorucam doktoruma herşey yolundadır inşallah.
İlay çok hoşuma gidiyor bir arkadaşımin bebeğinin adı , narin bir isim bence adıyla yaşasınYaaa ne güzel olumlu yorumlar almak iyi geliyor. İlay diye düşünüyorum evdeki herkes onay verdi ama kesin karar ver artık diyor bana. Ilkay da güzel isim.
Inşallah çok amin yoksa doğal korunma yöntemine başlamış bulunuyorumDogumdan sonra gecer canim
Benim arkadaş verdi adeti geçmeden 800 çıktı ayyyyKızlar kızlaaar çok yakın bi arkadaşımın gebelik şüphesi var şuan kan verdi sonuç bekliyoruz dua etsenize hayırlısıyla olsun bu sefer diye
Ciger yerken elini vucudunda bir yere surersen leke olur derler annelerimiz falanBen yedim ciğer yiyince de mi leke oluyor
Kızlar ben ikeanın kilitli poşetini aldım en büyük boy onlara gruplandıracağım inşallahCiceksepetinden aldim ben bi bak guzeldi
Tabiki aile ile güzel şeyleri paylaşmak gerekiyor. İnsan mutlu oluyor hep birlikte. Ama bak yinede temizlik hazırlık yapmışsın uğraşmışsın . Bizde kardeşlerimizle görüşüyoruz . Onlar misafir sayılmaz artık :)) ama kovid olurum diye korkmuyorum değil....Misafir dediğim kendi ailem geldi kardeşlerim yeğenlerim falan, onlar gelmeyelim dedi de ben çok ısrar ettim doğum öncesi bi göreyim diye, sağolsunlar gelirken yemeklerini bile getirdiler ama ben genede duramadım tabi temizlik falan yaptım, ama artık kaldırmıyor vücut bçyle şeyleri cidden yan gelip yatma dönemi bu dönemler
Dokununca oluyormuş ama yememe de izin vermedi annem. Hurafe mi gerçek mi bilmiyorum ki.Ben yedim ciğer yiyince de mi leke oluyor
Benim de çarşambaları yeni hafta başlıyor âmin hepimiz sorunsuz tamamlayalım gebelik sürecini. Yeni maceralarda buluşalım.Çarşambaları haftası bitiyor benimkinin de randevum cuma.kolestazım var yine ilkinde olduğu gibi.kızımda şu dönemlerde hastanede yatıyordum.şiödi ilaçla uzaktan kontrol ettirmeye çalışıyorum.erken doüum riski olabiliyormuş.ben de endişe ettim.Allah yardımcımız olsun
Yaaa hadi inşallah güzel haber alın inşallah. Allah gönlüne göre versin arkadaşının.Kızlar kızlaaar çok yakın bi arkadaşımın gebelik şüphesi var şuan kan verdi sonuç bekliyoruz dua etsenize hayırlısıyla olsun bu sefer diye
Ben öyle yaptım canım gerçekten çok pratik oldu.Kızlar ben ikeanın kilitli poşetini aldım en büyük boy onlara gruplandıracağım inşallah
Maşallah bizden beter arayı açmışsınız...Benim ki 9 yaşında cocug7m
Maşallah :))Benim kızım 9 yaşında doğacak olan da kız..
Esim oglusa aldigim gardroba el koydu senin 2. Oglun geliyor artik beni burda hic istemezsiniz deyip cocuk odasina yerlesecekmis. Evden kovulmadan su kösede dururum diyor Oglum arada eziliyo diye adami yataktan kovduda ayy ben zaten ikisinide emzirecem yatak dar gelecekti. Bide su korunma iside cözüldüInşallah çok amin yoksa doğal korunma yöntemine başlamış bulunuyorum
Canım ne istediyse yiyip içtim bu sefer. İlk oğlumda cok dikkat etmiştim. Hem kolik hem alerjik oldu. Artık Allah'a emanet bir de böyle deneyelim.
Maşallah ne güzel büyümüş
Reflu beni de cok zorluyor. Lansor mide koruyucu bildigim kadarıyla iyi mi geliyormuş bende danışayım doktoruma.
Bende kız olsaydı inci mina ya da asya koyacaktım. Olsaydi fikrim değişirdi muhtemelen ama
210321 güzel tarih
Bende varya okadar para vermeye gerek varmı acabaMarketlerde buzdolabı poşeti reyonunda kilitli poşetler de var ben onlardan alıp paketledim.